Cred ca toate au in comun acelasi pattern.![]()
Trebuie sa modificam paginile copiate (si afectate) sau sa stergem paginile celor care au copiat de la noi.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
eu consider ca ti-a scazut rankingul in urma noului algoritm si de aceea nu o sa reusesti sa depasesti pe cei care acum sunt inaintea ta... ai sa observi ca asa cum a observat lovelife aicisunt sanse sa nu apari printre primele cautari nici cu articole originale care nu mai sunt copiate de altiiCat de tare este google
Am un site ce aparent nu a fost afectat de google (trafic constant), autoritate mare, bouncerate 7%, continut original si nou peste 150 de pagini zilnic, am zis azi sa caut pe google o fraza absolut unica dintr-un post vechi de o zi de pe forum , surpriza este ca ies pe locul 2 si pe locul 1 iese un blog wordpress in care nu se gasesc decat 3 din cele peste 20 de cuvinte din fraza
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
@avram, daca apuca de te baga in categoria "spammeri" toate paginile sunt probabil afectate, chiar daca nu sunt copiate de catre altii.
In cazul meu, un site de social bookmarking (care preia primele fraze + link catre tine) si updowner.com (care face o clona a site-ului) au autoritate mai mare. Afectat a fost indexul. Paginile interioare nu le-am verificat, traficul de acolo fiind nesemnificativ.
Ofer servicii de Grafica si Design Publicitar in Corel Draw.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)