Înregistrare

Înregistrat la SeoPedia Forum - Comunitate SEO si SEM

Informaţie necesară

Vă rugăm introduceți numele după care doriți să vă autentificați și să fiți cunoscut pe site.

Vă rugăm introduceți parola pentru contul dvs. De menționat că parolele sunt cu caractere-exacte.

Vă rugăm introduceţi o adresă de email validă.

Vă rugăm introduceţi cele şase caractere sau cifre care apar în imaginea alăturată.

Informaţie Adiţională Necesară (profil)

Data naşterii şi vârsta dvs vă sunt afişate în diferite locuri pe forum. Doar administratorii vor avea acces la data dvs de naştere dacă alegeţi să o ascundeţi folosind opţiunea de confidenţialitate de mai jos.

Informaţie Adiţională

Dacă aţi primit referinţe spre această adresă de la unul din membrii SeoPedia Forum - Comunitate SEO si SEM, introduceţi numele lui aici.

Tote orele afişate pe forum pot fi corectate automat să arate ora corectă pentru locaţia dvs pe glob. Tot ce trebuie făcut e să selectaţi fusul orar corespunzător din lista de mai jos.

În plus, puteţi seta opţiunea potrivită pentru "Oră de Vară" după fusul orar din care faceţi parte.

Din când în când, administratorii și/sau alți membrii poate doresc să vă trimită notificări prin email sau mesaje. Dacă nu doriți să primiți emailuri de la anumite persoane atunci puteți dezactiva această opțiune aici


Vă rugăm răspundeți la întrebările de mai jos:

1) Câteva cuvinte despre tine + descrie/detaliază câteva dintre website-urile pe care le promovezi/deții/administrezi (începe cu blogul personal, dacă acesta există)
2) Nivelul de experientă în marketing online (SEO/SEM) și/sau alte domenii relevante.
3) Motivul pentru care dorești un cont în comunitatea noastră.
4) În ce fel consideri că vei contribui comunității Seopedia? Spune-ne de ce crezi că vei fi un membru important, dacă ești acceptat ? (Nu trebuie să exagerezi. Fii realist(ă))
5) Confirmi că ai citit complet regulamentul nostru, precum și descrierile sistemelor de reputație si infracțiuni ?

Notă: Utilizatorii care nu au acest câmp completat, prezintă mai puțină încredere echipei de moderare, în cazul în care se acordă vreo infracțiune

Regulile Forumului

Pentru a continua, trebuie să fiţi de acord cu următoarele reguli:

Reguli Forum

Înregistrarea pe acest forum este gratuită! Insistăm totuși să respectați regulile și politica detailată mai jos. Dacă sunteți de acord cu termenii, vă rugăm bifați căsuța 'Sunt de acord' și apăsați butonul 'Continuă...' de mai jos. Dacă doriți să renunțați la înregistrare, apăsați aici pentru a reveni la prima pagină a forumului.

Deși administratorii și moderatorii SeoPedia Forum - Comunitate SEO si SEM vor încerca să păstreze toate mesajele din acest forum, este imposibil să fie toate urmărite. Toate mesajele exprimă părerea autorului, şi nici unul din membrii administrației SeoPedia Forum - Comunitate SEO si SEM, sau Jelsoft Enterprises Ltd. (creatorii vBulletin) nu vor fi trași la răspundere de conținutul mesajelor.

Fiind de acord cu aceste reguli, veți garanta că nu veți posta mesaje cu conținut obscen, vulgar, cu orientare sexuală, cu ură, amenințări, sau care să violeze legea.

Administratorii SeoPedia Forum - Comunitate SEO si SEM îşi rezervă dreptul e a șterge, modifica, muta sau închide orice subiect pentru orice motiv.