Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 24

Subiect: Google ? Ce algoritm foloseste? eu nu mai inteleg nimic

urania este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    19th February 2011
    Vârstă
    36
    Posturi
    10
    Putere Rep
    0

Implicit Google intelege cum sunt puse reclamele?

Citat Postat în original de Nichita Vezi Post
    Sunt de sex masculin.

Nu inteleg de ce inversunezi si ti se pare ca sunt dur cu raspunsurile. Ceea ce faci tu mi se pare spam asa ca ti-am spus sincer ceea ce cred. Am crezul ca vrei un raspuns la intrebarea cu scaderea traficului. Cel mai probabil asta e raspunsul. Nu mai crea pagini fara continut dar pline de adsense (pozitionat destul de suspect) iar problema se va rezolva.
    Tin sa mentionez ca cele h2 de x15 le-am pus dupa ce am cazut!

Nu am schimbat nimic pe site multa vreme doar am adaugat acele posturi. Poate ca nici nu am mai pus articole sa vi cazut. Am sa te rog sa intri sa vizitezi si pe celalat!? Ce are asa spectaculos sa sara inaintea mea cu 2linkuri. Pe prima pagina nu am deloc ADSense!

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    3.422
    Putere Rep
    94

Implicit

Citat Postat în original de urania Vezi Post
    Pe prima pagina nu am deloc ADSense!
    Remarca referitoare la Adsense nu are nici o legatura cu rankingul, era doar o constatare.
    Am sa te rog sa intri sa vizitezi si pe celalat!? Ce are asa spectaculos sa sara inaintea mea cu 2linkuri. Pe prima pagina nu am deloc ADSense!
    Al doilea site are continut copiat. Ai schimbat doar anul.

LE: Apropo, mi-am adus aminte ca s-a mai discutat aici despre site-ul tau.
    Ultima modificare făcută de Nichita; 21st February 2011 la 00:06. Motiv: Mi-am adus aminte de postul asta
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    19th February 2011
    Vârstă
    36
    Posturi
    10
    Putere Rep
    0

Implicit

Multumesc frumos! incepem sa ne imprietenim! super tare multumesc! Omul m-a lucrat intens pe la spate! Urasc genul asta de oamenii! Deci spui ca am penalizare spam.

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    3.422
    Putere Rep
    94

Implicit

Multumesc frumos! incepem sa ne imprietenim! super tare multumesc! Omul m-a lucrat intens pe la spate! Urasc genul asta de oamenii! Deci spui ca am penalizare spam.
    Cel mai probabil e o consecinta a urmatoarelor elemente: spam + continut copiat (tu) + raportare la Google (de catre altii, pe drept). Chiar daca nu erai raportat(a), la un moment dat tot ai fi primit penalizare.
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Nic
    Nic este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    14th May 2007
    Posturi
    987
    Putere Rep
    53

Implicit

Nu este penalizare spam - inca - daca erai penalizat spam, zburai de tot de acolo din top.

Cel mai probabil, detinatorul siteului respectiv a optimizat mai bine siteul.

Datorita duplicate content si paginilor cu continut scazut, probabil ai o nota mica la trust rank-ul domeniului, si asta face ca un domeniu nou optimizat sa te depaseasca mai usor.

Observ ca pe .com tu esti primul si el nr 2, iar pe .ro el este primul si tu nr 2.

Ai setat din google webmaster tools ca target romania pt domeniul respectiv? Ai server in ro sau in us?

El probabil are mai multe linkuri de pe servere din ro, ip .ro, sau domenii .ro de il targheteaza mai bine pe ro, desi pe com tu iesi primul.
    Ai linkuri predominant de la domenii de pe servere ro, domenii .ro , ip de ro?

Cand a fost ultima oara cand ai construit linkuri pt siteul tau? Algoritmii google s-au mai schimbat intre timp, exista si un factor de prospetime a linkurilor, asta inseamna ca un site care are linkuri mai putine dar recente, poate depasi un site cu linkuri mai multe dar mai vechi. Daca ajungi nr 1 cu un site, nu inseamna ca ramai acolo mereu, depinde si de competitie.

Daca ar sta cineva de aici sa iti analizeze mai detaliat siteurile, probabil ar putea sa iti zica exact si ce are el in plus concurentul, dar majoritatea de aici, desi stiu seo, nu au timp sa faca audit pe forum, asa ca raspundem si noi cu ce ne sare in ochi mai superficial.

palex1988 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Hunedoara
    Vârstă
    37
    Posturi
    344
    Putere Rep
    33

Implicit

Citat Postat în original de Nichita Vezi Post
    Remarca referitoare la Adsense nu are nici o legatura cu rankingul, era doar o constatare.

Al doilea site are continut copiat. Ai schimbat doar anul.

LE: Apropo, mi-am adus aminte ca s-a mai discutat aici despre site-ul tau.
    Salut, ma bag si eu in discutie...Ce are toata lumea cu articolele mele, daca am drept de autor pe ele. Pe toate site-urile vad ca eu am copiat, eu am facut. N-am copiat articole de la nimeni, si daca gasiti pe cineva care pune articolele de la mine de pe site fara specificarea sursei, va rog sa ma informati. M-am saturat cate zeci de mailuri am trimis pentru specificarea sursei si m-am saturat si de copyscape si ei de mine.

@Urania: Seo insemna timp. Si inca ceva: De aceea nu poate garanta cineva prima pagina/primele pozitii intr-un motor de cautare, pentru ca azi esti #1, maine poti sa fi #3 pentru ca concurenta lucreaza.
    Ultima modificare făcută de palex1988; 21st February 2011 la 21:21. Motiv: editare

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    19th February 2011
    Vârstă
    36
    Posturi
    10
    Putere Rep
    0

Implicit Mai bine spus...

Eu cred ca te-ai sturat de cat m-ai carotat! Raporate la google si cat m-ai lucarat pe la spate!

Ce i-am spus unui coleg dupa forum iti spun si tie ! Ce semeni aia aduni!

Felicitari pentru munca depusa si pentru rezultat! Nu-mi musc buza de ciuda ca tine! Vad ca ai discutat intens si ai lucrat cum e obiceiul la Roman!

Tot ceea ce fac e din pura pasiunea! Imi place sa creez! Ma fascineaza horoscopul si o pasiunea sa cum e si pagina de pe siteul meu! Nu pentru ca mi-a spus nu stiu ce prietena!

Vreu sa intelegi un lucru si iti spun raspicat nu duc un razboi cu tine! Poate tu il duci cu mine! Eu imi vad de treaba mea! Si incerc sa invat cat mai multe! Nu imi pierd din esenta pentru cativa arginti!
    Ultima modificare făcută de urania; 22nd February 2011 la 02:03. Motiv: sunt obosit si am facut cateva greseli

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    66
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    54
    Posturi
    3.948
    Putere Rep
    66

Implicit

Ghid optimizare complet, facut prin contributia tuturor membrilor: Ghid: Plan SEO Complet

Ce procent din el ai facut?
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    53

Implicit

Eu cred ca te-ai sturat de cat m-ai carotat! Raporate la google si cat m-ai lucarat pe la spate!

Felicitari pentru munca depusa si pentru rezultat! Nu-mi musc buza de ciuda ca tine! Vad ca ai discutat intens si ai lucrat cum e obiceiul la Roman!

Tot ceea ce fac e din pura pasiunea! Imi place sa creez! Ma fascineaza horoscopul si o pasiunea sa cum e si pagina de pe siteul meu! Nu pentru ca mi-a spus nu stiu ce prietena!

Vreu sa intelegi un lucru si iti spun raspicat nu duc un razboi cu tine! Poate tu il duci cu mine! Eu imi vad de treaba mea! Si incerc sa invat cat mai multe! Nu imi pierd din esenta pentru cativa arginti!
    Gresit. SEO inseamna competitie (sau razboi). Te bati cu toate armele (atata timp cat ramai etic si nu treci in partea de black hat). Nu vad de ce te-a lucrat pe la spate, ca doar nu ati avut vreo intelegere/alianta. Esti un competitor pe care el a incercat sa-l depaseasca folosind "armele" din dotare.
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

palex1988 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Hunedoara
    Vârstă
    37
    Posturi
    344
    Putere Rep
    33

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Daca tu ai impresia ca eu am stat si am facut rapoarte la google ca sa te dau jos de pe primul loc te inseli...Fac seo de ceva timp, am lucrat la o firma de IM din TM ca seo junior, sub comanda unui seoist. Am invatat multe si mai sunt de invatat inca foarte multe. Pune mana si optimizeaza-ti site-ul apoi o sa urci. Nu te astepta sa-ti spuna cineva ce sa faci la site. Si normal ca te-am lucrat pe la spate, doar nu ai fi vrut sa te fi facut prin fata sa vin sa-ti spun: " Prietene azi am facut link building mi-am adus 2 link-uri tari...adu-ti si tu 3 ca sa fie bine".

NU este nimeni vinovat ca tu ai sarit de pe primul loc. Singurul vinovat esti tu.
    Ultima modificare făcută de palex1988; 22nd February 2011 la 10:11. Motiv: am uitat sa mai scriu ceva

Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Nu mai inteleg nimic
    De CornelB în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 26th May 2009, 15:02
  2. Nu inteleg penalizarea care am luat-o de la google...
    De Chivu Mihai în forumul Google
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 23rd May 2009, 02:17
  3. Eu nu il mai inteleg deloc pe Google.
    De Netul în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 15
    Ultimul Post: 7th February 2009, 14:09
  4. Eu unul nu-l mai inteleg pe Google
    De Prometeu în forumul Google
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 19th September 2008, 21:36
  5. Google Cumpara Un Nou Algoritm De Cautare
    De Ben Boingeanu în forumul Stiri despre motoarele de cautare, SEO si Marketing
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 15th April 2006, 22:04

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •