Pagina 13 din 83 PrimulPrimul ... 311121314152363 ... UltimulUltimul
Rezultate 121 la 130 din 823

Subiect: Schimbari majore de algoritm in google - Aprilie 2012

florea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    15th March 2011
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    43
    Posturi
    355
    Putere Rep
    28

3 out of 4 members found this post helpful.

Implicit

Nici ala cu cornite nu mai repara, o sa vedeti. De cate ori am picat in vizite asa a ramas. Oricum se vede de foarte mult timp ca GOOGLE a devenit "monopol". O sa se ajunga in curand la : locul 10 in pag cutare atatea mii :-j ...dai la site-ul fara continut zeci de mii de vizite sau cu continut copiat si de restu iti bati joc. O porcarie..am observat in seara asta ce s-a intamplat si era sa sparg monitoru... dar le sterg firar ale dreacu chiar daca am muncit degeaba
    Ultima modificare făcută de Nichita; 18th April 2013 la 00:31.

Dragos Nicu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    20th January 2008
    Locaţie
    Sibiu, RO
    Posturi
    2.011
    Putere Rep
    44

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Eu doar acum am apucat sa citesc thread-ul asta...in ultimele 2 ore am fost prea ocupat sa injur Google-ul. Chiar am nevoie de o pastila... In mare parte am scaderi.. si cateva site-uri noi pe primele pozitii.

In concluzie... sa ma c#c pe ea optimizare! Sper din toata inima sa-si revina.

ps: Kidu ma bag si eu la covrigarie, ca si angajat. Macar am venit stabil.

Cristina Andrei este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    11th April 2008
    Locaţie
    Bucharest
    Vârstă
    45
    Posturi
    337
    Putere Rep
    38

Implicit

Intr-adevar, se intampla ceva ciudat. Am urcat pe #10 cu site-ul din semnatura, fara sa ii fac nimic, fara sa mai scriu pe el, dupa ce luni bune oscila in pagina a 2-a. Am verificat link-urile, iarasi nimic.

Pe .com si alte regiuni am observat astfel de ciudatenii de la inceputul lunii, rezultatele sunt haotice de la o saptamana la alta. Pentru unele pagini functioneaza anchor textele (exact match) aduse si avanseaza in ranking-uri, in timp ce alte pagini puternice sunt inlocuite de pagini (de pe acelasi site) care teoretic n-ar fi trebuit sa aibe sanse. Si vorbesc despre site-uri cu autoritate, deci sunt afectate si brand-urile in acelasi mod ca si site-urile mai mici.

msoft este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    5th January 2011
    Posturi
    67
    Putere Rep
    28

Implicit

Citat Postat în original de florea Vezi Post
    Nici ala cu cornite nu mai repara, o sa vedeti. De cate ori am picat in vizite asa a ramas. Oricum se vede de foarte mult timp ca GOOGLE a devenit "monopol". O sa se ajunga in curand la : locul 10 in pag cutare atatea mii :-j ...dai la site-ul fara continut zeci de mii de vizite sau cu continut copiat si de restu iti bati joc. O porcarie..am observat in seara asta ce s-a intamplat si era sa sparg monitoru... dar le sterg firar ale dreacu chiar daca am muncit degeaba
    trebuie sa repare datorita faptului ca sunt atat de multe erori.
    daca ne-am fi confruntat cu scaderi masive pentru site-urile noaste si in locul acestora gaseam concurenta cu site-uri de calitate atunci trebuia sa ne ingrijoram. Astfel....aceste rezultate eronate le citesc ca pe un indiciu sa nu ne panicam

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Are cineva pe aici cont de adwords premium?
    Cineva care are un astfel de cont mi-a zis cu ceva timp in urma ca la o intalnire cu staful google romania, li sa spus ca trebuie ca magazinele online sa se axeze mai mult pe adwords pentru ca vor fi dezavantajate in cautari, se urmareste sa se traga mai multi bani de la site-urile comerciale care isi permit sa plateasca adwords si ca vor fi avantajate site-urile care au adsense pe ele.

Atunci am zis ca este vrajeala, acum stau sa ma intreb daca nu e ceva chiar adevarat, mai ales ca shopul meu a fost afectat si site-uri de continut cu adsense pe ele au crescut
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    5th January 2011
    Posturi
    67
    Putere Rep
    28

Implicit

@lovelife

CHIAR NU CRED ASA CEVA!

Dar ipotetic daca ar fi asa o rezolvare ar putea fi sa pui ceva adsense in webshop....undeva unde nu da click nimeni, si eventual, ad-urile cu cuvintele cheie din domeniul tau de activitate sa le blochezi. Astfel ai afisa ad-uri irelevante....
    Crezi ca ar functiona ?!
    Ultima modificare făcută de msoft; 25th April 2012 la 22:35. Motiv: ortografie

Toto este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    14th June 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.905
    Putere Rep
    48

Implicit

Nu cred ca ar functiona... Ar fi de tot r@hatul... Eu deocamdata nu am nici un site afectat negativ, nici pe principale, nici pe secundare... Eu zic sa va calmati, lucrurile nu au cum sa ramana asa... Rezulatele su t mai proaste ca niciodata, sigur se va reveni... E o duda de algo ...

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

@msoft nici eu nu credeam, dar dupa ziua de astazi nu stiu ce sa mai cred si ce nu, am fost plecat o zi si nu am putut sa mai fac teste, azi m-am intors cu speranta ca google sa vindecat si afiseaza rezultate mai relevante, dar am constatat acum ca nu, mai ales ca ma sunat azi amicul sa imi aduca aminte de discutia unde eu am spus ca bate campii
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

florea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    15th March 2011
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    43
    Posturi
    355
    Putere Rep
    28

Implicit

Cum naiba fratioare sa nu ne panicam cand pierdem nopti sa citim, sa vedem unde gresim, sa creem linkuri si totul se darama intr-o secunda...asta-i bataie de joc pentru ca nu exista alte motoare de cautare sa-l concureze. el controleaza tot. Am tradus articole de m-a luat toti aia sa-i fac pe plac la Panda masi ca asa se zicea ca sa fie articole unice..degeaba :-j

111.441 unici a lu' lovelife n-are nici o gara pe ale noastre le-a lasat cu 100 200 de viz acolea ca sa nu rada de tot de noi
    Ultima modificare făcută de Nichita; 18th April 2013 la 00:32.

Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    5th January 2011
    Posturi
    67
    Putere Rep
    28

Implicit

@toto - si eu sunt convins ca isi va reveni...am spus-o de cateva ori astazi.
    Daca Ipotetic s-ar petrece ceea ce a zis lovelife .... de ce crezi ca nu ar functiona ?

@lovelife - esti mai castigat ca ai fost plecat fiindca nu cred ca azi sau in urmatoarele 2-3 zile trebuie facute teste ori schimbat ceva la site-uri

Pagina 13 din 83 PrimulPrimul ... 311121314152363 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Google ? Ce algoritm foloseste? eu nu mai inteleg nimic
    De urania în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 23
    Ultimul Post: 19th March 2011, 14:01
  2. schimbari la google ?
    De dcosmin83 în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 7th December 2008, 14:13
  3. schimbari google
    De mariuslmm în forumul Google
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 17th May 2008, 16:54
  4. Schimbari Google
    De Ciprian Sorlea în forumul Google
    Ultimul Post: 31st August 2006, 14:25
  5. Google Cumpara Un Nou Algoritm De Cautare
    De Ben Boingeanu în forumul Stiri despre motoarele de cautare, SEO si Marketing
    Ultimul Post: 15th April 2006, 22:04

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •