19th February 2011, 21:49
1 out of 1 members found this post helpful.
Gratis?
Open Site Explorer: Link Popularity & Backlink Analysis Tool
Iti arata macar linking root domains, distributia anchor text, autoritatea paginilor de unde vin linkuri, etc.. Peste yahoo site explorer. Nu foarte precis pentru siteurile noi, folosesc un crawler in house - e a celor de la seomoz.
20th February 2011, 20:15
2 out of 2 members found this post helpful.
Site-ul tau nu are content si arata spammy. Pe prima pagina ai vreo 15 H2 in care repeti Horoscop Urania de tot atatea ori (e de bine
).
"Paginile" interne au continut zero dar un url mirific:
horoscop-urania.com/horoscop-urania/horoscop-urania-berbec-19-25-februarie-2011/
Nu oferi nimic utilizatorului, in afara de reclamele adsense. Ma bucur ca Google a inceput sa ia masuri impotriva unor astfel de "site-uri".
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un
audit SEO complet. :)
20th February 2011, 23:34
0 out of 1 members found this post helpful.
salut!
Esti rautacios! De ce ma certi asa de tare? Am intrat aici pentru raspunsuri sa interactionez cu cei care se ocupa cu asta! Spui continut 0 ? Sunt o multume de articole interesante in Horoscopul Pasiunea mea! Ceea ce ofer sunt acel inregistrari video, lumea pentru ele ma acceseaza!
Am intrat aici sa inteb sa fiu ajutat nu sa mi-se taie capul! de asa zisi "experti" care scuipa venin! Si celalti ii aplauda! Asta insemna ajutor... atunci iti multumesc frumos pentru raspunsul tau!
Mi-a fost de ajutor! Nu uita insa ce semeni aia aduni!
Stima,
Ultima modificare făcută de urania; 21st February 2011 la 00:48.