Pagina 54 din 83 PrimulPrimul ... 444525354555664 ... UltimulUltimul
Rezultate 531 la 540 din 823

Subiect: Schimbari majore de algoritm in google - Aprilie 2012

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    53
    Posturi
    3.946
    Putere Rep
    65

Implicit

Citat Postat în original de msoft Vezi Post
    ..Stim cu totii ca acele +1 sunt vazute ca backlinks. ...
    Eu nu. Nefiind specializat pe social media ma tem ca am ratat momentul. Unde scrie asta?
    Tks
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

Guess Who este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    14th January 2011
    Locaţie
    Romanian, Constanta
    Vârstă
    36
    Posturi
    526
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de msoft Vezi Post
    Nu trebuie dovezi. Stim cu totii ca acele +1 sunt vazute ca backlinks. Ca e reclama ascunsa am spus-o ca o gluma, nu stiu de ce te ataci.
    Eu nu ti-am dat niciun negativ.
    Nu ma atac, doar ca dupa cum vezi 1nesco nu stia si sincer nici eu, doar am spus ca se vad si in webmastertools.

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

Folositi Google Webmaster Tools ptr a vedea link-urile sitewide care nu sint de pe site-urile proprii, dar si ptr a vedea cate link-uri vede Google ca sitewide de pe fiecare domeniu in parte.

Revin cu alte detalii...
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

Guess Who este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    14th January 2011
    Locaţie
    Romanian, Constanta
    Vârstă
    36
    Posturi
    526
    Putere Rep
    0

Implicit

Da, asta folosesc tinand cont ca o sa fie o suma de backlink-uri mica.

Maskatu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    2nd July 2007
    Locaţie
    Ploiesti
    Posturi
    75
    Putere Rep
    36

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de Krumel Vezi Post
    Maskatu, nu e usor sa vezi ce continut au si sa il analizezi... incerc sa ma uit peste ele si sa identific diferente. Dar, baza ramane: continut de calitate, structura buna, texte relevante si altele care au mai fost si pana acum...
    Adevarat, partea de onpage este extrem de dificil de studiat, insa pe mine acest aspect ma preocupa in mod special, in ciuda faptului ca in continuare, linkurile au cel mai greu cuvant de spus in evolutia unui site. Am intrebat daca ai studiat si onpage fiindca vroiam sa compar observatiile tale cu cele cateva aspecte observate de mine si sa-mi confirm astfel relevanta acestora.

Ma straduiesc de vreo 2 saptamani sa conturez un tipar legat de relatia algoritmului cu onpage dar nu cred ca am descoperit ceva spectaculos, care sa rastoarne ceea ce stiam sau am invatat pana acum despre continut.
    Am conturat totusi cateva observatii, vizavi de cateva site-uri personale/friends, site-uri necomerciale carora le-am studiat evolutia in relatia cu site-urile concurente din aceeasi nisa.

Observatiile sunt legate exclusiv de onpage, deoarece in aceste doua saptamani nu am avansat nici o politica de back-links pe site-urile urmarite. Cat despre site-urile concurente, daca au acumulat ceva back-links, nu cred ca acestea au avut un impact foarte mare in timp atat de scurt. Mi-a fost de mare ajutor aceasta extensie de firefox, pentru contorizarea fluctuatiilor in serps.

Am observat o evolutie pozitiva, pentru site-urile care:

• folosesc variatii de keyword, provenite dintr-un cuvant cheie de baza. Exemplu: prajituri - prajitura, prajiturile, prajiturilor, etc.
    • folosesc titluri unice si descriptive pe index si pe pagini;
    • folosesc interlinking(linkuri catre alte pagini sau articole interne) fara sa abuzeze;
    • nu au o insiruire de cuvinte cheie in metadescription;
    • nu au continut duplicat provenit din taguri, pagini multiple pentru aceeasi categorie, cautari, metadescription, etc.
    • folosesc(corect) atributul "alt" pe imagini;
    • adauga constant continut;
    • au cod valid html sau cu erori minore;
    • folosesc Google plus si se indentifica prin rel="author" in sursa paginii;
    • au un continut relevant, fara stuffing;
    • au continut redus sau inexistent de linkuri sitewide in footer;
    • folosesc cel putin o retea sociala(facebook indeosebi).

Desi aceste observatii par sa confirme ca algoritmul este pe drumul cel bun, este interesant si uneori chiar frustrant, faptul ca site-urile aflate la polul opus, care nu respecta caracteristicile de mai sus, nu se regasesc in totalitate si in proportie oarecum echilibrata, printre site-urile cu o evolutie negativa in perioada de observatie.
    De asemenea, am observat o evolutie pozitiva, absolut fara nici un control din partea algoritmului, pentru site-urile care folosesc mai mult sau mai putin abuziv taguri indexabile, asa numitele tag-clouds, de cele mai multe ori aceste taguri clasandu-se in serps inaintea paginilor parent.

