Rezultate 1 la 8 din 8

Subiect: Eu unul nu-l mai inteleg pe Google

Prometeu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    27th October 2007
    Posturi
    1.434
    Putere Rep
    38

Implicit Eu unul nu-l mai inteleg pe Google

Am inceput sa cred ca totusi la urma urmei, oricat ne-am straduit noi, Google face ce vrea, si eu chiar incep sa nu-l mai inteleg.
    De ce spun eu asta? Pai am optimizat un site sa zicem pentru cuvintele cheie "chestii gratuite". Continut de cea mai buna calitate, optimizat *bine, obtinut linkuri , etc .
    La cautarea "chestii gratuite" nu apar deloc, dar de exemplu la "chestie gratuita" [singular] sunt unde ar trebui sa fiu, la fel si la cautarea "chestii". Totusi optimizarea am facut-o pentru "chestii gratuite" [cuvintele cheie sunt doar un exemplu random] de ce la cuvintele cheie la care doresc sa apar nu sunt indexat iar la aceste "derivari" stau bine?

Multumesc,
    Ultima modificare făcută de Prometeu; 19th September 2008 la 20:27.

No_name este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    19th February 2007
    Locaţie
    Bacau
    Vârstă
    38
    Posturi
    707
    Putere Rep
    43

Implicit

pai cred ca asta si vrea sa nu il mai intelegem ...
    acum fara nici un apropo la cazul de fata dar toti cred ca daca citesc cateva posturi aici sau digitalpoint gata se cred mari experti in seo ... ei se pare ca nu e chiar asa nu se reduce totul la link building si keywords. toti spun ca acum ca seo nu mai este mare chestie ... se rezuma in a avea relatii ...

adica ai un site de imobiliare -> cumpara linkuri sau fa schimb de linkuri ... sau cumpara bannere pe siteuri related. dar asta nu o poti face decat daca cunosti ft bine nisa respectiva, respectiv proprietari de site de imobiliare (care sunt bine clasati in google, nu numai page rank cum cred unii ci si trustrank ... povestea e mult mai lunga.)

poate ai intrat in sandbox. a mai fost un caz acum cateva zile tot la fel, spunea respectivul ca are un site nou, optimizat "optimizat aproape perfect". credeti ca google e un mic copil care poate fi fraierit cu 3 keyworduri si un meta description. uite Cel mai mare secret ce il pot eu spune despre cum am reusit unii oameni studiaza piata inainte isi fac strategii, vad mai departe lucrurile.

factorii care au facut ca siteul tau sa fie in starea care se afla acum, pot fi multipli.

Gin
    Gin este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    17th May 2006
    Locaţie
    Ploiesti
    Vârstă
    44
    Posturi
    676
    Putere Rep
    0

Implicit

mai ai rabdare si o sa apara

Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    27th October 2007
    Posturi
    1.434
    Putere Rep
    38

Implicit

Citat Postat în original de No_name Vezi Post
    pai cred ca asta si vrea sa nu il mai intelegem ...
    acum fara nici un apropo la cazul de fata dar toti cred ca daca citesc cateva posturi aici sau digitalpoint gata se cred mari experti in seo ... ei se pare ca nu e chiar asa nu se reduce totul la link building si keywords. toti spun ca acum ca seo nu mai este mare chestie ... se rezuma in a avea relatii ...

adica ai un site de imobiliare -> cumpara linkuri sau fa schimb de linkuri ... sau cumpara bannere pe siteuri related. dar asta nu o poti face decat daca cunosti ft bine nisa respectiva, respectiv proprietari de site de imobiliare (care sunt bine clasati in google, nu numai page rank cum cred unii ci si trustrank ... povestea e mult mai lunga.)

