Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 24

Subiect: Google ? Ce algoritm foloseste? eu nu mai inteleg nimic

Afișare hibrid

urania este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    19th February 2011
    Vârstă
    35
    Posturi
    10
    Putere Rep
    0

Implicit Google ? Ce algoritm foloseste? eu nu mai inteleg nimic

Salut,
    Ma numesc Alin si am horoscop-urania . com . Am acest site de 1an si cateva luni.
    Am probleme si nu stiu de unde! Am fost pe prima pozitie pe cubuantul din numele siteului horoscop urania 8luni de zile. LA inceputul acestui ani aparea pe prima pozitie cu cu 6 Sitelinkuri. Acum am fost intreuct de un site mai nou care nu are pagerank pe cand eu am 4, am de 3x mai multe linkuri, de 3x mai multe pagini....
    este vorba de horoscopurania .ro

Imi paote si mie cineva unde gresesc. Unde trebuie sa lucrez? Nu-mi dau seama.

Multumesc frumos...

Stima,

Nic
    Nic este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    52
    Data înscrierii
    14th May 2007
    Posturi
    987
    Putere Rep
    52

Implicit

Citat Postat în original de urania Vezi Post
    Acum am fost intrecut de un site mai nou care nu are pagerank pe cand eu am 4, am de 3x mai multe linkuri, de 3x mai multe pagini....
    Nici unul din factorii enumerati de tine nu reprezinta factori semnificativi pt seo.

Pagerank absolut irelevant, in special in cazul siteurilor noi care nu au apucat pr update.
    Nr de linkuri e pt incepatori, conteaza calitatea si sursa lor. Tu cu ce numeri nr de linkuri? Folosesti macar un soft care iti arata domenii/ip uri unice, sau folosesti yahoo site explorer, unde daca un site cu 1000 de pagini linkeaza catre tine, iti arata ca ai 1000 de linkuri?
    Nr de pagini indexate nu are treaba cu pozitia in google pt un anumit keyword.

alias74 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    28th November 2010
    Locaţie
    Rome
    Vârstă
    51
    Posturi
    616
    Putere Rep
    35

Implicit

Off: Scuzati-ma ca ma bag si eu in discutie, Nic ce tool ai recomanda pentru verificarea calitati link-urilor?

danP este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    19th October 2010
    Locaţie
    RO
    Vârstă
    32
    Posturi
    458
    Putere Rep
    30

Implicit

De ce iti treubie tool ? Verifici nisa site-ului unde apare, popularitatea, anchor text etc.

Nic
    Nic este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    52
    Data înscrierii
    14th May 2007
    Posturi
    987
    Putere Rep
    52

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Gratis?

Open Site Explorer: Link Popularity & Backlink Analysis Tool

Iti arata macar linking root domains, distributia anchor text, autoritatea paginilor de unde vin linkuri, etc.. Peste yahoo site explorer. Nu foarte precis pentru siteurile noi, folosesc un crawler in house - e a celor de la seomoz.

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    93
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    3.420
    Putere Rep
    93

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Site-ul tau nu are content si arata spammy. Pe prima pagina ai vreo 15 H2 in care repeti Horoscop Urania de tot atatea ori (e de bine ).

"Paginile" interne au continut zero dar un url mirific:

horoscop-urania.com/horoscop-urania/horoscop-urania-berbec-19-25-februarie-2011/

Nu oferi nimic utilizatorului, in afara de reclamele adsense. Ma bucur ca Google a inceput sa ia masuri impotriva unor astfel de "site-uri".
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    19th February 2011
    Vârstă
    35
    Posturi
    10
    Putere Rep
    0

0 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

salut!
    Esti rautacios! De ce ma certi asa de tare? Am intrat aici pentru raspunsuri sa interactionez cu cei care se ocupa cu asta! Spui continut 0 ? Sunt o multume de articole interesante in Horoscopul Pasiunea mea! Ceea ce ofer sunt acel inregistrari video, lumea pentru ele ma acceseaza!
    Am intrat aici sa inteb sa fiu ajutat nu sa mi-se taie capul! de asa zisi "experti" care scuipa venin! Si celalti ii aplauda! Asta insemna ajutor... atunci iti multumesc frumos pentru raspunsul tau!
    Mi-a fost de ajutor! Nu uita insa ce semeni aia aduni!

Stima,
    Ultima modificare făcută de urania; 21st February 2011 la 00:48.

Reputatie:
    93
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    3.420
    Putere Rep
    93

Implicit

Buna!
    Esti rautacioasa!
    Sunt de sex masculin.
    De ce ma certi asa de tare? Am intrat aici pentru raspunsuri sa interactionez cu cei care se ocupa cu asta! Spui continut 0 ? Sunt o multume de articole interesante in Horoscopul Pasiunea mea! Ceea ce ofer sunt acel inregistrari video, lumea pentru ele ma acceseaza!
    Am intrat aici sa inteb sa fiu ajutat nu sa mi-se taie capul! de asa zisi "experti" care scuipa venin! Si celalti ii aplauda! Asta insemna ajutor... atunci iti multumesc frumos pentru raspunsul tau!
    Mi-a fost de ajutor! Nu uita insa ce semeni aia aduni!

Stima,
    Nu inteleg de ce inversunezi si ti se pare ca sunt dur cu raspunsurile. Ceea ce faci tu mi se pare spam asa ca ti-am spus sincer ceea ce cred. Am crezul ca vrei un raspuns la intrebarea cu scaderea traficului. Cel mai probabil asta e raspunsul. Nu mai crea pagini fara continut dar pline de adsense (pozitionat destul de suspect) iar problema se va rezolva.
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    19th February 2011
    Vârstă
    35
    Posturi
    10
    Putere Rep
    0

Implicit Google intelege cum sunt puse reclamele?

Citat Postat în original de Nichita Vezi Post
    Sunt de sex masculin.

Nu inteleg de ce inversunezi si ti se pare ca sunt dur cu raspunsurile. Ceea ce faci tu mi se pare spam asa ca ti-am spus sincer ceea ce cred. Am crezul ca vrei un raspuns la intrebarea cu scaderea traficului. Cel mai probabil asta e raspunsul. Nu mai crea pagini fara continut dar pline de adsense (pozitionat destul de suspect) iar problema se va rezolva.
    Tin sa mentionez ca cele h2 de x15 le-am pus dupa ce am cazut!

Nu am schimbat nimic pe site multa vreme doar am adaugat acele posturi. Poate ca nici nu am mai pus articole sa vi cazut. Am sa te rog sa intri sa vizitezi si pe celalat!? Ce are asa spectaculos sa sara inaintea mea cu 2linkuri. Pe prima pagina nu am deloc ADSense!

Reputatie:
    93
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    3.420
    Putere Rep
    93

Implicit

Pe prima pagina nu am deloc ADSense!
    Remarca referitoare la Adsense nu are nici o legatura cu rankingul, era doar o constatare.
    Am sa te rog sa intri sa vizitezi si pe celalat!? Ce are asa spectaculos sa sara inaintea mea cu 2linkuri. Pe prima pagina nu am deloc ADSense!
    Al doilea site are continut copiat. Ai schimbat doar anul.

LE: Apropo, mi-am adus aminte ca s-a mai discutat aici despre site-ul tau.
    Ultima modificare făcută de Nichita; 21st February 2011 la 01:06. Motiv: Mi-am adus aminte de postul asta

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Nu mai inteleg nimic
    De CornelB în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 26th May 2009, 16:02
  2. Nu inteleg penalizarea care am luat-o de la google...
    De Chivu Mihai în forumul Google
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 23rd May 2009, 03:17
  3. Eu nu il mai inteleg deloc pe Google.
    De Netul în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 15
    Ultimul Post: 7th February 2009, 15:09
  4. Eu unul nu-l mai inteleg pe Google
    De Prometeu în forumul Google
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 19th September 2008, 22:36
  5. Google Cumpara Un Nou Algoritm De Cautare
    De Ben Boingeanu în forumul Stiri despre motoarele de cautare, SEO si Marketing
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 15th April 2006, 23:04

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •