Nichita are dreptate. Paginile tale au doar titlu, niste taguri si reclame, ceea ce inseamna spam 100%. De cand cu ultimele schimbari de algoritm, nu prea mai ai sanse sa rankezi cu astea.
Google nu citeste continutul video. Pe langa videoul youtube, ar trebui sa pui macar o scurta descriere text.
Multumesc frumos! incepem sa ne imprietenim! super tare multumesc! Omul m-a lucrat intens pe la spate! Urasc genul asta de oamenii! Deci spui ca am penalizare spam.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Nu este penalizare spam - inca - daca erai penalizat spam, zburai de tot de acolo din top.
Cel mai probabil, detinatorul siteului respectiv a optimizat mai bine siteul.
Datorita duplicate content si paginilor cu continut scazut, probabil ai o nota mica la trust rank-ul domeniului, si asta face ca un domeniu nou optimizat sa te depaseasca mai usor.
Observ ca pe .com tu esti primul si el nr 2, iar pe .ro el este primul si tu nr 2.
Ai setat din google webmaster tools ca target romania pt domeniul respectiv? Ai server in ro sau in us?
El probabil are mai multe linkuri de pe servere din ro, ip .ro, sau domenii .ro de il targheteaza mai bine pe ro, desi pe com tu iesi primul.
Ai linkuri predominant de la domenii de pe servere ro, domenii .ro , ip de ro?
Cand a fost ultima oara cand ai construit linkuri pt siteul tau? Algoritmii google s-au mai schimbat intre timp, exista si un factor de prospetime a linkurilor, asta inseamna ca un site care are linkuri mai putine dar recente, poate depasi un site cu linkuri mai multe dar mai vechi. Daca ajungi nr 1 cu un site, nu inseamna ca ramai acolo mereu, depinde si de competitie.
Daca ar sta cineva de aici sa iti analizeze mai detaliat siteurile, probabil ar putea sa iti zica exact si ce are el in plus concurentul, dar majoritatea de aici, desi stiu seo, nu au timp sa faca audit pe forum, asa ca raspundem si noi cu ce ne sare in ochi mai superficial.
Ghid optimizare complet, facut prin contributia tuturor membrilor: Ghid: Plan SEO Complet
Ce procent din el ai facut?
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Fain subiectul asta, nu prea am inteles multe, da am ras putin. BookMarked !
<lipsa text>
Ultima modificare făcută de Vipe; 22nd March 2011 la 04:26.
Ca o mica aroganta:
@Urania: Sa nu mai zici ca te fac pe la spate si nu stiu ce...uite sunt baiat bun si iti zic frumos: Ma pregatesc sa urc pe cautarea pasul fortunei. Sa nu cumva sa iesi pe forum pe aici si sa zici ca google nu stiu ce algoritm are![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)