Pagina 40 din 83 PrimulPrimul ... 30383940414250 ... UltimulUltimul
Rezultate 391 la 400 din 823

Subiect: Schimbari majore de algoritm in google - Aprilie 2012

BV87FFF este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    12th January 2011
    Locaţie
    Brasov [sau] Fagaras
    Vârstă
    39
    Posturi
    24
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de barzafurioasa Vezi Post
    Probabil ca asa este cum spui tu si cei care nu au fost penalizati au suferit doar modificari de rank in plus sau in minus. Eu consider ca am fost penalizat pe majoritatea keywordurilor.Este posibil sa fie de vina inscrierile in directoare pe care le-am facut in prima luna cand am lansat domeniul(doar 1-2 ancore si cam aceiasi descriere sau mai bine zis aceiasi insiruire de cuvinte cheie).Abia dupa primele luni am mai citit si eu si am mai schimbat ancore si descrieri. Urat ca dau retroactiv -am vazut oameni care ziceau ca nu au mai facut SEO pe siteul lor de 2-3 ani si tot au primit penalizare,este posibil sa fi facut si altceva gresit.Multam de raspuns.
    Eu vorbesc strict de siteuri din Romania. Am site-uri noi, la a caror link building am exagerat, reactia Google a fost sa ma trimita in sandbox imediat - cat de departe nu stiu, peste 100 in orice caz. In timp si-au revenit, dar nu am reusit niciodata sa le mai clasez in top 3, cel putin nu dupa 6-8 luni, timp in care am renuntat.

Cu ocazia pinguinului, am picat doar pe cuvintele cheie (picat de pe pozitiile 1-3 pana pe undeva pe la 10-20, deci nu penalizare), cuvinte urcate cu ajutorul campaniilor de link building, in speta in mare parte inscriere in directoare.

Pe long-tail am ramas aproape la fel, traficul nu a scazut cine stie ce. Intradevar, n-am primit nici in GWT nici o avertizare pentru ca in general am lucrat "curat".

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Asta cu overoptimization si negative seo mi se pare un mare ... bullsh!t.
    Nu cred ca Google te penalizeaza pentru ca ai prea multe linkuri. Atata timp cat siteul are ceva vechime, e de calitate, ai ceva link-uri de calitate, bounce rate si timpul pe site au valori decente, eu zic ca poti sa dai in site cu jpemii de linkuri spammy si nu te va penaliza nici naiba (de scazut s-ar putea sa scada o pozitie sau doua, dar nu cred ca poate fi exlcus din cautare).

Ca ai tras de site si l-ai urcat prin metode spammy, dupa care Google te-a luat in colimator ca cineva ti-a dat atac cu xrumer sau scrapebox, asta-i alta treaba.

Exemple concrete am doua:
    1. Site de servicii, 30-50 de concurenti pe fiecare serviciu, ridicat in cautari pentru vreo 10 servicii cu ajutorul unul link wheel de vreo ... 80 de siteuri, dintre care 15 domenii proprii, pentru siteurile de nivel 1 (siteul principal fiind considerat nivel 0). E bine mersi pe locul 1 pentru jumatate din cuvinte, locurile 2-5 pentru restul. Muncesc la el de un an si jumatate. Mai spammy de atat doar cu blackhat si exploit-uri se poate.
    2. Site nou, incredibil de bine iesit in cautari. Pe langa link-urile din directoare, ceva postari pe forumuri si pe siteuri Q&A, siteul mai are vreo 10 linkuri sitewide de la siteuri vechi, cu autoritate, din micronisa. Solid ca piatra.

Eu n-am observat nici o penalizare, mie imi pare ca doar a scazut autoritatea unor linkuri.

EDIT: Da, noul algoritm Google are unele probleme, din cate se pare incet incet se rezolva.
    Ultima modificare făcută de BV87FFF; 29th April 2012 la 20:05.

slobodan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    28th August 2006
    Vârstă
    46
    Posturi
    582
    Putere Rep
    39

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de idcatalin Vezi Post
    Problema consta in instabilitatea pe care google o furnizeaza prin schimbari repetate de algoritm odata la cateva luni. Adica azi iti spun sa iti optimizezi paginile , maine te da jos ca sunt prea optimizate. Eu nu inteleg ce problema au ei cu site-urile optimizate foarte bine. Daca s-au priceput baietii sa le optimizeze bravo lor au muncit pentru asta.
    Pai normal ca e o problema pentru ca asa apar situatii in care site-uri care au continut valoros, sunt depasite de site-uri care nu ofera informatie de calitate dar care manipuleaza rezultatele prin SEO. Si nu e ok.

Google se zbate sa gaseasca o formula prin care utilizatorul de rand sa fie servit cu rezultatele cele mai relevante, nu cu site-uri bine optimizate.

