3rd November 2011, 12:47
1 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
MaXz
Daca stii ca nu ai facut nimic, se poate intampla acest lucru pentru o perioada foarte scurta. Asteapta inca putin 2 - 3 si vezi daca ai revenit la pozitiile initiale.
Am patit de multe ori asta, dar totul revenea repede la normal.
Exact. Asa am patit si eu cu niste site-uri pe .com si .de acu vreo 2 sapt.. timp de cateva zile au disparut din SERPs home page-urile pt keyword-urile principale, dar apoi au revenit pe pozitiile originale (deep page-urile n-au fost afectate). Asa ca mai asteapta putin si daca nu ai facut nimic care sa te penalizeze, atunci vor reveni pe pozitiile pe care le-ai avut inainte. La mine, unele site-uri chiar au si urcat 1-2 pozitii cand au revenit, dar avand in vedere ca mai sunt mici oscilari aproape zilnice, nu consider neaparat o imbunatatire a rankingului.
Signatura lipsa
3rd November 2011, 14:01
2 out of 2 members found this post helpful.
cei de la seomoz spun ca daca dai in google domeniu.ro si nu rankezi pe prima pozitie cu pagina de home, atunci ai o penalizare. sa vad daca gasesc linkul de la ei. eu am patit treaba asta cu un site de 1 luna- aveam prea mare densitate de kw- am remediat si in cateva zile s-a rezolvat.