Probabil majoritatea ma cunoasteti din "zona seo", insa activitatea mea principala cam din 2002 pana in prezent este aceea de programator, mai exact am inceput sa "fac siteuri" la inceput, apoi am aprofundat, am invatat, am activat pe forumuri de specialitate, etc ... Seo a venit la mine mult mai tarziu ca o nevoie, nu ca o activitate principala.
Ulterior (2004-2005?!) am "performat" si pe Seo, si am mers practic in paralel cu aceste doua activitati.
Datorita faptului ca am o perioada mai proasta in plan personal, acest lucru imi afecteaza si planul profesional, etc... Asa ca am decis sa "turez un pic motoarele" si sa iau lucrari pe partea de programare, atat pe tarif orar (ca unele fete ) cat si pe tarif bazat pe proiect, dupa cum prefera clientul, sau dupa cum se preteaza proiectul respectiv.
Pot face practic orice se poate face in PHP (+ css, html, ajax, jquery, etc ...). Ca si framework php lucrez de peste 1,5 ani cu codeigniter, dupa ce am incercat si altele si nu m-au convins, dar evident ca nu sunt batut in cuie, ma pot adapta (in functie de proiect) la nevoile clientlui. Deci stiu sa fac si "hello world" stiu sa fac si clase, functii, etc ...
Pentru ca prima intrebare este intotdeauna "halatul doamna, cat e halatul?!" sa vorbim si despre preturi:
Serviciu oferit pe ora: 10 EUR / ora + TVA (nediscutabil, pret doar pentru membrii seopedia)
Serviciu per project: negociabil, discutabil, in functie de proiect, complexitate, urgenta...
Ca si proiecte putem vorbi de:
- instalari de scripturi
- customizari
- realizare de pluginuri WP
- realizare diferite scripturi, de la 0 (zero)
- realizare aplicatii complexe, gen magazine, etc ...
- realizare aplicatii Facebook - aici pot oferi si gazduirea scriptului / aplicatiei pe subdomeniu cu SSL, absolut necesar aplicatiilor Facebook (5-10 EUR + TVA / luna)
Rog pe cei care doresc colaborare sa ma contacteze pe privat. As vrea sa pastrez acest topic doar pentru feedback pozitiv sau negativ, referitor la serviciile oferite.
Altele
De asemenea, pot oferi servicii de gazduire pe serverul meu dedicat, optional cu IP dedicat, server localizat in Bucuresti.
Pentru gazduire, pretul este de 5 EUR / luna (+tva) pentru:
- spatiu: 10 GB
- trafic: 100 GB
- baze de date mysql: 5
- adrese de mail: 25
- + celelalte "rahaturi" disponibile pe mai toate serverele...
Multumesc si ... Spor la toata lumea!
PS
Fara suparare, imi rezerv dreptul de a-mi selectiona atat clientii cat si proiectele la care voi lucra. Mutumesc pentru intelegere!