salutare
nu ati observat schimbari la afisarile in google ? eu am pb cu 2 site-uri pana acu , fara a fi facut modificari la ele , nici chiar o promovare mai agresiva
ciudat.... site-uri vechi de 1-2 ani pr 3-4 , caut domeniu.ro si nu este gasit
salutare
nu ati observat schimbari la afisarile in google ? eu am pb cu 2 site-uri pana acu , fara a fi facut modificari la ele , nici chiar o promovare mai agresiva
ciudat.... site-uri vechi de 1-2 ani pr 3-4 , caut domeniu.ro si nu este gasit
Schimbarile si updateurile la google sunt permanente.
Omule, nu e o informatie sigura, sunt doar speculatii. Pe ce baza afirma ca e sau nu e update? De ex stiu 2 webmasteri care au picat din cautari si 2 care au ramas la fel.. cum decizi cui sa-i dai dreptate?
Si nu cred ca SEO inseamna sa intrebi zilnic "Sunt schimbari in afisarile Google?" pentru ca acest lucru va fi permanent in schimbare.
Da... si eu am gasit sitelinks la un site de-al meu intr-o zi, iar a doua zi n-am mai gasit sitelinks pentru aceeasi cuvinte cheie. Google implementeaza totdeauna ceva nou, de incercare, dupa care il scoate...
Producător de content SEO în engleză. SEO de voie, de nevoie.
sigur umbla astia pe la algoritmii lor, ca am vazut o gramada de site-uri in suisuri si coborasuri. Eu am un site care are intr-o zi 4-5 sute de vizite din google si a doua zi 20-30![]()
Din cate am observat eu... Google iubeste sa faci Seo dar acest Seo sa fie natural... Este important sa nu exagerezi aiurea pe cuvinte cheie repetate fara sens, normal Google nu stiu daca ar remarca acest lucru, insa probabil se analizeaza si trafficul si cat de mult stau vizitatorii pe pagina ta. Sau ... daca nu s-a probat deja acest lucru, cu siguranta se va implementa asta... se va inregistra history-ul utilizatorilor... mai ales atunci cand vor avea mult mai multi oameni conturi pe Google.
Oricum ideea de naturalete va persista , nu de alta da asta se si vrea defapt.![]()
Livia, ai dreptate. Vedeti in dreapta rezultatelor la cautari niste prostioare cand sunteti logati right ? Ei, interesante kestiile alea. Si da, o sa conteze din cate am citit activitatea userilor pe fiecare site.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)