22nd February 2011, 10:09
1 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
urania
Eu cred ca te-ai sturat de cat m-ai carotat! Raporate la google si cat m-ai lucarat pe la spate!
Ce i-am spus unui coleg dupa forum iti spun si tie ! Ce semeni aia aduni!
Felicitari pentru munca depusa si pentru rezultat! Nu-mi musc buza de ciuda ca tine! Vad ca ai discutat intens si ai lucrat cum e obiceiul la Roman!
Tot ceea ce fac e din pura pasiunea! Imi place sa creez! Ma fascineaza horoscopul si o pasiunea sa cum e si pagina de pe siteul meu! Nu pentru ca mi-a spus nu stiu ce prietena!
Vreu sa intelegi un lucru si iti spun raspicat nu duc un razboi cu tine! Poate tu il duci cu mine! Eu imi vad de treaba mea! Si incerc sa invat cat mai multe! Nu imi pierd din esenta pentru cativa arginti!
Daca tu ai impresia ca eu am stat si am facut rapoarte la google ca sa te dau jos de pe primul loc te inseli...Fac seo de ceva timp, am lucrat la o firma de IM din TM ca seo junior, sub comanda unui seoist. Am invatat multe si mai sunt de invatat inca foarte multe. Pune mana si optimizeaza-ti site-ul apoi o sa urci. Nu te astepta sa-ti spuna cineva ce sa faci la site. Si normal ca te-am lucrat pe la spate, doar nu ai fi vrut sa te fi facut prin fata sa vin sa-ti spun: " Prietene azi am facut link building mi-am adus 2 link-uri tari...adu-ti si tu 3 ca sa fie bine".
NU este nimeni vinovat ca tu ai sarit de pe primul loc. Singurul vinovat esti tu.
Ultima modificare făcută de palex1988; 22nd February 2011 la 10:11.
Motiv: am uitat sa mai scriu ceva