E devreme sa spun daca sunt diferente mari...
Nu inteleg totusi conceptul de over optimization. De ce un site optimizat mai mult e dezavantajat, iar unul nou, fara ibl-uri urca? Daca acele linkuri sunt create natural, fara ca webmasterul sa stea sa le adune, unde e vina proprietarului de site? Poate la cei care au luat penalizari din acest motiv au fost ceva probleme la densitatea anchorelor sau a surselor de linkuri!?
Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.
sa inteleg acum ca daca vreau cu SenukeX distrug concurenta ?![]()
GeoRanker - Local SEO Reverse Engineering Platform
@edy12006: Exact pe faza asta mi-am luat "perversa", pe densitatea ancorelor si diversitatea surselor de link. Siteurile serioase si care au primit link-uri in mod natural au ramas in picioare - siteurile pe care le-am "fortat" sa ajunga pe primele pozitii s-au dus departe departe ...
Pai uite, pentru cei care inca nu inteleg de ce au patit ce au patit: 6 Changes Every SEO Should Make BEFORE the Over-Optimization Penalty Hits - Whiteboard Friday | SEOmoz
Cati va regasiti in exemplele "bad" din acel video?![]()
Daca ai nevoie de un programator... | Nu folosesc !YM
Eu azi am fost in concediu. Pur si simplu mi-am bagat picioarele si am sa astept 1-2-3 zile. Daca nu se schimba nimic, analizez si vad ce schimbari se impun. Oricum, eu nu o sa fac nicio schimbare la site-uri (structura, modul in care acumulez link-uri si asa mai departe).
https://plus.google.com/111294201325...ts/UCUNUNMtFWk
Rand, I’m The Guy Who Ranked You For Snuggie Dog Bed… | Grindstone SEO
Seomoz era pe locul 1 la cautarea respectiva.
Ca dupa razboi nuclear. Scapa cine poate.
Ceva legaturi intre paginile penalizate si lipsa butonului +1 in cadrul siteurilor ati observat?
A observat cineva avantaje pe siteurile cu +1 pe ele?
Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)