Concluzia voastra care este ? Sa ne bazam pe traficul din facebook, twitter ?
Concluzia voastra care este ? Sa ne bazam pe traficul din facebook, twitter ?
Traficul din social media nu e o sursa prea stabila, cel putin asta e parerea mea. In plus, doar pe divertisment ce ai putea atrage cantitati serioase, pe alte nise e foarte dificil din moment ce nu poti atrage cumva userii pe care apoi sa ii fidelizezi. Practic ei ar trebui sa intre mai intai pe site, apoi sa ii fidelizezi in facebook.
Ultima modificare făcută de edy12006; 27th April 2012 la 00:39.
Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.
Da, pe divertisment e o sursa enorma de trafic, dar fidelitatea pe alte nise este mai greu sa o strangi. Ce ramane de facut ?
Eu am doua probleme
1. Magazin online, locul 3 pe un keyword tare, am primit mesaj in webmastertools cam acum o luna ca am linkuri nenaturale, de la mine la altii:
Dear site owner
We've detected that some of your site's pages may be using techniques that are outside Google's Webmaster Guidelines.
Specifically, look for possibly artificial or unnatural links on your site pointing to other sites that could be intended to manipulate PageRank. Examples of unnatural linking could include selling links to pass PageRank or participating in link schemes.
Adevarul ca avem niste link exchange, cu vreo 8 siteuri. Le-am scos de cateva zile, dar acum doua zile mi-au tras-o. PR 0, am cazut pe 6. Cred ca trebuie sa le dau un mail d'ala supus pentru reconsiderare
Deci, care aveti exchange link excesiv si aveti probleme, verificati webmaster tools sa vedeti daca e vreun mesaj acolo.
Ma plictiseam acu vreo 2 luni si i-am facut o copiuta acestui magazin. I-am trantit cateva linkuri, l-am bagat in google, acum e pe locul 10Primul site l-am optimizat 6 luni sa ajunga acolo.
2.Am un site de web design, creare siteuri, d'astea. Ma uit in analitics la keywords si vad o crestere masiva, vedeti si voi pe ce cuvinte:
haine online
google web search
adrese web
free movies online no registration
free subdomain
http://join.msn.com/?page=sitewide/worldwide
infintari site <--------asta e tare![]()
inviereadomnului.webs.com
site amant
site matrimoniale
site-ul Loteria Romana - Acasa
site-ul D.P.E.P.S.C. | Sector 1 Bucuresti
Care e smecheria?Face google misto de mine?![]()
Ultima modificare făcută de edy12006; 27th April 2012 la 00:47.
Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.
Edy, perfecta dreptate, foarte putina munca si rezultate remarcabile care le primeam toti in mare masura.
Guess Who nu despre crezut e vorba, ca nu cred in Cutts. Dar lucrurile astea se intampla cu un rost. Exista un plan si un algoritm. In timp o sa aflam ce si cum.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)