Pagina 72 din 83 PrimulPrimul ... 2262707172737482 ... UltimulUltimul
Rezultate 711 la 720 din 823

Subiect: Schimbari majore de algoritm in google - Aprilie 2012

barzafurioasa este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    26th May 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    43
    Posturi
    282
    Putere Rep
    34

Implicit

Citat Postat în original de lovelife Vezi Post
    Eu sunt "fata virgina" si las pe alti sa puna link-uri ca asa ne-a poruncit maretul google.
    Nu vreau sa le ajut, las sa vad ce se intampla fara sprijin
    Iti spun eu ce se intampla ) Dupa 1 an primesti cateva linkuri (majoritatea catre home page) si daca o sa cauti pentru duplicate pe net o sa mai gasesti cel putin 10-15 site-uri care au copiat articole de la tine si unele sunt chiar mai sus ca tine in cautari
    Nu inteleg de ce google baga pe cei cu duplicate in fata desi poate au copiat articolul de la tine dupa 6 luni de la data publicarii.
    Eu am mai obtinut ceva linkuri dupa ce am contactat persoanele care aveau articole de la mine.Alte persoane au preferat sa steraga articolul si pentru cele cele ce nu au fost de gasit am facut cerere de scoatere din GOOGLE si in 10 H au fost scoase.
    Scuze off topic.
    Edit
    Am mai gasit un articol interesant aici

edy12006 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    33
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    42

Implicit

Citat Postat în original de robyroy Vezi Post
    off topic: Opa, a inceput pustiul sa se tina de gainarii? Rusinica sa ii fie.
    on: Din ceea ce am observat, in cazul in care siteul care preia articolul are autoritate mai mare, rancheaza in fata celui care l-a publicat pentru prima data. Ironic nu? Desigur, se intampla si inainte de ultimele schimbari, dar la scara mult mai mica.
    V-am mai avertizat si eu in legatura cu individul asta, dar toti ii luat partea.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    102
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    102

Implicit

Observ de cateva zile ca la 2 site-uri de ale mele afectate de pinguin sa adancit penalizarea, incep sa ocup pozitii din ce in ce mai proaste, si in consecinta reducere si mai mare de trafic.
    De pe 24 aprilie nu am mai vazut scaderi pe total asa de mari la mine
    Voi ati observat asa ceva.
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

helyos este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    2nd June 2011
    Vârstă
    35
    Posturi
    105
    Putere Rep
    27

Implicit

Salut,

Imi poate explica si mie cineva cum se poate cam de la :
    Ref IPs: 83
    Ref subnets :78

sa obtii aproximativ:

Ref pages 15’049
    Total Backlinks 16’470

Multumesc.

tolby este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    16th November 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    41
    Posturi
    43
    Putere Rep
    28

Implicit

Citat Postat în original de lovelife Vezi Post
    Observ de cateva zile ca la 2 site-uri de ale mele afectate de pinguin sa adancit penalizarea, incep sa ocup pozitii din ce in ce mai proaste, si in consecinta reducere si mai mare de trafic.
    De pe 24 aprilie nu am mai vazut scaderi pe total asa de mari la mine
    Voi ati observat asa ceva.
    Da si la mine . Eram pe pag 1 pe locul 4 la anunturi auto si acum nu imi mai vad site-ul. Vad subpagini in fata,dar home page-ul nu il mai vad deloc. De asemenea vad la aer conditionat pe aer-conditionat.mobi(un blog chior asa zis magazin virtual) ,pe un loc fruntas si are backlinkuri dintr-un sistem de link exchange care azi exista in footer, maine nu. De asemenea vad si ca si alte site-uri de pe prima pagina la acest cuvant cheie care sunt la fel,numai cu continut text si au scazut magazinele virtuale in care erau afisate doar produse.

Parerea mea este ca au tintit special magazinele virtuale aceasta schimbare de algoritm,pentru castiguri mai mari la adwords si mi se pare penibil ca sa ai magazin virtual si sa te apuci sa pui text in loc de produse doar ca sa ocupi o pozitie fruntasa pe google, pentru ca ala nu este continut de calitate. Omul daca intra pe site vrea sa vada produse sortate, nu un blog chior cu niste poze in care i se zice cumpara

Chiar nu mai inteleg algoritmul asta cu asa zisa recompensa pentru continut de calitate.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    102
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    102

Implicit

Vad si eu ca au fost eliminate magazine online aproape complet la unele cautari de exemplu la cautarea "Vitamine" ieri ni era nici un magazin online in primele 3 pagini, azi vad ca a bagat unul strain care are si o pagina in limba romana (ce tara are tld .si ? ) si inca ceva in pagina 3.
    Este o cautare la care un vizitator obisnuit cauta sa cumpere vitamine, si un magazin online ar trebui sa fie in top. Inainte de pinguin majoritatea rezultatelor din prima pagina erau magazine, eu eram in top 5 (cu variatii) dupa pinguin ajunsesem in poz 7-8 si de cateva zile in pag 3, eu poate meritam sa pic ca am exagerat un pic cu link-urile acum 3 ani, dar altii erau curati.
    Mai am si alte cautari specifice unui magazin online, unde nu mai apar magazin online
    Ideea este ca mi se pare destul de evidenta penalizarea preponderent a magazinelor online, sau poate sa considera ca magazinele online au buget si cumpara link-uri si .......... nu stiu
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Hobart este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    19th May 2009
    Locaţie
    Bucharest, Romania
    Posturi
    742
    Putere Rep
    37

Implicit

...au buget si cumpara link-uri si .......... nu stiu
    ...si daca au buget de ce sa nu cumpere click-uri de la Google ?

Chestia cu superoptimizarea mi se pare un pretext
    Am un magazin de licente Microsoft, un director web si multa pasiune

vertedi este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    4th January 2011
    Locaţie
    Alba Iulia
    Posturi
    508
    Putere Rep
    29

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Eu cred ca serverele Google, comunica cu posta romana acum. O saptamana am fost linistit pe o expresie, locul 5. Aseara locul 7, dimineata in jur de ora 5, locul 6 si acum locul 8. Un website care a fost stabil cam doua saptamani in fata mea, a trecut direct pe pagina 2. Interesant este ca nu se fac modificari in site, poate un articol doua, dar in rezultate modificarile sunt mari. Saracia asta de Penguin, lucreaza cu partea dorsala.

Asa ceva nu a mai existat in Internet, indiferent de update sau motor de cautare. Lucrurile stau din ce in ce mai prost, nu mai exista siguranta zilei de maine pe acest domeniu.

adi_deg este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    9th November 2007
    Locaţie
    cluj
    Posturi
    276
    Putere Rep
    34

Implicit

Eu am creat o noua sectiune pe un site , am luat dupa vreo saptamana dupa un anumit keyword locul 30 si un pic . Nu am pus absolut nici un link extern catre paginile astea noi , am tot adaugat content, original , si ca urmare tot la cateva zile am mai scazut catev locuri . Acum dupa 2 saptmani am ajuns pe la 70 si ceva . E de bine...

100R este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    1st December 2010
    Posturi
    749
    Putere Rep
    41

Implicit

Slovenia are .si, incepe sa devina strigator la cer cum se zice. Google spune ca nu ne datoreaza nimic, declaratia asta ar trebui sa puna pe ganduri pe toti, inca o data se adevereste ca suntem singuri, Google nu e un aliat al webmasterilor, fiecare e cu interesul lui.

Pagina 72 din 83 PrimulPrimul ... 2262707172737482 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 2 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 2 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Google ? Ce algoritm foloseste? eu nu mai inteleg nimic
    De urania în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 23
    Ultimul Post: 19th March 2011, 15:01
  2. schimbari la google ?
    De dcosmin83 în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 7th December 2008, 15:13
  3. schimbari google
    De mariuslmm în forumul Google
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 17th May 2008, 17:54
  4. Schimbari Google
    De Ciprian Sorlea în forumul Google
    Ultimul Post: 31st August 2006, 15:25
  5. Google Cumpara Un Nou Algoritm De Cautare
    De Ben Boingeanu în forumul Stiri despre motoarele de cautare, SEO si Marketing
    Ultimul Post: 15th April 2006, 23:04

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •