Eu am un procent de 6,8% de vizitatori care se intorc,conform Google Analytics.
Nu este tip forum ,traficul vine direct din cautarile google .Este mic,este mare? Voi cum stati ?
Eu am un procent de 6,8% de vizitatori care se intorc,conform Google Analytics.
Nu este tip forum ,traficul vine direct din cautarile google .Este mic,este mare? Voi cum stati ?
Intr-o perioada de 1 luna am 72,52% (divertisment)- motiv pentru care si adsense-ul merge slabut chiar daca traficul este mare.
Pe alt site (nisa tehnica) 13.76%
La mine pe site, tutoriale pentru joomla, vad ca am un procent de 45.14%, mie mi se pare bine mai ales ca vreau si vizite noi la fel cum imi doresc ca vizitatorii sa revina mereu dupa noi informatii.
m-ai starnit interesul si m-am uitat si eu sa vad cati dintre vizitatori se intorc pe siteurile mele si am observat ca 20% dintre ei sunt fideli
Banner, Logo, Header Design si alte editari grafice Portofoliu
Este extrem de putin 6%.
Este aproape ca si cum ai spune ca vizitatorii care ajung la tine odata, nu mai vin niciodata pentru a doua oara.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
la mine 57.62% dintre vizitatori revin
51.8% revin la mine, dar de vina e si IP-ul dinamic de la RDS... altfel procentul ar fi de minim 75% (vorbesc de site-ul www.concursuri.biz)
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)