Pagina 1 din 83 1231151 ... UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 823

Subiect: Schimbari majore de algoritm in google - Aprilie 2012

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    100
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    48
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    100

Implicit Schimbari majore de algoritm in google - Aprilie 2012

Am observat ca noaptea asta au aparut schimbari fundamentale in google. Am gasit schimbari importante la peste 50% din cautarile pe care le urmaresc
    Ce am observat eu:
    - site cu domeniu exact match in poz 1 de 3 ani a trecut in pozitia 5, a urcat in pozitia 1 o pagina tot a mea a unui site secundar ce nu merita sa urce in prima pozitie
    - alta cautare pe prima pagina aveam 3 site-uri la aceeasi cautare (pozitiile 1,4,5), site-ul cel mai bine optimizat si care producea bani din pozitia respectiva a coborat de pe 1 pe 2, cel de pe 4 a urcat pe 1 si cel de pe 5 sa dus pe 6.
    - o alta cautare eram in pozitia 1 de mult timp, a bagat in fata doua site-uri cu domenii exact match neoptimizate
    - anumite pagini mi-au disparut din primele doua pagini
    - la unele cautari sunt in primele pozitii cu 2-4 site-uri, inainte eram doar in prima pagina cu un site
    - la o cautare eram in prima pagina cu 1 site acum sunt cu pagini secundare de la 6 site-uri (nemeritat, si nu am dorit asta)
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

PhoeniXman este conectat acum Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    8th October 2010
    Locaţie
    Cluj
    Vârstă
    37
    Posturi
    1.816
    Putere Rep
    36

Implicit

Interesant, acum 3ore un site era pe pag 2 pozitia 10 iar acum este pe pagina 2 pozitia 1, majoritatea site-urilor au crescut in pozitie fara nici o explicatie...

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    100
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    48
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    100

Implicit

nu este un filtru de spam, deoarece stiu un site al unui prieten ce a urcat in pozitia 1 si este plin de link-uri spam, continut duplicat si seo prost
    La mine unele schimbari sunt favorabile altele nu, pe total nu stiu ce sa spun
    PS: ieri mi-a disparut o penalizare pe domeniu si saptamana trecuta alta pe cuvant cheie
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Bogdan Calin este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    46
    Data înscrierii
    14th February 2011
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.125
    Putere Rep
    46

Implicit

Iisuse! De pe pozitia 5 - 6, am zburat pe pagina 5! Revin cu alte noutati. Ard de nervi. Mersi de informatie, Lovelife.

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    36
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    51

Implicit

Cred ca nu e o cautare unde sa nu fi fost afectat eu negativ. E totul vraiste, cu niste pagini care n-ar trebui in vecii vecilor sa fie acolo. Site-uri unde nu am optimizat niciodata agresiv, ci doar continut de calitate, au zburat de pe primele locuri si au ajuns in fata niste domenii pe care mi-ar fi rusine sa le detin...

Sper ca update-ul a fost facut noaptea doar pentru imperfectiune grave pe care le are... (asta daca e doar pe Romania). In rest... ma culc nervos. Mai bine nu vedeam threadul asta!
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Cucu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    28th September 2010
    Locaţie
    Tulcea
    Vârstă
    36
    Posturi
    185
    Putere Rep
    28

Implicit

Tind sa cred ca se vor linisti apele, sau poate gandesc eu POZITIV ! Mi-au disparut cateva site-uri din SERP unde am adaugat doar cotinut fara nimic sa ma afecteze asa grav si m-au ridicat pe alte cuvinte care nu ma simt mandru sa le zic la lume ..

Totusi sper ca se vor limpezi apele si vor reveni cat de cat treburile la normal.
    Ex user ccnetwork

Marius Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    14th January 2007
    Locaţie
    Bucuresti, Romania
    Posturi
    1.519
    Putere Rep
    51

Implicit

Au avut loc dupa ora 12:00 la mine.
    Sa vedem cat tine, indraznesc sa cred ca este un top realizat ptr a se verifica comportamentul vizitatorilor si ptr noua configuratie, configuratie ce nu era posibila doar prin prisma IBL-urilor (in principal) si continutului (+ altele, in secundar).
    Daca siteurile se comporta bine, atunci ...
    Dar mai bine sa asteptam si sa studiem.
    Merci lovelife, crezusem ca se intampla doar ptr siteurile mele si eram ingrijorat daca nu cumva sunt niste probleme la unele din sursele mele de linkuri.
    Chiar ma gandeam sa incep studierea lor.
    Ar fi interesante si parerilor celor care au cate un singur site pe o nisa, nu ca lovelife cu cate 10.
    Ar mai fi si o alta varianta, dar ar suna cam apocaliptic.

puthre este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    81
    Data înscrierii
    21st February 2011
    Locaţie
    București
    Posturi
    2.154
    Putere Rep
    81

Implicit

Eu am observat niste schimbari de joia trecuta. La mine s-au soldat cu scaderi de pe prima pozitie pe 8 iar apoi urcat pe 5-6. Cateva site-uri mai spammy au aparut in fata, cateva sunt ok.
    Caut cu jingle.ro.

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    81
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    81

Implicit

vraiste este cuvantul de ordine maine dimineata vor suferii multi cu inima cand isi verifica pozitiile
    Oricum, nu remarc nici un tipar, cred ca isi va reveni. Daca nu, va fi show.

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    108
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    108

Implicit

Schimbari de genul acesta am observat de saptamanile trecute, noaptea, iar dimineata erau aranjate frumos la locurile lor.
    Deocamdata am fost si eu afectat ca si voi - scaderi, site-uri pe care nu le mai gasesc, site-uri noi care au crescut fara nici un link.. prostii.
    Trust, but verify.

Pagina 1 din 83 1231151 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Google ? Ce algoritm foloseste? eu nu mai inteleg nimic
    De urania în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 23
    Ultimul Post: 19th March 2011, 15:01
  2. schimbari la google ?
    De dcosmin83 în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 7th December 2008, 15:13
  3. schimbari google
    De mariuslmm în forumul Google
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 17th May 2008, 17:54
  4. Schimbari Google
    De Ciprian Sorlea în forumul Google
    Ultimul Post: 31st August 2006, 15:25
  5. Google Cumpara Un Nou Algoritm De Cautare
    De Ben Boingeanu în forumul Stiri despre motoarele de cautare, SEO si Marketing
    Ultimul Post: 15th April 2006, 23:04

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •