Ultima modificare făcută de lovelife; 25th April 2012 la 10:14.
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Lol ....... bip, bip, bip, site de continut, prima pagina pe extrem de multe cuv cheie este pa.... sa imi trag palme![]()
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Google a hotarat ca sunt prea multi webmasteri in toata lumea si a spus sa mai rareasca din ei, si uite asa unii au facut infarct sau altii sau sinucis in masa.
La mine un site care a fost doar inscris in directoare acum ceva luni si nimic altceva facut la el, continut 0, de aseara urca in continuare, altele care sau investit mult in backlinkuri au disparut din cautari, altul care doar am wp pe si care lam inceput in acelasi timp cu alt blog care sunt pe aceeasi nisa doar ca la acesta am pus continut , backlinkuri si sunt amandoua pe prima pagina la acelasi cuvant cheie...Se cheama selectie naturala, traiesc doar cei cu inima sanatoasa sau care cumpara "pastile pentru inima"
Bun, cu google ne-am lamurit. Cine se asociaza cu mine sa facem o covrigarie, gogosarie ceva?
Daca vrei o saormerie, ma bag eu![]()
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Google deschide cate o mina pe luna si pe asteroizi pentru a extrage aur si alte metale rare, si este normal ca are nevoie de angajati , si cauta sa recruteze dintre web masteri si oameni de SEO care vor fi concediati astazi.
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Vezi cum e vremea inainte sa iti faci planuri !
Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)