Citat Postat în original de Marius Cristian Vezi Post
Au avut loc dupa ora 12:00 la mine.
Sa vedem cat tine, indraznesc sa cred ca este un top realizat ptr a se verifica comportamentul vizitatorilor si ptr noua configuratie, configuratie ce nu era posibila doar prin prisma IBL-urilor (in principal) si continutului (+ altele, in secundar).
Daca siteurile se comporta bine, atunci ...
Dar mai bine sa asteptam si sa studiem.
Merci lovelife, crezusem ca se intampla doar ptr siteurile mele si eram ingrijorat daca nu cumva sunt niste probleme la unele din sursele mele de linkuri.
Chiar ma gandeam sa incep studierea lor.
Ar fi interesante si parerilor celor care au cate un singur site pe o nisa, nu ca lovelife cu cate 10.
Sunt cateva dezastre in adevaratul sens al cuvantului. Site-uri spammy care ies cu categoriile in primele locuri pe kw-uri care aduc o gramada de vizitatori (vezi "biletul zilei" de exemplu).

Indraznesc sa cred ca e pur si simplu o cernere a site-urilor spammy sau nu (oricum care nu detineau locuri fruntase pana acuma), care au fost plasate in primele locuri (cred ca pe mai toate nisele s-au dus site-uri de caliate mult la fund si au urcat unele chiar josnice) pentru a obtine un "feedback" din partea vizitatorilor. Adica ce zici si tu, practic. Iau 10 site-uri naspa si vad daca pot gasi (in functie de comportamentul vizitatorilor) 1-2 bune pe care sa le pastreze in top 10 dupa. Sper ca asta sa fie, pentru ca e singura idee logica si coerenta care imi vine legat de toate schimbarile astea.