pai cred ca asta si vrea sa nu il mai intelegem ...
acum fara nici un apropo la cazul de fata dar toti cred ca daca citesc cateva posturi aici sau digitalpoint gata se cred mari experti in
seo ... ei se pare ca nu e chiar asa nu se reduce totul la link building si keywords. toti spun ca acum ca
seo nu mai este mare chestie ... se rezuma in a avea relatii ...
adica ai un site de imobiliare -> cumpara linkuri sau fa schimb de linkuri ... sau cumpara bannere pe siteuri related. dar asta nu o poti face decat daca cunosti ft bine nisa respectiva, respectiv proprietari de site de imobiliare (care sunt bine clasati in google, nu numai page rank cum cred unii ci si trustrank ... povestea e mult mai lunga.)
poate ai intrat in sandbox. a mai fost un caz acum cateva zile tot la fel, spunea respectivul ca are un site nou, optimizat "optimizat aproape perfect". credeti ca google e un mic copil care poate fi fraierit cu 3 keyworduri si un meta description. uite
Cel mai mare secret ce il pot eu spune despre cum am reusit unii oameni studiaza piata inainte isi fac strategii, vad mai departe lucrurile.
factorii care au facut ca siteul tau sa fie in starea care se afla acum, pot fi multipli.