Pagina 21 din 83 PrimulPrimul ... 1119202122233171 ... UltimulUltimul
Rezultate 201 la 210 din 823

Subiect: Schimbari majore de algoritm in google - Aprilie 2012

scoopo este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Locaţie
    constanta
    Vârstă
    40
    Posturi
    409
    Putere Rep
    31

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Nu poate fi indentificata.Adica poti face rau stand pe scaun si sa scrii articole cu linkuri catre concurenta.Ciudat nu,asa credem noi google nu stie nici el ce face acuma si unde vrea sa ajunga cu manipularea.Acuma i-ti baga pe gat google+,chrome.Problema este ca nu a penalizeaza pe cine merita si 50% buni 50% rai .Adica muncesti ca nebunu 2 ani fresh content si dispari din search,si ei spun ca e cel mai bun fresh content etc.Google pierde bani in fata la amazon.com care a ajuns enorm fata de ce era acum 2 ani,pierde bani in fata la facebook (vb de milione zeci,sute, de euro) si el nu este invatat sa piarda ci sa castige.Rusi aproape ca nui mai folosesc deloc motorul,cehos. nici ei.Unele lucruri facute de google sunt facute din disperare ex.google+ e oribila fata de facebook la noi in romania ne-am facut noi conturi care stim,da alti nu o sa auda de curand de google+.Plus ca facebook le va raspunde la vara cu un motor de cautare,sa nu subestimam puterea lu nenea facebook,a crescut in 2 ani cati alti in zece.Si o casuta cu search pusa bine undeva in contul de facebook poate face minuni.Niciodata sa nu spui niciodata (my space era mai mare ca google la un momendat,si incet incet a facut loc la alti).Google ca si alte site-uri e creat de useri

matei este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    6th October 2010
    Vârstă
    37
    Posturi
    888
    Putere Rep
    44

Implicit

S-a mai confruntat cineva cu pagini dezindexate dupa acest update? Mi-au disparut circa 100 de pagini - cu articole de peste 500 de cuvinte si bine documentate - din index-ul Google.
    Ma ocup si cu testare manuala/automata.
    PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.

edy12006 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    33
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    42

Implicit

Citat Postat în original de matei Vezi Post
    S-a mai confruntat cineva cu pagini dezindexate dupa acest update? Mi-au disparut circa 100 de pagini - cu articole de peste 500 de cuvinte si bine documentate - din index-ul Google.
    Mie mi-au disparut doua categorii ce apareau pe a doua pagina la cautari destul de mari. A aparut insa la fiecare dintre aceste cautari, prin paginile 5-7 cate un rezultat (pagina) din categoria respectiva. Categoriile insa, nu mai apar in indezul google.

Am pus problema pe seama linkurilor sitewide din siteuri nerelevante continutului meu, si mai ales pentru faptul ca veneau in numar mare in raport cu alte surse se linkuri. (din advertoriale veneau aproximativ 15-20 de backlink, dintr-un singur link sitewide puteau veni cateva mii).
    Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
    Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.

Pancu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    12th August 2010
    Locaţie
    Sibiu
    Posturi
    393
    Putere Rep
    32

Implicit

@matei.
    aceiasi problema o am si eu. mi-au disparut 60-70% din cautarile longtail pe un site stabil de peste 1 an..

staycu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    30th December 2010
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    274
    Putere Rep
    28

Implicit

Ok, am zis ca revin cu detalii...deci, una scurta:
    Mi-a scazut si mie traficul considerabil la unul din site-uri...
    Aveam 90% din Google... marti 20.000+, miercuri 14.000, si azi, estimez ca pana la ora 12:00 sa adun 8-9.000...deci... sa traim bine
    Ofer servicii de Grafica si Design Publicitar in Corel Draw.

MaXz este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    16th April 2011
    Posturi
    877
    Putere Rep
    38

Implicit

Citat Postat în original de staycu Vezi Post
    Ok, am zis ca revin cu detalii...deci, una scurta:
    Mi-a scazut si mie traficul considerabil la unul din site-uri...
    Aveam 90% din Google... marti 20.000+, miercuri 14.000, si azi, estimez ca pana la ora 12:00 sa adun 8-9.000...deci... sa traim bine
    Daca este vorba de siteul cu emisiuni, zi mersi ca mai e in google. Toti cei care se plang de penalizare .. Am si eu o intrebare ?

A fost cineva penalizat cu un site ce respecta in totalitate cerintele lu' nea G ?? Cati au publicat advertoriale si linkuri doar pe siteuri din aceasi nisa ? Cati au Respectat media de timp in care publicau advertoriale ( un site nou nu poate lua un numar de BL mai mare decat un site cu trafic, chiar de se poate e foarte rar )

Ne plangem de mila, dar daca suntem putin atenti ne dam seama ca G. nu a facut nimic neobisnuit ci a inceput sa penalizeze cativa din cei ce au incercat o manipulare a motorului de cautare in scurt timp.

matei este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    6th October 2010
    Vârstă
    37
    Posturi
    888
    Putere Rep
    44

Implicit

De asemenea, se confrunta cineva cu probleme de indexare sau numai eu?
    Ma ocup si cu testare manuala/automata.
    PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.

msoft este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    5th January 2011
    Posturi
    67
    Putere Rep
    28

Implicit

Citat Postat în original de MaXz Vezi Post
    A fost cineva penalizat cu un site ce respecta in totalitate cerintele lu' nea G ??
    Stii vreun site care respecta in totalitate cerintele lu' nea G si apare in primele rezultate ? Parca nici macar nea G nu a respectat in totalitate regulile....vezi cazul Chrome....

StarNET este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    5th March 2009
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    1.429
    Putere Rep
    37

Implicit

Bahhhh ... deci lasand la o parte absolut tot ... ma dispera un singur lucru: pe pagina care chiar merit am cazut, pe pagini pe care nu merit am crescut ! Iti vine sa iei monitoru si sa-l arunci pe geam impreuna cu calculator si cu tot ... Sper din tot sufletul sa isi bage mintile in cap si sa fie atenti la ce butoneaza acolo ca undeva sigur au dat-o de gard !
    Vezi cum e vremea inainte sa iti faci planuri !
    Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com

edy12006 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    33
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    42

Implicit

Citat Postat în original de StarNET Vezi Post
    Bahhhh ... deci lasand la o parte absolut tot ... ma dispera un singur lucru: pe pagina care chiar merit am cazut, pe pagini pe care nu merit am crescut ! Iti vine sa iei monitoru si sa-l arunci pe geam impreuna cu calculator si cu tot ... Sper din tot sufletul sa isi bage mintile in cap si sa fie atenti la ce butoneaza acolo ca undeva sigur au dat-o de gard !
    ar fi o idee sa-si adune gandurile si sa-si bage mintile in cap, desi prea putine sanse.
    Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
    Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.

Pagina 21 din 83 PrimulPrimul ... 1119202122233171 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Google ? Ce algoritm foloseste? eu nu mai inteleg nimic
    De urania în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 23
    Ultimul Post: 19th March 2011, 15:01
  2. schimbari la google ?
    De dcosmin83 în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 7th December 2008, 15:13
  3. schimbari google
    De mariuslmm în forumul Google
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 17th May 2008, 17:54
  4. Schimbari Google
    De Ciprian Sorlea în forumul Google
    Ultimul Post: 31st August 2006, 15:25
  5. Google Cumpara Un Nou Algoritm De Cautare
    De Ben Boingeanu în forumul Stiri despre motoarele de cautare, SEO si Marketing
    Ultimul Post: 15th April 2006, 23:04

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •