vraiste este cuvantul de ordinemaine dimineata vor suferii multi cu inima cand isi verifica pozitiile
![]()
Oricum, nu remarc nici un tipar, cred ca isi va reveni. Daca nu, va fi show.
vraiste este cuvantul de ordinemaine dimineata vor suferii multi cu inima cand isi verifica pozitiile
![]()
Oricum, nu remarc nici un tipar, cred ca isi va reveni. Daca nu, va fi show.
Tare ma tem ca asta s-ar putea sa fie regula in seo de la un moment dat.
Pe aproape fiecare cuvant cheie sunt deja cel putin 10 siteuri pentru care se face SEO (deci sunt reprezentative), asa ca oricum le-ar pune vizitatorul isi gaseste ce doreste, e multumit in orice configuratie.
Asa ca ia banii pentru SEO si GoTo AdWords cu ei pare a fi mesajul.
Sau accepti ideea ca azi iesi mai ieftin cu SEO, maine nu mai iesi deloc (nu esti pana in loc 3-5 nu mai vinzi aproape nimic)
Putini accepta pokerul ca regula in afaceri.
Schimbari de genul acesta am observat de saptamanile trecute, noaptea, iar dimineata erau aranjate frumos la locurile lor.
Deocamdata am fost si eu afectat ca si voi - scaderi, site-uri pe care nu le mai gasesc, site-uri noi care au crescut fara nici un link.. prostii.
Trust, but verify.
No comment... caz concret, site care nu are continut (este in constructie) a aparut dintr o data din neant in pag 1, la kw rent a car si pag 3 la inchirieri masini (premiumrentacar punct ro)... am fost declasat pe 8 din 10 kw... go google go)
1.Cu un site (de care ma ocup aproape zilnic) am coborat 38 de pozitii (pe keyword-ul care ma intereseaza si pe care site-ul e axat);
2.Cu altul am urcat 2 pozitii (ma ocup rar);
3.Cu altul am urcat 3 pozitii (ma ocup si mai rar).
La site-urile astea tin, ele ma intereseaza, restu` e cancan. E pur si simplu incredibil... de aiurea.
pai, site beton, vesnic pe locul 1, este pe pagina 6
site facut ieri, cu 2 pagini, e primul
daca nu vedeam topicul si verificam pozitiile, ma lua cu trahicardia.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
imi bag picioarele, ma intorc la instalatii, meseria asta nu e de mine, mor tanar.
nu poate sa se intample chiar asa, oricat le ar surade ideea.
oricum, g. trebuie sa urmeze un patern dupa cum a procedat pe com, nu cred ca realizeaza alta structura special ptr .ro.
ma duc la somn si vedem ce mai e dimineata.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)