Adsense for content -68%
Adsense for search - 51%
Intrebarea care ii framanta pe multi webmasteri.
Sursa:
http://adsense.blogspot.com/2010/05/...nue-share.html
Ce credeti?
Adsense for content -68%
Adsense for search - 51%
Intrebarea care ii framanta pe multi webmasteri.
Sursa:
http://adsense.blogspot.com/2010/05/...nue-share.html
Ce credeti?
Mai mult decat ma asteptam. Mult mai mult. Credeam ca publiser-ul primeste cam 40%.
70% e o surpriza placuta, si un procent mai mult decat rezonabil.
Oare "transparenta" e de fapt o lovitura aplicata concurentilor care luau mai mult din felia publisherului?
Those were fast strange times and we worked in fast strange ways.
vrajeala, nu cred ca sunt cifre reale, sunt putin mai mici, nu cu mult, da totusi .
La nivelul lor, companie publica la bursa, nu poti sa minti. E caz penal.vrajeala, nu cred ca sunt cifre reale
Poti sa taci, da, dar nu poti sa minti.
Those were fast strange times and we worked in fast strange ways.
E mai mult decat credeam.
Cred ca fiecare primeste diferit,in functie de ip-ul vizitatorului etc iar media este 68%.Teoretic e posibil ca eu sa primesc 30%,iar altcineva sa primeasca 80% si asa mai departe.
ps Sper sa nu fie o chestie de genul "Pana acum v-am dat mult, uite ca acum e criza si avem cheltuieli etc, va vom da mai putin"
De exemplu chestia asta ma lasa rece pe mine :
"Of course, we can’t guarantee that the revenue share will never change (our costs may change significantly, for example), but we don’t have any current plans to do so for any AdSense product."
E clar ca au ceva in vedere pe viitor.
Procentele sunt si nu sunt oarecum ok.Acum cand ai trafic mare, peste 100-200 mii unici pe zi, cred eu ca e de preferat sa ai propria platforma ads!
Nu are decat cineva sa faca niste teste.
Reclama la un site prin AdWords si AdSense pe un alt site al lui si sa provoace aparitia in ultimul a anuntului din AdWords .
Si-atunci ar putea sa comunice membrilor Seopedia cat peste 68 (parea mea e ca doar cu o unitate in plus) da google partenerilor sai.
Promovare prin Comunicat de presa | Ai gasit ceea ce cautai? Nu? Zeci de anunturi de vanzare te astepta.
Eu estimam undeva la 50% , mai pe romaneste "taiam painea in doua"
Poti sa dai de mine usor, @contact.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)