Pagina 12 din 83 PrimulPrimul ... 210111213142262 ... UltimulUltimul
Rezultate 111 la 120 din 823

Subiect: Schimbari majore de algoritm in google - Aprilie 2012

StarNET este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    5th March 2009
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    1.429
    Putere Rep
    37

Implicit

Studiez de azi dimineata de la ora 8 problema ... am avut si cateva posturi pe aici pe topic si am tras si niste concluzii ... unele dintre ele le retrag ( de exemplu cea ca .org/.info/.biz/.eu au un minus ) ...

Nu stiu exact in ce proportie intra in algoritmul Google-ului dar un lucru e clar:
    cu acest algoritm au fost penalizate paginile ( atentie, pagini nu site-uri ) care au link-uri care vin inspre ele cu acelasi text si title intr-o proportie mai mare de x% ( probabil vreo 50 .. 60 .. 70 ... asta nu mai stiu ... )

Esantionul nu e foarte mare dar a fost compus atat din pagini de pe site-uri proprii cat si de la concurenta.

Presupun ca stiti ce avem de facut, nu?

PS: cred ca e cea mai buna concluzie la care putem ajunge in acest moment dat fiind faptu ca suntem la nici 24 de ore de la lansarea noului algoritm ... dar ... nu imi asum raspunderea pentru eventualele pierderi bla bla .. daca se dovedeste sa nu fie adevarat ( disclaimer-ul necesar )
    Ultima modificare făcută de StarNET; 25th April 2012 la 19:20.
    Vezi cum e vremea inainte sa iti faci planuri !
    Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com

Cristi G este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    33
    Posturi
    1.664
    Putere Rep
    49

Implicit

Eu am urcat pe #3 dupa 'desene animate'..inainte eram pe 6-7.. pe siteul din semnatura... si am scazut dupa keywords long-tail..dar asta cred ca e cauzat de faptul ca am trecut pe wordpress de vreo 2-3 zile si mai difera url-urile..

Iar pe alt site, pe care eram pe #1 de cateva luni pe cautarea "felicitari de craciun", s-a dus pe pagina 2. ;/
    Imi ocup timpul uneori cu pariuri sportive si fac si web development WordPress.

Cucu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    28th September 2010
    Locaţie
    Tulcea
    Vârstă
    37
    Posturi
    185
    Putere Rep
    30

Implicit

La toata lumea este la fel cred cu un ochi plangi cu unul razi ..

Mai trebuie sa asteptam sa se faca curatenia prin cautari, ca nu se poate asa ceva .

Ma tot uit dupa un site de al meu care am pus cat de cat inima si m-am implicat mai mult ca la celelalte. Aseara era pe pagina 42 de pe pagina 2 si acum nu-l mai gasesc. Astept sa se linisteasca apele. Plus multe site-uri care nu le mai gasesc si aveau un ranking destul de bun, pozitiile 3-4.

Dupa furtuna, trebuie sa vina si vreme buna

PS: Vand pastile de inima 3 la 10 mii
    Ex user ccnetwork

zaho este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    4th October 2010
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    34
    Posturi
    242
    Putere Rep
    30

Implicit

Citat Postat în original de Cristi G Vezi Post
    Eu am urcat pe #3 dupa 'desene animate'..inainte eram pe 6-7.. pe siteul din semnatura... si am scazut dupa keywords long-tail..dar asta cred ca e cauzat de faptul ca am trecut pe wordpress de vreo 2-3 zile si mai difera url-urile..

Iar pe alt site, pe care eram pe #1 de cateva luni pe cautarea "felicitari de craciun", s-a dus pe pagina 2. ;/

felicitari pentru urcare, sunt mandru ca o tema realizata de mine ajunge undeva sau macar putin cunoscuta

tolby este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    15th November 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    41
    Posturi
    43
    Putere Rep
    29

Implicit

Eu de 8 luni eram pe prima pagina locul 4 sau 5 la un cuvant cheie foarte important. Acum sunt pe pagina 8 si in continua scadere. Scriptul este custom,scheletul la fel si continut unic mai mereu. De umblat la el nu am umblat deloc sa ii fac link building sa zici ca m-a penalizat pentru asta.

La fel cu un magazin virtual am scazut de pe pagina 2 pe 8 ,tot la un cuvant foarte important . Ce am observat este cresterea subpaginilor si nu a paginilor principale nu numai la mine, ci si la competitorii mei.

O porcarie update-ul asta. Daca va ramane asa, acum are posibilitatea Facebook sa le dea la temelie cu motorul de cautare la care lucreaza,pentru ca toti se vor muta acolo.

