Multumesc si eu.
Sa ma anunti si pe mine ce varianta finala alegi, cum ai facut pentru ca sunt chiar curios.![]()
Multumesc si eu.
Sa ma anunti si pe mine ce varianta finala alegi, cum ai facut pentru ca sunt chiar curios.![]()
Ofer servicii de Grafica si Design Publicitar in Corel Draw.
Se pare ca am avut dreptate cu schimbarea numelui de domeniu. Ieri a fost pus online domeniul nou si astazi pe expresia secundara pe care o promovez, site-ul este pe locul 9 prima pagina Google. Domeniul vechi nu mai avansa de la pagina 5 si continutul este acelasi. Este posibil sa intre intr-un dance insa curios este ca dupa doar o zi are deja prima pagina. In 20%, din articolele publicate pe site exista link catre pagina de start pe diverse expresii, adica trimitere catre numele vechi de domeniu si cred ca ar fi perfect sa modific cate un URL, la doua trei zile. Inca nu stiu exact cum va evolua site-ul si cred ca ar fi bine sa mai astept macar o saptamana inainte de crearea unei alte structuri de backlink-uri.
Foarte ciudat ce se-ntampla in ranking. Astazi la ora 14:00 aveam un keyword pe locul 6. Pana atunci eram pe 19. Acum la 21:50 sunt pe locul 20.
Inca este intr-un dance de zile mari , eu cred ca lucreaza din mers inca la algoritmi, plus modul in care acestia invata ce si cum sa aduca in fata si ce sa coboare
Sfat: Daca nu vreti sa va umpleti de negative, nu mai lasati comentarii de genu. Toata lumea stie ca inca se "danseaza" si ca se lucreaza. Si eu am un site care urca si ajunge unde trebuie, iar apoi coboara unde nu-i e locul si tocmai din cauza asta am incetat sa-l mai "anunt" pentru ca se pare ca apele nu s-au linistit (si nici nu stiu cand se va termina taraboiul asta).
Cu riscul de a lua 1 milion de negative am si eu ceva de zis.In acest topic am innteles ca pinguin nu ar fi o penalizare ci doar o scadere a valorii link-urilor catre site.Daca nu este penalizare cum se poate ca sa apar pe cuv cheie foarte relevante(eram pe prima pagina la toate ) si catre care nu am link din exterior pe pagina de cautari nr.20 ? Mentionez ca pentru cuvantul cheie cel mai optimizat inca sunt pe prima pagina dar am cazut trei pozitii.Am cateva pagini care apar la cautari omise (atunci cand caut portiune de text din articole).Penalizare manuala nu este pentru ca am primit raspuns de la G iar caderea in trafic a fost pe 25 iar pe 23-24 aprilie am avut o urcare de 70-80 in trafic deci concluzia mea este ca pinguin este de vina.Nu mai tin bine minte ce persoane au zis ca nu este penalizare dar eu tind sa cred ce este.
P.S. curios este ca la un cuv inca sunt pe primul loc desi cred ca este al doilea cuvant ca optimizare.Va dau si cuvantul pentru cei care se pricep mai bine la analiza:ce este euribor(tot pe primul loc eram si inainte de update)
@ barza Pinguin este o penalizare a domeniului nu devaluare a link-urilor. Google analizeaza cu noul lor algoritm continutul paginilor precum si link-urile ce vin spre tine si cu ajutorul acestor date rezulta un nou parametru numit generic de mine "Scor de spam" apoi acest scor de spam intervine in algoritmul prin care se pozitioneaza in SERP site-ul la diferite cautari facand ca site-ul sa piarda cateva pozitii sau sa dispara complet daca "scorul de spam" este mare
Se pare ca primesti puncte de spamer foarte usor, chiar si fara sa fii vinovat, doar pentru cateva link-uri
Este o penalizare pe domeniu nu doar pe pagina
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Pinguinul, ca si Panda de altfel, sint actualizari de algoritmi. Asta inseamna ca regulile jocului s-au schimbat, ceea ce era valabil nu mai e; alte reguli sint acum valabile. Aceste actualizari au ca efect depunctari sau devalorizari pe care noi le numim penalizari. Dar penalizarea e atunci cand in conditii normale, adica fara actualizari, esti decazut drastic. Nu e cazul acum.
Nu prea am inteles intrebarea din formularea ta, dar ma hazardez sa raspund: noile actualizari de algoritme nu sint propagate in totalitate.Daca nu este penalizare cum se poate ca sa apar pe cuv cheie foarte relevante(eram pe prima pagina la toate ) si catre care nu am link din exterior pe pagina de cautari nr.20 ? Mentionez ca pentru cuvantul cheie cel mai optimizat inca sunt pe prima pagina dar am cazut trei pozitii..
Ei momentan au "reglementat" lucruri stiute, deranjante, evidente. Actualizarile sint in desfasurare, ceea ce inseamna ca in permanenta vor fi modificari in SERPs. Ai scapat acum, dar vei fi analizat mai tarziu.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Salut , nu stiu ce se intampla dar poate cineva din voi imi poate spune daca asta e o penalizare : http://s7.postimage.org/s35ujif2x/google_problema.jpg
E a doua oara cand isi revine si apoi scade iar....a mai patit cineva asa ceva ?
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Cica asta e problema Is Google's Yo-Yo Effect the Evidence of a New Algo ? - YouMoz | SEOmoz , m-am documentat , daca cineva stie sa ma scoata din efectul asta il pot plati.
Am vrut sa spun ca la cuvinte cu care eram pe prima pagina sau maxim a doua inainte de pinguin si pentru care nu am facut optimizare offsite au ajuns acum pe pagina 20-29 si de asta credeam ca este penalizare.(ce este roborul,,ce este libor,ce este liborul).
Multumesc pentru raspuns
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)