30th April 2012, 16:06
1 out of 1 members found this post helpful.
Pai exista deja motoare de cautare romanesti. De ce nu le foloseste nimeni nici macar cei care indeamna la boicotarea lui Google? Poate tocmai pentru ca sunt foarte proaste? Cum a spus si cineva mai sus e o idee infantila.
Mult mai realizabila e ideea sa incercati fiecare sa va creati o comunitate de utilizatori care intra pe site-urile voastre regulat si direct. De exemplu asa cum este seopedia (ca doar nu intrati aici de pe google ci intrati zilnic direct din browser). Asta e singura alternativa realista, sa va bazati mai putin pe google si SEO si sa va axati mai mult pe user, sa il faceti sa devina un vizitator fidel.
30th April 2012, 18:02
1 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
1nesco
Nu ai cum

Fidelizarea unui utilizator costa extrem de mult.
E nu ai cum. Tu de ce intri zilnic pe seopedia? Altii de ce fac acelasi lucru pe youtube, trilulilu sau tot felul de forumuri?

Postat în original de
1nesco
Ce poti sa-i oferi unui user ca sa intre macar la doua zile pe un site?
Nu stiu, asta ar trebui sa ne intrebam fiecare. De exemplu discutii interesante care sa il faca sa revina sa vada cine si ce i-a raspuns, e prima idee care imi vine in minte dar cu siguranta mai sunt si altele. Mai exista si altceva decat content, keyworduri si Google.
P.S.: imi cer scuze pentru offtopic