Pentru cei care nu stiu,din echipa care a facut acest algoritm,majoritatea sunt indieni.

Marius Morariu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    29th September 2011
    Posturi
    759
    Putere Rep
    47

Implicit

Eu zic sa va relaxati putin ,sa ma asteptam si sa vedem ce iasa. Nu cred ca va ramane asa. E prea mult haos

Dragos Bunea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    4th January 2011
    Locaţie
    Tulcea
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.036
    Putere Rep
    51

Implicit

Si eu ca multi altii nu intelegeam azi dimineata ce s-a intamplat, acum m-am prins ca am dat peste topicul asta.
    La mine situatia sta in felul urmator:
    Magazinul online din semnatura a urcat pe prima pagina pe cateva long tail-uri destul de "grele".
    Site-urile noi (30-40 de zile) au urcat toate, unele chiar in top 3 si top 5, de specificat ca unele nu au nici un backlink spre ele.
    Site-urile noi inscrise in directoare au urcat toate, am ajuns pe pozitii bune pe cuv. cheie principale (pag. 2 si 3)
    Un site de 8 luni (exact match) care statea pe locul 2 de ceva timp a cazut pe pagina 22, locul 2 - am atras in ultima perioada mai multe link-uri catre el, dar nu mai multe decat spre magazinul online si am folosit aceleasi metode si surse - aici e o dilema, de ce magazinul a crescut si site-ul asta a cazut asa mult?
    Restul site-urilor si-au pastrat pozitiile.
    "Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"

msoft este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    5th January 2011
    Posturi
    67
    Putere Rep
    28

Implicit

Citat Postat în original de Marius Morariu Vezi Post
    Eu zic sa va relaxati putin ,sa ma asteptam si sa vedem ce iasa. Nu cred ca va ramane asa. E prea mult haos
    Am zis si eu treaba asta mai devreme, dar cineva a zis ca e total inutil...ma rog

tanshi este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    3rd March 2011
    Locaţie
    Ramnicu Sarat, Buzau
    Vârstă
    44
    Posturi
    214
    Putere Rep
    29

Implicit

Am observat pe un site "suferind" urmatorul lucru - vizitele pe care le mai primesc de pe google sunt in majoritate (circa 80%) de la useri logati in conturi google - keyword (not provided).
    Inainte procentul keyword (not provided) era in jur de 10%.

A mai remarcat cineva acest lucru?
    The best things in life aren't things

Chivu Mihai este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.128
    Putere Rep
    39

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de Dragos Bunea Vezi Post
    Si eu ca multi altii nu intelegeam azi dimineata ce s-a intamplat, acum m-am prins ca am dat peste topicul asta.
    La mine situatia sta in felul urmator:
    Magazinul online din semnatura a urcat pe prima pagina pe cateva long tail-uri destul de "grele".
    Site-urile noi (30-40 de zile) au urcat toate, unele chiar in top 3 si top 5, de specificat ca unele nu au nici un backlink spre ele.
    Site-urile noi inscrise in directoare au urcat toate, am ajuns pe pozitii bune pe cuv. cheie principale (pag. 2 si 3)
    Un site de 8 luni (exact match) care statea pe locul 2 de ceva timp a cazut pe pagina 22, locul 2 - am atras in ultima perioada mai multe link-uri catre el, dar nu mai multe decat spre magazinul online si am folosit aceleasi metode si surse - aici e o dilema, de ce magazinul a crescut si site-ul asta a cazut asa mult?
    Restul site-urilor si-au pastrat pozitiile.
    sa zicem ca acum este o 'MARE NECESITATE' inscrierea in directoare?
    Recomand cu caldura serviciile oferite de Mutari mobila

Pagina 12 din 83 PrimulPrimul ... 210111213142262 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Google ? Ce algoritm foloseste? eu nu mai inteleg nimic
    De urania în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 23
    Ultimul Post: 19th March 2011, 14:01
  2. schimbari la google ?
    De dcosmin83 în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 7th December 2008, 14:13
  3. schimbari google
    De mariuslmm în forumul Google
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 17th May 2008, 16:54
  4. Schimbari Google
    De Ciprian Sorlea în forumul Google
    Ultimul Post: 31st August 2006, 14:25
  5. Google Cumpara Un Nou Algoritm De Cautare
    De Ben Boingeanu în forumul Stiri despre motoarele de cautare, SEO si Marketing
    Ultimul Post: 15th April 2006, 22:04

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •