Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Nu cred ca tine de duplicat content, eu la un site cu continut de calitate penalizat de Pinguin, un articol care a fost copiat de peste 30 de site-uri (acum vad cat de copiat am fost), cand caut o fraza din articolul respectiv eu nu apar deloc, sau apar printre ultimii.
Eu nu am tag-uri indexate, in schimb concurentii ce au copiat de la mine apar in fata mea inclusiv cu tag-uri, pagini de cautari, etc
Si site-ul de pe prima pozitie este un site spam, ce are doar articole copiate ce fusese penalizat de panda iar acum este pe val.
Google este tare, traiasca spamerii
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Ce mi se pare frustrant e ca nu stii daca sa te bucuri ca ai mai revenit sau daca sa plangi ca te-ai dus detot. Acum o ora esti bine, urmatoarea ora scazi! Eu de o luna de zile ma plimb 5,6 pozitii sus/jos din ora in ora la fiecare cuvant cheie. Ce sa mai inteleg? Mai exista o stabilitate undeva sau google a devenit atat de "fresh" incat graficul traficului nostru tremura exact ca la un pacient in coma?
Pentru fraierii cu continut unic mereu s-au dovedit o mare greseala. Dar sa vezi cat trafic au pe taguri site-urile fara continut deloc ! Sunt unele site-uri care cresc la fiecare update in loc sa scada si au milioane de pagini indexate care nu insumeaza 10 cuvinte unice![]()
Dar sper ca totusi o sa scapam odata de ei si ultimele update-uri parca mai reduc din ei.
Intrebare: Singurul meu site afectat de Penguin a avut o cadere spectaculoasa de pe locul 2 pe pagina 22, ieri picase pe pag 23 si acum e pe pagina 26, sa continui promovarea pe care o faceam inainte sau sa mai astept? Imi e ca in ritmul asta zboara de tot din serps si nu-l mai aduc inapoi in veci.
"Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"
Backlinks am adus constant in ultimele luni de zile. (advertoriale, sitewide, comentarii bloguri, directoare web). Link exchange direct nu am avut, asadar nici un link nu pleaca spre alte siteuri din siteul meu.
Vad ca siteul a inceput sa isi mai revina pe paginile ca are am scos ieri 2 linkuri sitewide, de pe siteuri irelevante continutului meu. Posibil de aici sa fie problema, insa e cam prematur sa ma exprim.
Sincer sa fiu, vreau sa deschid un site nou...si sa vad cum trebuie sa il promovez incat sa nu patesc nimic, dar dupa vreo 30 + pagini citite sunt complet dezorientat cum ar trebui sa arate un site corect din punctul de vedere a lui G.
Tind sa te cred !Defapt ce vrea sa faca prin toate astea ( referitor la Pinguine si Panda ) ? Vrea sa faca gradina zoologica ?!
Si eu sunt in aceeasi situatie. Zic sa mai asteptam vreo saptamana-doua pana google isi repara greselile din algoritm. Au fost luate in colimator multe site-uri inocente cum scriu si userii din topicul de pe blogul oficial. Sa fii aruncat pe pagina 22 mi se pare ca esti tratat ca ultimul spammer.
Eu observ in locul site-ului meu niste rezultate complet aiurea, chiar pe locul 2 unde eram eu sta acum frumos un spam site cu downloads care evident nu are nici un download.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)