Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 29

Subiect: Am intrat în Google sandbox?

Havrince Daniel este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    12th March 2011
    Locaţie
    Baia Mare
    Vârstă
    35
    Posturi
    323
    Putere Rep
    31

Implicit

Si eu am avut o notificare in GWT in care ma anunta ca am fost penalizat si imi zicea in mare parte din ce cauza.... Din cautari nu am scazut dar in schimb nu mai am PR.
    ★★ Produse artizanat marca Daniel Havrince si stiri din Maramures ★★

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    83

Implicit

nu prea exista nici o metoda sa verifici astfel de penalizari, daca o banuiesti ai o singura varianta, scoate linkurile de afiliere din index si adauga continut unic. Dupa 7-10 zile cere reconsiderare.

Bogdan Ungureanu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    17th September 2010
    Locaţie
    Craiova
    Vârstă
    34
    Posturi
    431
    Putere Rep
    32

Implicit

lovelife, am încă 2-3 site-uri cu care nu am probleme (bine, template diferit). Acum o săptămână (cred) am adăugat în widgetul din dreapta un tag cloud, mă gândesc că poate de acolo se trage. Acum l-am scos să văd dacă se întâmplă ceva în următoarea perioadă.

Am scos tag cloudul după ce am văzut flowchartul de aici: http://www.seomoz.org/blog/how-to-ha...of-real-estate
    Am un blog personal nou.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Citat Postat în original de Bogdan Ungureanu Vezi Post
    lovelife, am încă 2-3 site-uri cu care nu am probleme (bine, template diferit). Acum o săptămână (cred) am adăugat în widgetul din dreapta un tag cloud. Acum l-am scos să văd dacă se întâmplă ceva în următoarea perioadă.
    Discutam ieri subiecul asta cu KIDU, si e posibil sa fie si cineva care face un report la google, cei care sunt deranjati ca incepi sa urci in cautari.
    Sau poate google detecteaza doar unele site-uri
    Ultima modificare făcută de lovelife; 3rd November 2011 la 15:37.
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

MiculBucatar este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    20th April 2011
    Vârstă
    45
    Posturi
    96
    Putere Rep
    30

Implicit

eu nu inteleg de ce anume ar fi vreo problema cu linkurile de afiliere ?!
    Super retete de mancare pe www.miculbucatar.ro

Bogdan Ungureanu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    17th September 2010
    Locaţie
    Craiova
    Vârstă
    34
    Posturi
    431
    Putere Rep
    32

Implicit

Citat Postat în original de lovelife Vezi Post
    Discutam ier subiecul asta cu KIDU si e posibil sa fie si cineva care face un report la google, cei care sunt deranjati ca incepi si urici
    Posibil, oricum eram pe 13, mă putea depăși destul de ușor.
    Am un blog personal nou.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Citat Postat în original de Bogdan Ungureanu Vezi Post
    Posibil, oricum eram pe 13, mă putea depăși destul de ușor.
    Dar erai o posibila amenintare, mai ales daca vede ca te pricepi
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

tymbark este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    5th November 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    1.355
    Putere Rep
    50

Implicit

Nu este neaparat vb de afiliere, ci este vb ca aceste site-uri de afiliere in mare parte nu aduc nimic nou pe piata, de obicei au marea majoritate acelasi continut, luat din feed-ul producatorului. Bineinteles, nu toate sunt asa. Kidu de exemplu stiu ca angaja persoane care sa scrie descrieri unice ale produselor si sunt sigur ca mai sunt si alte persoane care modifica continutul site-urilor afiliate, nu se bazeaza doar pe continutul din feed pe care-l afiseaza aproape toti afiliatii. Oricum, imi mentin parerea ca inca pe .ro google nu penalizeaza site-urile cu continut duplicat, chiar daca este vb de continut duplicat in proportie de 90%. Daca are careva exemple de astfel de site-uri penalizate pe .ro, chiar as vrea si eu sa aflu.

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Citat Postat în original de lovelife Vezi Post
    Discutam ieri subiecul asta cu KIDU, si e posibil sa fie si cineva care face un report la google, cei care sunt deranjati ca incepi sa urci in cautari.
    Sau poate google detecteaza doar unele site-uri
    Sincer, a observat careva pe .ro ca cei de la google tin cont de aceste raportari? eu personal am raportat cateva site-uri spam. De exemplu, era o cautare de genul "bilete avion + nume o tara mai ciudata" si pe prima pozitie era o pagina de cautare de pe un site, dar acea pagina nu avea ABSOLUT niciun rezultat sau informatie legata de bilet de avion pt tara respectiva, era doar o pagina de genul domeniu.com/bilete-avion?cauta=nume-tara si aparea keyword-ul in url, titlu si H1... Pai s-avem pardon, asemenea rezultate nu au ce cauta in google, zic eu...

Vorba lui Krumel, multa lume vede astfel de rezultate complet inutile si doar se plange, dar cati le si raporteaza, pentru a face putina curatenie pe pe .ro? Ma rog, merge si pe .com, dar macar de .ro sa ne pese putin mai mult, daca tot avem site-uri aici.
    Signatura lipsa

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    83

Implicit

Nu exista un tool google de penalizare automata a siteurilor de afiliere, am x siteuri iar multe dintre ele sunt top 5 sau chiar pe primul loc, ar fi trebuit sa le filtreze,nu? Atentie, nu intelege ca a scapat un site pe acolo, sunt zeci.
    Nu este suficient sa faci TU raport, probabil ca se declanseaza o procedura la X plangeri, dar linkul de raportare a unor nereguli functioneaza.
    Singura modificare importanta care am facut-o in strategia mea, a fost sa scot linkurile de afiliere din prima pagina, modific destul de rar continutul din feed, in functie de nevoi si de nisa, oricum, ptr mine care nu atac nise aglomerate, imi este suficient.

Ceea ce ma duce cu gandul la report, sau eventual alte chestii de a face rau sunt caderile abrupte a siteurilor care le am facut publice sau le am facut pentru alte persoane. De ex un site de cizme, dat de mine ca exemplu intr un topic, a sarit de pe 7 pe pagina 8. Alte doua siteuri facute si predate clientilor, dupa ce au urcat frumos, s au dus in pagina 10. Bine, intr-unul din cazuri, noul proprietar a intervenit abrupt in structura desi am rugat insistent pe toata lumea sa nu faca modificari.

In sfarsit, pentru moment, singura metoda safe de afiliere sunt bannerele sau siteurile cu un continut original (multisor), adica articole mai complexe. Eu nu inteleg de ce 2p nu insista sa updateze facilitatile la tool ul de import. Cred ca facem cerere sa ii lase libere lui tetele 2sapt sau cat are nevoie, sa termine versiunea. Variante de a avea linkul no follow si/sau ascuns ( macar cu bitly) sunt un must in conditiile date.

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

Esti la pagina 12, cu o pagina interioara. Asta inseamna ca nu esti banat si nici penalizat.

2011-11-03_1620.png

Din ce am vazut cu majesticSEO si cognitiveSEO, in ultimul timp nu prea ai mai trimis link-uri catre site. Asta ar putea fi un motiv ptr care ai iesit de la cautari.

Din cate vad, site-ul nu e chiar nou..are aproximativ un an? Daca da, site-ul e inca tanar si faptul ca nu ai trimis link-uri catre el pana acum ii da un link velocity slab.

Asta ar putea fi o cauza..
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. problema paypal,nu mi-au intrat banii
    De broski în forumul PayPal
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 1st August 2011, 19:52
  2. Cred ca am intrat in belele
    De Seinfeld în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 39
    Ultimul Post: 26th July 2009, 16:28
  3. Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 18th January 2009, 16:07
  4. Dupa Cat Timp V-a Intrat Site-ul...