Are IBl-uri de anul trecut. Ideea e ca nu ai trimis cine stie ce IBL-uri catre el, asta ar putea fi motivul caderii.. O sa ma uit sa vad de ce iese pagina aia la cautari si nu indexul..
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Bogdan, site-ul are asa:
1. # Links Back: Yes: 79,1% (53) - No: 20,9% (14)
2. 33 domenii care dau link
3. 28 IP-uri unice
4. mai toate link-urile se duc catre index, nici un link catre pagini interioare.
5. 64% anchor text "haine de firma".
6. Domain Authority 15/100
Concluzie: site slab sustinut chiar daca are link-uri vechi de un an. Autoritate mica.
hainedefirma.eu/incaltaminte/incaltaminte-dama/adidasi-dama/nike-adidasi-nike-dunk-high-6-0-riorio-white.html - de ce atat de multe nivele in URL ptr a ajunge la o pagina de produs?
hainedefirma.eu/incaltaminte - titluri slabe pe categorii.
Nu ai internal linking, acele "related articles" sint utile si ptr useri si ptr roboti.
Acelasi titlu pe paginatie, asta inseamna duplicate content.
Si cel mai grav, lisa de continut. Inteleg ca automatizarile sint ideale si ca e inca un model care merge pe .ro, dar te asigur ca daca ai face tu descrierile la produse ai avea sanse mari sa vinzi din midd si long tail foarte bine.
Nu te supara, dar ceea ce se intampla acum e indreptatit. This is junk.![]()
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Site-ul este penalizat, dar nu este banat. Nu este scos din index. Asta inseamna ca poti sa rezolvi problema.
Ce trebuie sa faci tu acum este sa ii aduci linkuri in continuare, ia-l usor. Variaza mai mult ancorele la linkuri ca ai un procentaj cam mare de exact text pe ancore, plus ancore cu www.numesite.tld . Poate ca nu o sa isi revina intr-o luna sau doua dar cu siguranta isi va reveni.
Nu cred ca sa le ascunzi intr-un redirect js e o idee buna. Eu am facut la un moment dat un test, ascundeam sub tot felul de forme un link in js si tot mi-l indexa. Iar daca faci asta, ascunzi link-uri de robot, si le gaseste, ai sanse sa dispari de tot din index... nu o sa iti mai gasesti site-ul nici cu operatorul "site:" adica.
E nasol daca au penalizat mai multe site-uri de afiliere 2parale. Sa vedem cum decurge mai departe.
Eu am vreo 5 siteuri de afiliere in aceasta situatie, doua din ele s-au imbolnavit saptamana asta. Pur si simplu siteurile par ca merg bine, ajungi pe prima pagina cu ele, iar deodata nu le mai gasesti nicaieri dupa cautarile principale (cele spre index).
Siteurile apar la cautari dupa toti operatorii doar ca indexul nu rankeaza deloc. Pe long tail siteurile merg bine si aduc trafic constant, dar ce folos daca keywordurile principale sunt moarte?
Asta cu "siste slab sustinut" nu o inteleg, atata timp cat inainte de penalizare urcase bine mersi pe prima pagina iar acum nu mai apar deloc. Inteleg sa cobori brusc cateva pozitii, 1 pagina doua, dar nu sa dispari complet...
Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning
Rares mergand pe ideea ca SERPs-ul e in continua miscare (oamenii isi fac constant link builiding sau nu) automat daca acum un an aveai link-uri si erai bine mersi la cautare, acum cand ai inceput sa ai concurenta (e vorba de o nisa care acum se dezvolta) link-urile respective nu mai au acelasi efect.
E slab sustinut ptr ca link-urile nu sint de calitate si sint si putine comparativ cu acum un an. Link-urile se mai si pierd in timp, motiv ptr care site-ul scade la cautari.
Apoi, asta cu indexul care nu iese la cautari e mai veche. Ea se pastreaza inca, din ce in ce mai multe site-uri incep sa nu mai aiba indexul la cautari dupa cautarea site:domeniu.ro
Pana la urma site-ul asta are pagini interioare la cautari, a ramas misterul indexului. Gresesc undeva?
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Krumel, eu ma referam la modul general, in conditiile in care te ocupi constant de site. Siteul lui Bogdan are 1 an poate,dar mie mi-a picat unul vechi de 1 luna in care am lucrat constant la el timp in care am adus linkuri de calitate.
Siteurile mele apar dupa orice operator ai cauta, inclusiv site:key1key2.ro sau chiar key1key2.ro dar nu vor deloc sa apara pt "key1 key2", chiar daca inainte erau pe prima pagina, top 6.
Da asa e, mai trebuie doar sa dezlegam misterul indexului. La mine toate siteurile picate au in comun afilierea. Continutul nu e 100% cel din feed, fiecare articol are si ceva descriere unica pe langa specificatiile venite din feed, siteurile nu sunt legate intre ele.
Aseara am ascuns toate linkurile de afiliere pt doua siteuri afectate (mai putin bannerele), astept acum sa vad daca asta va avea un efect sau nu.
Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning
Am o nedumerire ref. la sandbox. Iti poate intra o singura pagina in sandbox, spre exemplu indexul pentru care s-au adaugat sa zicem multe linkuri ce aceeasi ancora? Sau intra tot site-ul? Eu am patit-o de 2 ori
- prima data a fost afectat doar indexul, restul paginilor de produs ieseau la fel de bine
- a doua oara pe platforma wordpress, nu ies paginile, nu iese indexul insa ies categoriile. Ciudat!!
Si inca ceva, la mine nu a fost cauza adaugarii de foarte multe backlinkuri. Pentru primul caz am adaugat aprox 40 intr-o saptamana, cred ca faptul ca am folosit de fiecare data aceeasi ancora a dus la penalizare. In al doilea caz, cred ca din cauza continutului duplicat, ca exces de backlinking n-am facut.
La cautare http://numedomeniu iese cazul 2
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)