poate ai intrat in sandbox. a mai fost un caz acum cateva zile tot la fel, spunea respectivul ca are un site nou, optimizat "optimizat aproape perfect". credeti ca google e un mic copil care poate fi fraierit cu 3 keyworduri si un meta description. uite Cel mai mare secret ce il pot eu spune despre cum am reusit unii oameni studiaza piata inainte isi fac strategii, vad mai departe lucrurile.

factorii care au facut ca siteul tau sa fie in starea care se afla acum, pot fi multipli.
    In alte posturi am spus chiar ca ma consider un incepator cand vine vorba de SEO , dar a trebuit sa spun asta chiar daca nu ai facut referire la acest caz de fata.
    Ideea este ca totusi am experimentat foarte mult si dupa ce am analizat rezultatele am inceput sa aplic cunostintele dobandite. Am inceput sa citesc foarte mult acest forum, carti, site-uri, bloguri ,etc.
    Despre sandbox ma asteptam poate sa intru dar ceea ce nu inteleg este de ce cuvantul respectiv la singular [pe care nu cred ca il cauta multi] imi aduce site-ul pe prima pagina iar cuvantul pe care l-am optimizat nu.
    Poate acest post este mai mult de "suparare" . Nu de alta, dar dupa ce muncesti [si prin munca ma refer la continutul de calitate, pentru ca concluzia mea este ca la urma urmei acesta este singurul avantaj real in fata concurentei] sa zicem sa aduci un site la keyword-ul "carti online" sa te trezesti ca ai rezultate bune pentru keywordul "carte online".

No_name este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    19th February 2007
    Locaţie
    Bacau
    Vârstă
    38
    Posturi
    707
    Putere Rep
    43

Implicit

Citat Postat în original de Gin Vezi Post
    mai ai rabdare si o sa apara
    CORECT

Nica Cristian este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    23rd May 2007
    Locaţie
    Bucharest
    Vârstă
    35
    Posturi
    652
    Putere Rep
    33

Implicit

daca ai rabdare cu google ai sa vezi si rezultate...numai ca dureaza cateva saptamani (cel putin la mine)

Adrian Poputoaia este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    2nd October 2007
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.068
    Putere Rep
    33

Implicit

Am fost un om pentru care rabdarea insemna 2 secunde .
    Cand am citit despre Adsense ,site-uri ,bani si altele acum ceva ani in urma am zis ca vreau si eu.
    Dupa ce mi-am construit primul site,il verificam din ora in ora ,daca l-a indexat.
    Ghinionul meu de incepator nerabdator a fost ca abia dupa o luna totul a inceput sa intre in normal.Incepusem sa imi verific domeniul daca nu cumva G m-a banat si alte chestii de genul.
    Google m-a invatat in timp sa fiu un om rabdator,rezultatele se vad in timp,analizele se fac in timp etc.
    fara : pac pac,done .

Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    27th October 2007
    Posturi
    1.434
    Putere Rep
    38

Implicit

Citat Postat în original de Nica Cristian Vezi Post
    daca ai rabdare cu google ai sa vezi si rezultate...numai ca dureaza cateva saptamani (cel putin la mine)
    Este totusi si firesc ca in timp sa se observe rezultatele . Asa orice site nou venit ar putea detrona site-uri vechi in domeniu. Eu doar nu intelegeam de ce la singularul cuvantului cheie apar ca rezultat si la cuvantul principal nu apar. Probabil in timp imi voi ocupa pozitia de drept.

Multumesc tuturor pentru raspunsurile voastre,

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Nu inteleg penalizarea care am luat-o de la google...
    De Chivu Mihai în forumul Google
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 23rd May 2009, 02:17
  2. Nu inteleg un lucru
    De giovanni12345 în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 14th April 2009, 09:33
  3. Eu nu il mai inteleg deloc pe Google.
    De Netul în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 15
    Ultimul Post: 7th February 2009, 14:09
  4. Nu inteleg...
    De Gabriel Puscuta în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 14th September 2007, 18:52
  5. Eu nu inteleg ce zice ...
    De florin în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 28th December 2006, 21:56

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.