Pagina 63 din 83 PrimulPrimul ... 1353616263646573 ... UltimulUltimul
Rezultate 621 la 630 din 823

Subiect: Schimbari majore de algoritm in google - Aprilie 2012

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    102
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    102

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Un domeniu exact match optimizat pentru keyword-ul din numele domeniului te poate scapa de link building-ul excesiv pe acel keyword?
    Nu te ajuta, si spun asta din experienta.
    Pentru a scapa de penalizarea pentru folosirea aceleiasi ancore in mod excesiv, ar trebui sa construiesti noi link-uri (inclusiv pe site-urile unde ai link-urile respective unde este posibil si sunt site-uri valoroase, cu o ancora diferita, de genul "click here" "aici" precum si fraza in care este trecut si link cuvantul cheie sau nu)
    Conteaza exact si cate link-uri de pe domenii diferite ai cu ancora respectiva, si cate link-uri de pe domenii diferite in total
    Citat Postat în original de msoft Vezi Post
    Si ce anume nu a inteles ?!
    Omul nu a inteles ca trebuie sa compare rezultatele de cautari cu operator -amazon.com si fara operator -amazon.com el a comparat 3 rezultate anterioare intre ele, cel putin asa sa exprimat. El nu a inteles ca piunguin este un algorim google care penalizeaza domenii pentur supra-optimizare (offsite si onsite)
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Cristian D este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    18th May 2012
    Locaţie
    Pitesti
    Vârstă
    34
    Posturi
    293
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de lovelife Vezi Post
    El nu a inteles ca piunguin este un algorim google care penalizeaza domenii pentur supra-optimizare (offsite si onsite)
    Asta am inteles perfect, probabil modul de exprimare n-a fost cel mai potrivit...

Hobart este conectat acum Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    19th May 2009
    Locaţie
    Bucharest, Romania
    Posturi
    742
    Putere Rep
    37

Implicit

"Da vina pe Voltaj"
    sau
    "Da vina pe Panda" ?

Adevarul mi se pare cel din linkul de mai jos

Google Update 2012 Destroys Thousands Of Online Businesses While the “Example” Offenders Keep Rankings Unscathed | Teh SEOwner
    Am un magazin de licente Microsoft, un director web si multa pasiune

LionHeart este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    8th September 2005
    Posturi
    7
    Putere Rep
    0

Implicit

Am observat si eu ca google a operat niste modificari in algoritmii pe care ii foloseste ca sa ofere rezultatele. Apopo unde verifici sa vezi daca ai penalizare pe domeniu sau pe cuvant cheie ?
    Multumesc.

vertedi este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    4th January 2011
    Locaţie
    Alba Iulia
    Posturi
    508
    Putere Rep
    29

Implicit

Eu am analizat problemele aparute dupa Penguin si am ales sa schimb numele de domeniu. Nu stiu daca a fost o alegere buna, voi vedea in cateva luni cum se va prezenta noul nume de domeniu. Sper ca la urmatorul update de Page Rank, sa primesc ce a avut domeniul vechi. Pentru mine ar fi o mare pierdere daca Google, nu ar transfera click-urile date pe Google Plus, la alt domeniu au fost transferate. Noul nume de domeniu l-am schimbat astazi si vad deja ca a inceput sa fie indexat, sper sa fie bine.

helyos este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    2nd June 2011
    Vârstă
    35
    Posturi
    105
    Putere Rep
    27

Implicit

@vertedi : de ce ai ales sa iti schimbi domeniul?

vertedi este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    4th January 2011
    Locaţie
    Alba Iulia
    Posturi
    508
    Putere Rep
    29

Implicit

@vertedi : de ce ai ales sa iti schimbi domeniul?
    Dupa penalizarea Penguin, website-ul meu nu mai exista in cautari absolut deloc, ma refer la index. Intr-o saptamana am reusit sa elimin cateva link-uri venite de pe diverse site-uri si am facut o densitate mai mica la expresia pentru promovare. Problema este ca in doua saptamani a ramas undeva pe pagina 5, inghetase acolo. Comentariile facute pe blog-uri nu le puteam elimina, inscrierile in directoare slabe la fel, alte mii de link-uri vazute de Google, la fel. Am preferat sa tai raul de la radacina. Pierderea pe care o am este doar Page Rank-ul si cred ca pentru asta merita sa renunt la domeniu. In urmatoarea perioada nu voi pune catre site decat link-uri venite de la site-uri pe acelasi domeniu si voi renunta la inscrierile in directoare, eventual voi inscrie in 10-20 de directoare bune. Numarul de click-uri pe Plus One, le-am primit de la domeniul vechi si sunt destul de multumit, voi vedea ce urmeaza.

Reputatie:
    102
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    102

Implicit

Am mai tras o concluzie in urma analizei mai multor domenii penalizate de pinguin.

Daca ai submis in directoare cu feed RSS sau sunt site-uri care afiseaza un rss de pe site-ul tau si nu ai un site foarte puternic, ai toate sansele sa fii penalizat, sunt suficiente 10-20 de astfel de site-uri ce preiau RSS, ce au link spre tine si esti penalizat.

O intrebare pentru cei care stiu WP, cum pot sa modific rss emis de site-ul meu astfel incat site-ul ce are preluat prin RSS de pe site-uri WP introducerea de de articole cu link spre mine sa le modific textul preluat si afisat la ei pe site, astfel incat sa nu mai existe link-uri spre mine si nici continut duplicat

staycu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    30th December 2010
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    274
    Putere Rep
    28

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

@lovelife : este aici un tutorial de customizat feed text ... nu stiu daca te va ajuta: Customizing Feeds « WordPress Codex
    Ofer servicii de Grafica si Design Publicitar in Corel Draw.

Reputatie:
    102
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    102

Implicit

Citat Postat în original de staycu Vezi Post
    @lovelife : este aici un tutorial de customizat feed text ... nu stiu daca te va ajuta: Customizing Feeds « WordPress Codex
    Multumesc, ai un +1 si ti-am taiat astfel doua patrate rosii
    am ales alta solutie sa vad daca functioneaza sa redirectionez 301 feed-ul meu catre feed-ul unui ziar puternic

Pagina 63 din 83 PrimulPrimul ... 1353616263646573 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Google ? Ce algoritm foloseste? eu nu mai inteleg nimic
    De urania în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 23
    Ultimul Post: 19th March 2011, 15:01
  2. schimbari la google ?
    De dcosmin83 în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 7th December 2008, 15:13
  3. schimbari google
    De mariuslmm în forumul Google
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 17th May 2008, 17:54
  4. Schimbari Google
    De Ciprian Sorlea în forumul Google
    Ultimul Post: 31st August 2006, 15:25
  5. Google Cumpara Un Nou Algoritm De Cautare
    De Ben Boingeanu în forumul Stiri despre motoarele de cautare, SEO si Marketing
    Ultimul Post: 15th April 2006, 23:04

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •