Buna ziua tuturor, am si eu o problema, cum pot verifica daca sunt in sandbox? Sau cum pot depune o cerere la Google pentru a ma scoate in caz ca sunt? Multumesc anticipat
Buna ziua tuturor, am si eu o problema, cum pot verifica daca sunt in sandbox? Sau cum pot depune o cerere la Google pentru a ma scoate in caz ca sunt? Multumesc anticipat
Uite doar cateva din topicurile anterioare in care s`a discutat despre asta. In conditiile in care nu iti poti da 'helpful post' singur nu inteleg care membru a considerat asta de ajutor din moment ce nu ai dat macar un search pe forum:
Cel mai important - Cum CAUTATI informatii utile in Forumul SEOPEDIA?
Acum, despre sandbox:
1. Ce pot face cat timp sunt in Google Sandbox ?
2. Sunt in sandbox sau e prea mare concurenta?
3. Sandbox
4. Am intrat în Google sandbox?
Spor la citit.
Prind toate reducerile de pe www.redumag.ro
Salut Valentino, am citit acele topicuri dar nu raspund intrebarii mele, mai ales pentru cea de reconsiderare, exista vreo metoda sau link pentru a depune o cerere de reconsiderare la Google. Multumesc
Cred ca poti face un request aici - https://www.google.com/webmasters/tools/reconsideration
Prind toate reducerile de pe www.redumag.ro
Multumesc, asta cautam
Daca vorbesti de un site nou, disparitia acestuia e normala si nu trebuie reconsiderare pentru acest lucru. Daca vorbesti de un site vechi atunci nu este vorba de "sandbox" ci de penalizare.
Cred ca mai bine ai specifica ceea ce s-a intamplat cu site-ul ca sa poti primi un raspuns in cunostinta de cauza.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)