*Pentru carcotasi, vreau sa precizez ca relevanta acestor observatii ramane discutabila si nu poate fi incadrata intr-un tipar exact dupa care actioneaza algoritmul, din mai multe motive, printre care: au fost observate un numar redus de site-uri(9), s-a urmarit evolutia pe un singur keyword principal(format din doua cuvinte), perioada de observatie a fost scurta iar algoritmul inca lucreaza, vechimea domeniilor nu a fost luata in calcul, etc...Sper totusi ca este un ghid general valabil, oarecum in acord cu recomandarile Google referitoare la calitatea continutului si parametri tehnici si sunt convins ca exista cu siguranta multe alte criterii care influenteaza evolutia unui site, criterii care nu au fost luate in calcul aici si care nu sunt vazute in front end sau sursa paginii: new vs returning, bounce rate, visit duration, site speed, etc...
    Ultima modificare făcută de Maskatu; 8th May 2012 la 00:21.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

folosesc variatii de keyword, provenite dintr-un cuvant cheie de baza. Exemplu: prajituri - prajitura, prajiturile, prajiturilor, etc.
    folosesc titluri unice si descriptive pe index si pe pagini;
    folosesc interlinking(linkuri catre alte pagini sau articole interne) fara sa abuzeze;
    nu au o insiruire de cuvinte cheie in metadescription;
    nu au continut duplicat provenit din taguri, pagini multiple pentru aceeasi categorie, cautari, metadescription, etc.
    folosesc(corect) atributul "alt" pe imagini;
    adauga constant continut;
    au cod valid html sau cu erori minore;
    folosesc Google plus si se indentifica prin rel="author" in sursa paginii;
    au un continut relevant, fara stuffing;
    au continut redus sau inexistent de linkuri sitewide in footer;
    folosesc cel putin o retea sociala(facebook indeosebi).
    Am site care respecta toate acest chestiuni, cu exceptia continut fresh (este magazin online si nu am cum sa adaug continut fresh), google plus si rel="author" si a fost afectat, acesta de care vorbesc are si link-uri site-wide, iar altul care nu are link-uri site-wide la fel afectat

Observatie noua

Site generalist fara orientare geografica, la o cautare nelocalizata cand am setat google ca locatie anumite orase, chiar daca in mod normal sunt in top 5, in acele orase nu apar in primele 10 pagini
    Ultima modificare făcută de lovelife; 8th May 2012 la 00:33.
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Maskatu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    2nd July 2007
    Locaţie
    Ploiesti
    Posturi
    75
    Putere Rep
    36

Implicit

Citat Postat în original de lovelife Vezi Post
    Am site care respecta toate acest chestiuni... si a fost afectat, acesta de care vorbesc are si link-uri site-wide, iar altul care nu are link-uri site-wide la fel afectat
    Asa cum am spus, nu toate site-urile(destul de frustrant) cu acele caracteristici s-au incadrat intr-o evolutie pozitiva. O evolutie negativa poate fi determinata si de criterii offpage, politica de link building si multe alte cauze pe care le cunosc(sper) doar tehnicienii care au creat algoritmul.

filip.camara este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    27th October 2010
    Locaţie
    Romania, Bucuresti
    Posturi
    287
    Putere Rep
    37

Implicit

Citat Postat în original de Krumel Vezi Post
    Folositi Google Webmaster Tools ptr a vedea link-urile sitewide care nu sint de pe site-urile proprii, dar si ptr a vedea cate link-uri vede Google ca sitewide de pe fiecare domeniu in parte.

Revin cu alte detalii...
    Ce se considera site wide ? Un numar de link-uri mai mare ca x de pe un singur domeniu sau link-uri in toate paginile unui domeniu ?
    Adica daca am link in toate paginile unui domeniu care are 14 pagini indexate ridica flag-ul de site wide sau nu ?

Cristian E. este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    3rd August 2011
    Posturi
    19
    Putere Rep
    0

Implicit

Link site wide = link care se afla pe toate paginile unui website.

Citat Postat în original de filip.camara Vezi Post
    Adica daca am link in toate paginile unui domeniu care are 14 pagini indexate ridica flag-ul de site wide sau nu ?
    Deci da.
    Ultima modificare făcută de Cristian E.; 8th May 2012 la 11:45. Motiv: greseala de ortografie

edy12006 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    34
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    42

Implicit

• nu au continut duplicat provenit din taguri, pagini multiple pentru aceeasi categorie, cautari, metadescription, etc.
    • folosesc(corect) atributul "alt" pe imagini;

Poti detalia te rog putin?

Pagina 54 din 83 PrimulPrimul ... 444525354555664 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Google ? Ce algoritm foloseste? eu nu mai inteleg nimic
    De urania în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 23
    Ultimul Post: 19th March 2011, 14:01
  2. schimbari la google ?
    De dcosmin83 în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 7th December 2008, 14:13
  3. schimbari google
    De mariuslmm în forumul Google
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 17th May 2008, 16:54
  4. Schimbari Google
    De Ciprian Sorlea în forumul Google
    Ultimul Post: 31st August 2006, 14:25
  5. Google Cumpara Un Nou Algoritm De Cautare
    De Ben Boingeanu în forumul Stiri despre motoarele de cautare, SEO si Marketing
    Ultimul Post: 15th April 2006, 22:04

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •