Pagina 32 din 83 PrimulPrimul ... 2230313233344282 ... UltimulUltimul
Rezultate 311 la 320 din 823

Subiect: Schimbari majore de algoritm in google - Aprilie 2012

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    3.421
    Putere Rep
    94

Implicit

Citat Postat în original de tanshi Vezi Post
    Confirm si eu, rankeaza inaintea mea 3 site-uri de pe blogger care m-au copiat (la fel, cu tot cu linkuri interne) - ce e revoltator e ca in rezultate apare clar data si se vede cine a publicat primul!
    Blogger.com are autoritate mai mare. Cred ca google nu mai ia in calcul cine a postat primul. Se pare ca autoritatea e tot ce il intereseaza.
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    102
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    102

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Nu cred ca tine de duplicat content, eu la un site cu continut de calitate penalizat de Pinguin, un articol care a fost copiat de peste 30 de site-uri (acum vad cat de copiat am fost), cand caut o fraza din articolul respectiv eu nu apar deloc, sau apar printre ultimii.
    Eu nu am tag-uri indexate, in schimb concurentii ce au copiat de la mine apar in fata mea inclusiv cu tag-uri, pagini de cautari, etc
    Si site-ul de pe prima pozitie este un site spam, ce are doar articole copiate ce fusese penalizat de panda iar acum este pe val.
    Google este tare, traiasca spamerii
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Cata. este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    1st August 2005
    Posturi
    330
    Putere Rep
    38

Implicit

Ce mi se pare frustrant e ca nu stii daca sa te bucuri ca ai mai revenit sau daca sa plangi ca te-ai dus detot. Acum o ora esti bine, urmatoarea ora scazi! Eu de o luna de zile ma plimb 5,6 pozitii sus/jos din ora in ora la fiecare cuvant cheie. Ce sa mai inteleg? Mai exista o stabilitate undeva sau google a devenit atat de "fresh" incat graficul traficului nostru tremura exact ca la un pacient in coma?

Alex Dumitru este deconectat Administrator
    Reputatie:
    64
    Data înscrierii
    20th April 2006
    Locaţie
    Pitesti / Bucuresti
    Vârstă
    36
    Posturi
    3.339
    Putere Rep
    64

Implicit

Citat Postat în original de Nichita Vezi Post
    Tagurile indexate mi se par, personal, o mare greseala. Noindex pe ele intotdeauna.
    Pentru fraierii cu continut unic mereu s-au dovedit o mare greseala. Dar sa vezi cat trafic au pe taguri site-urile fara continut deloc ! Sunt unele site-uri care cresc la fiecare update in loc sa scada si au milioane de pagini indexate care nu insumeaza 10 cuvinte unice
    Dar sper ca totusi o sa scapam odata de ei si ultimele update-uri parca mai reduc din ei.

Dragos Bunea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    4th January 2011
    Locaţie
    Tulcea
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.036
    Putere Rep
    51

Implicit

Intrebare: Singurul meu site afectat de Penguin a avut o cadere spectaculoasa de pe locul 2 pe pagina 22, ieri picase pe pag 23 si acum e pe pagina 26, sa continui promovarea pe care o faceam inainte sau sa mai astept? Imi e ca in ritmul asta zboara de tot din serps si nu-l mai aduc inapoi in veci.
    "Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"

edy12006 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    33
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    42

Implicit

Citat Postat în original de zaho Vezi Post
    In tot acest timp cand ai urcat in cautari ai mai adaugat link-uri catre site ? (link exchange, backlink-uri, advertoriale)
    Backlinks am adus constant in ultimele luni de zile. (advertoriale, sitewide, comentarii bloguri, directoare web). Link exchange direct nu am avut, asadar nici un link nu pleaca spre alte siteuri din siteul meu.

Vad ca siteul a inceput sa isi mai revina pe paginile ca are am scos ieri 2 linkuri sitewide, de pe siteuri irelevante continutului meu. Posibil de aici sa fie problema, insa e cam prematur sa ma exprim.

Guess Who este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    14th January 2011
    Locaţie
    Romanian, Constanta
    Vârstă
    35
    Posturi
    526
    Putere Rep
    0

Implicit

Sincer sa fiu, vreau sa deschid un site nou...si sa vad cum trebuie sa il promovez incat sa nu patesc nimic, dar dupa vreo 30 + pagini citite sunt complet dezorientat cum ar trebui sa arate un site corect din punctul de vedere a lui G.

edy12006 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    33
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    42

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de Guess Who Vezi Post
    Sincer sa fiu, vreau sa deschid un site nou...si sa vad cum trebuie sa il promovez incat sa nu patesc nimic, dar dupa vreo 30 + pagini citite sunt complet dezorientat cum ar trebui sa arate un site corect din punctul de vedere a lui G.
    Bag de seama ca nici google nu stie.

Guess Who este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    14th January 2011
    Locaţie
    Romanian, Constanta
    Vârstă
    35
    Posturi
    526
    Putere Rep
    0

Implicit

Tind sa te cred ! Defapt ce vrea sa faca prin toate astea ( referitor la Pinguine si Panda ) ? Vrea sa faca gradina zoologica ?!

Seph este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    7th June 2006
    Posturi
    381
    Putere Rep
    37

Implicit

Citat Postat în original de Dragos Bunea Vezi Post
    Intrebare: Singurul meu site afectat de Penguin a avut o cadere spectaculoasa de pe locul 2 pe pagina 22, ieri picase pe pag 23 si acum e pe pagina 26, sa continui promovarea pe care o faceam inainte sau sa mai astept? Imi e ca in ritmul asta zboara de tot din serps si nu-l mai aduc inapoi in veci.
    Si eu sunt in aceeasi situatie. Zic sa mai asteptam vreo saptamana-doua pana google isi repara greselile din algoritm. Au fost luate in colimator multe site-uri inocente cum scriu si userii din topicul de pe blogul oficial. Sa fii aruncat pe pagina 22 mi se pare ca esti tratat ca ultimul spammer.
    Eu observ in locul site-ului meu niste rezultate complet aiurea, chiar pe locul 2 unde eram eu sta acum frumos un spam site cu downloads care evident nu are nici un download.

Pagina 32 din 83 PrimulPrimul ... 2230313233344282 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Google ? Ce algoritm foloseste? eu nu mai inteleg nimic
    De urania în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 23
    Ultimul Post: 19th March 2011, 15:01
  2. schimbari la google ?
    De dcosmin83 în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 7th December 2008, 15:13
  3. schimbari google
    De mariuslmm în forumul Google
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 17th May 2008, 17:54
  4. Schimbari Google
    De Ciprian Sorlea în forumul Google
    Ultimul Post: 31st August 2006, 15:25
  5. Google Cumpara Un Nou Algoritm De Cautare
    De Ben Boingeanu în forumul Stiri despre motoarele de cautare, SEO si Marketing
    Ultimul Post: 15th April 2006, 23:04

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •