Pagina 33 din 83 PrimulPrimul ... 23313233343543 ... UltimulUltimul
Rezultate 321 la 330 din 823

Subiect: Schimbari majore de algoritm in google - Aprilie 2012

Alex Dumitru este deconectat Administrator
    Reputatie:
    64
    Data înscrierii
    20th April 2006
    Locaţie
    Pitesti / Bucuresti
    Vârstă
    36
    Posturi
    3.339
    Putere Rep
    64

Implicit

Citat Postat în original de Nichita Vezi Post
    Blogger.com are autoritate mai mare. Cred ca google nu mai ia in calcul cine a postat primul. Se pare ca autoritatea e tot ce il intereseaza.
    Nu cred ca are blogger autoritate mare. Blogurile sunt subdomenii care nu au link de la domeniul principal, deci ar trebui sa fie tratate ca site-uri noi, fara nici o legatura cu domeniul.

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    93
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    3.421
    Putere Rep
    93

Implicit

Citat Postat în original de Alex Dumitru Vezi Post
    Nu cred ca are blogger autoritate mare. Blogurile sunt subdomenii care nu au link de la domeniul principal, deci ar trebui sa fie tratate ca site-uri noi, fara nici o legatura cu domeniul.
    Subdomeniile nu mai sunt vazute ca site-uri separate in 99% din cazuri. Daca tu ai domeniu.com si faci subdomeniu.domeniu.com - subdomeniul (nu mai) e vazut ca site de sine statator de catre google. Nu mai gasesc unde, insa au specificat asta pe un blog de-al lor acum cateva luni.

Nu stiu cum se uita la subdomeniile pe site-urile de genul blogspot / wordpress.

Citat Postat în original de lovelife Vezi Post
    Nu cred ca tine de duplicat content, eu la un site cu continut de calitate penalizat de Pinguin, un articol care a fost copiat de peste 30 de site-uri (acum vad cat de copiat am fost), cand caut o fraza din articolul respectiv eu nu apar deloc, sau apar printre ultimii.
    Eu cred ca tine de duplicate content vs. autoritate sau duplicate content vs. profil de linkuri. Faptul ca blogul care te-a copiat iese inaintea ta e clar (pentru mine) ca e vorba de un duplicate content caruia Google nu e in stare sa ii determine autorul si il "ghiceste" in functie de alt parametru. Cred ca au uitat sa introduca data publicarii in formula.

Intrebarea mea e: Google doar atat esti in stare ? Asta e mult trambitatul "update impotriva spammerilor" ? Penibil !

Si ceva noutati de la Google:

There are 8 “specific guidelines”. They are (verbatim):

1. Avoid hidden text or hidden links.

2. Don’t use cloaking or sneaky redirects.

3. Don’t send automated queries to Google.

4. Don’t load pages with irrelevant keywords.

5. Don’t create multiple pages, subdomains, or domains with substantially duplicate content.

6. Don’t create pages with malicious behavior, such as phishing or installing viruses, trojans, or other badware.

7. Avoid “doorway” pages created just for search engines, or other “cookie cutter” approaches such as affiliate programs with little or no original content.

8. If your site participates in an affiliate program, make sure that your site adds value. Provide unique and relevant content that gives users a reason to visit your site first.

Sursa: http://www.webpronews.com/google-pen...google-2012-04
    Ultima modificare făcută de Nichita; 28th April 2012 la 10:19. Motiv: Am gasit informatii suplimentare intre timp !
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

gabi911 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    22nd April 2008
    Vârstă
    46
    Posturi
    59
    Putere Rep
    33

Implicit

Nu cred ca e bine sa faca cineva modificari acum, pentru ca : inca nu se contureaza un tipar clar, pentru ca urmeaza 1 Mai si traficul va fi afectat si pentru ca update-ul de la google inca nu e gata(site-urile isi schimba pozitia in cautari de la ora la ora).

Am avut 2 site-uri afectate : unul negativ pe care nu am adaugat continut nou de multa vreme (era normal pe de o parte) si unul pozitiv (continut nou periodic, fara prea multa activitate insa pe partea de seo).

Cel negativ traficul a scazut cu 50-60%
    Cel pozitiv traficul a crescut cu 25%

Ramane sa mai asteptam pana saptamana viitoare cam pe vineri, sa vedem mult mai bine dupa ce se mai stabilizeaza treaba. Poate vor baga un update la update(ceea ce e si normal dupa unele prostii facute in acest moment).

Pana atunci sa nu ajungeti la pastile de inima, relax, gratare si o bere sau un vin bun dupa preferinte.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    102
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    102

Implicit

Subdomeniile nu mai sunt vazute ca site-uri separate in 99% din cazuri. Daca tu ai domeniu.com si faci subdomeniu.domeniu.com - subdomeniul (nu mai) e vazut ca site de sine statator de catre google. Nu stiu cum se uita la subdomeniile pe site-urile de genul blogspot / wordpress.
    blogurile pe platforma wordpress sau blogspot sunt vazute ca site-uri separate, daca faci un site nou fara link-uri o sa vezi ce fel este tratat

There are 8 “specific guidelines”. They are (verbatim):

1. Avoid hidden text or hidden links.

2. Don’t use cloaking or sneaky redirects.

3. Don’t send automated queries to Google.

4. Don’t load pages with irrelevant keywords.

5. Don’t create multiple pages, subdomains, or domains with substantially duplicate content.

6. Don’t create pages with malicious behavior, such as phishing or installing viruses, trojans, or other badware.

7. Avoid “doorway” pages created just for search engines, or other “cookie cutter” approaches such as affiliate programs with little or no original content.

8. If your site participates in an affiliate program, make sure that your site adds value. Provide unique and relevant content that gives users a reason to visit your site first.

Sursa: Google Penguin Update: 12 Tips Directly From Google | WebProNews
    Eu respect in mod natural aceste cerinte,
    O exceptie ar putea fi faptului ca am cate un link care nu are culoare distincta, are aceeasi culoare cu textul obisnuit (facut ca atunci cand ma copie unii sa copie si link-ul meu catre pagina) din css, dar asta nu inseamna ca incalca regulile
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    93
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    3.421
    Putere Rep
    93

Implicit

Citat Postat în original de lovelife Vezi Post
    Eu respect in mod natural aceste cerinte.
    O respecti si pe asta: 3. Don’t send automated queries to Google. Rank Tracker ceva ?
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Cristi G este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    33
    Posturi
    1.664
    Putere Rep
    48

Implicit

dupa cautarea "Felicitari de craciun", al 5-lea site:

felicitari de craciun - Căutare Google_1335597248614.jpg

Awesome
    Imi ocup timpul uneori cu pariuri sportive si fac si web development WordPress.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    102
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    102

Implicit

O respecti si pe asta: 3. Don’t send automated queries to Google. Rank Tracker ceva ?
    Da si pe asta, eu nu folosesc astfel de aplicatii, caut direct in google
    Oricum cerinta cred ca se refera la faptul de a nu avea pe site astfel de aplicatii, nu ce ai tu pe computerul personal.
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

AntonioTony este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    64
    Data înscrierii
    9th February 2011
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    43
    Posturi
    1.090
    Putere Rep
    64

Implicit

Citat Postat în original de edy12006 Vezi Post
    Eu in perioada 14-18 am avut cresteri masive (peste 80%) dupa care, pe 23-24 am inceput sa pic in cautari. Deci cel mai probabil eu am fost afectat de pinguin.
    La fel am patit si eu. In decurs de cateva zile mi s-a dublat traficul, apoi dupa 24 a revenit la loc
    Pana pe 24 am adaugat zilnic unul sau 2 advertoriale catre site, apoi am luat pauza.

Citat Postat în original de Alex Dumitru Vezi Post
    Zilele trecute am citit despre asta aici : Subdomains Now Considered Internal Links By Google Webmaster Tools

Din ce am observat pana acum, in majoritatea cazurilor, cei cu site-uri vechi, cu autoritate, care aduceau constant link-uri noi catre site, nu au picat, ba chiar s-au bucurat de cresteri in cautari.
    Ma gasiti pe www.SeoPower.ro.

Seph este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    7th June 2006
    Posturi
    381
    Putere Rep
    37

Implicit

Un alt exemplu dubios. Am scris aseara un articol pe un blog cu titlul "produs, Tips and Tricks". Il caut la cateva minute pe google.
    Apare pe primul loc un video youtube cu 1 like si 16 minusuri, spam. Restul rezultatelor pana la 10 sunt "produs, cheats". Articolul meu apare pe pagina 7 care chiar avea lagatura cu tips and tricks.
    Google vad ca a inceput sa asocieze niste cuvinte fara rost, nu ajuta in nici un fel userul, cuvintele fiind complet diferite in cazul asta.

edy12006 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    33
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    41

Implicit

Am facut din nou cautari (manual, pe google cum am facut meeu pana acum) si observ ca fata de ieri, cand pozitiile incepusera sa isi mai revina, acum am mai pierdut 3-4 pagini la fiecare keyword. Abstract!

Pagina 33 din 83 PrimulPrimul ... 23313233343543 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Google ? Ce algoritm foloseste? eu nu mai inteleg nimic
    De urania în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 23
    Ultimul Post: 19th March 2011, 15:01
  2. schimbari la google ?
    De dcosmin83 în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 7th December 2008, 15:13
  3. schimbari google
    De mariuslmm în forumul Google
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 17th May 2008, 17:54
  4. Schimbari Google
    De Ciprian Sorlea în forumul Google
    Ultimul Post: 31st August 2006, 15:25
  5. Google Cumpara Un Nou Algoritm De Cautare
    De Ben Boingeanu în forumul Stiri despre motoarele de cautare, SEO si Marketing
    Ultimul Post: 15th April 2006, 23:04

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •