26th April 2012, 22:35
1 out of 1 members found this post helpful.
Ca sa radem si noi un pic si sa fim offtopic: stiti ce imagine imi vine acuma in minte cand ma gandesc la G ? Am impresia ca mister G canta intr-o veselie exact versurile care le canta si papagalu din link-urile de mai jos ...
http://www.starnetwork.ro/movies/g.flv sau http://www.starnetwork.ro/movies/g.avi
Vezi cum e
vremea inainte sa iti faci planuri !
Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate:
iconsDB.com
26th April 2012, 23:08
2 out of 2 members found this post helpful.
Fix efectul scontat de G. Urmatorul pas e PPC. LOL
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
27th April 2012, 00:35
1 out of 1 members found this post helpful.
@Krumel, azi am trecut vreo 3 firme pe PPC, fara trafic mor, n-au ce face. Am siteuri grey hat care au scazut, am altele care au crescut, dar mi-au fost penalizate siteuri cate se poate de ok, fara cuvinte aglomerate, cu link-uri - ancore diversificate din vreo 200 de directoare romanesti, cateva advertoriale, 2-3 linkuri de pe TPU, linkuri din retele sociale si nici un fel de tentativa de link exchange sau linkuri sitewide.
Rochii de seara Brasov: Rahat de spam 1, rahat de spam 2, rahat de spam 3, rahat de spam 4, rahat de spam 5.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Google o da tot mai des in bara.
Noua interfata Analytics e jenant de proasta.
Google+ nu-i ajunge nici la degetul mic Facebook-ului.
Nu de mult Google a inceput sa afiseze reclamele Adsense in functie de activitatea utilizatorului, nu de profilul siteului. S-a dus dracului CPC, s-au dus dracului nise, daca ai cautat dimineata chiloti pe google pana seara pe orice site cu Adsense ai intra numai chiloti iti arata, pana te saturi de ei.
In loc sa incerce sa ofere unele cautari geo-targetate, Google inventeaza algoritmi care penalizeaza volumul de linkuri.
Zicea cineva mai sus, in curand o sa facem SEO pentru concurenta, in sperenta ca Google ii va penaliza.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Sunt singurul caruia i s-a dublat CPC-ul in ultimele doua zile ?!?
Ultima modificare făcută de BV87FFF; 27th April 2012 la 00:36.
Motiv: error :))