Am inteles de la cineva ca exista un site care te plateste la cate accesari ai pe site sau cate minute sta pe site?
m-am mirat ... si am zis sa intreb si eu pe altii ...adica pe voi ! exista asa ceva ?
Am inteles de la cineva ca exista un site care te plateste la cate accesari ai pe site sau cate minute sta pe site?
m-am mirat ... si am zis sa intreb si eu pe altii ...adica pe voi ! exista asa ceva ?
În principiu cred că sunt din ciclul "How to make money fast and easy" adică abureli.
Da, exista destul de multe companii care platesc la mia de afisari. ex. www.adbrite.com
sunt multe companii care platesc eCPM dar pretul nu e stralucit deloc - reclamele tribal sunt cele mai tari dar trebuie sa ai minim 2k unici zilnic din US.
De curiozitate, pe unde se situeaza pretul pt mia de afisari?
Pretul difera in functie de nisa. De exemplu TribalFusion pentru un site de stiri IT plateste cam $5 pe o mie de afisari.
Nu am testat, dar din cate stiu, Advertising.com plateste pana la $30 pe o mie de afisari pentru anumite nise, inclusiv cea mentionata mai sus.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)