Maskatu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    2nd July 2007
    Locaţie
    Ploiesti
    Posturi
    75
    Putere Rep
    36

1 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de lovelife Vezi Post
    pe mine nu ma incalzeste cu nimic ca cineva inscrie la mine in director.
    Am convingerea ca nimeni nu face un director web doar ca sa ajute alte site-uri...Nu suna romaneste Macar pentru reclame sau link back...Si eu am avut director web dar l-am vandut cand nu l-am mai considerat productiv.
    ...am cel putin 5 site-uri care au fost doar inscrise in directoare si nu au fost penalizate...
    Nu ma refer la declasarile(nu le-as spune penalizari) care au avut loc in aceste zile. Este devreme sa facem aprecieri daca tiparul dupa care s-au petrecut aceste schimbari, include si viziunea G. asupra linkurilor provenite din directoare. Cred doar ca aceste linkuri nu sunt nici pe departe naturale. Ori de asta se va tine seama, cu siguranta. Si chiar nu va fi greu sa se identifice sursa lor. Haideti oameni buni! Numai eu cred asta? Nu ma sustine nimeni?
    Ultima modificare făcută de Maskatu; 29th April 2012 la 20:36.

barzafurioasa este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    26th May 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    43
    Posturi
    282
    Putere Rep
    34

Implicit

Citat Postat în original de BV87FFF Vezi Post
    Eu vorbesc strict de siteuri din Romania. Am site-uri noi, la a caror link building am exagerat, reactia Google a fost sa ma trimita in sandbox imediat - cat de departe nu stiu, peste 100 in orice caz. In timp si-au revenit, dar nu am reusit niciodata sa le mai clasez in top 3, cel putin nu dupa 6-8 luni, timp in care am renuntat.

Cu ocazia pinguinului, am picat doar pe cuvintele cheie (picat de pe pozitiile 1-3 pana pe undeva pe la 10-20, deci nu penalizare), cuvinte urcate cu ajutorul campaniilor de link building, in speta in mare parte inscriere in directoare.

Pe long-tail am ramas aproape la fel, traficul nu a scazut cine stie ce. Intradevar, n-am primit nici in GWT nici o avertizare pentru ca in general am lucrat "curat".

Nu cred ca Google te penalizeaza pentru ca ai prea multe linkuri. Atata timp cat siteul are ceva vechime, e de calitate, ai ceva link-uri de calitate, bounce rate si timpul pe site au valori decente, eu zic ca poti sa dai in site cu jpemii de linkuri spammy si nu te va penaliza nici naiba (de scazut s-ar putea sa scada o pozitie sau doua, dar nu cred ca poate fi exlcus din cautare).

Ca ai tras de site si l-ai urcat prin metode spammy, dupa care Google te-a luat in colimator ca cineva ti-a dat atac cu xrumer sau scrapebox, asta-i alta treaba.

Exemple concrete am doua:
    1. Site de servicii, 30-50 de concurenti pe fiecare serviciu, ridicat in cautari pentru vreo 10 servicii cu ajutorul unul link wheel de vreo ... 80 de siteuri, dintre care 15 domenii proprii, pentru siteurile de nivel 1 (siteul principal fiind considerat nivel 0). E bine mersi pe locul 1 pentru jumatate din cuvinte, locurile 2-5 pentru restul. Muncesc la el de un an si jumatate. Mai spammy de atat doar cu blackhat si exploit-uri se poate.
    2. Site nou, incredibil de bine iesit in cautari. Pe langa link-urile din directoare, ceva postari pe forumuri si pe siteuri Q&A, siteul mai are vreo 10 linkuri sitewide de la siteuri vechi, cu autoritate, din micronisa. Solid ca piatra.

Eu n-am observat nici o penalizare, mie imi pare ca doar a scazut autoritatea unor linkuri.

EDIT: Da, noul algoritm Google are unele probleme, din cate se pare incet incet se rezolva.

Eu am picat si pe long tail si aveam cele mai multe cautari din partea aceasta.Panginile interne nu aveau foarte multe linkuri catre ele si dadeau bine in cautari(foarte multe aveau doar linkuri interne ) ,de aceea zic eu de penalizare (cel putin in cazul meu).Acest lucru se intampla pe majoritatea cuvintelor,cele pe care le-am avut ca anchor text de cele mai multe ori si chiar ar fi trebuit sa fie aruncate de pe prima pagina(conform parerilor multor persoane)nu au iesit de pe prima pagina ci doar au coborat 1-2 pozitii(1-2 cuvinte).Oricum acum sunt de parere ca trebuie sa mai asteptam putin sa vedem poate se stabilizeaza lucrurile si eventual sa scoatem niste sitewide de pe site-uri de proasta calitate.
    In ceea ce priveste treaba cu penalizarea cuiva pentru ca are prea multe linkuri in timp prea scurt se poate chiar tu ai spus asta "Am site-uri noi, la a caror link building am exagerat, reactia Google a fost sa ma trimita in sandbox imediat - cat de departe nu stiu, peste 100 in orice caz. In timp si-au revenit, dar nu am reusit niciodata sa le mai clasez in top 3, cel putin nu dupa 6-8 luni, timp in care am renuntat".

avram este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    61
    Data înscrierii
    7th May 2011
    Posturi
    1.361
    Putere Rep
    61

Implicit

the Penguin update didn’t really change anything that Google has deemed unacceptable. Google has just evolved its algorithm to catch up to those who try to loophole their way to higher Google rankings (and, to be fair, some who simply don't know any better or fully understand SEO). If any (or all) of the above are your sole link building tactic(s), you probably aren't doing enough to rank prominently long-term on Google anymore.
    Google Penguin Update: 5 Types of Link Issues Harming Some Affected Websites - Search Engine Watch (#SEW)

niste sfaturi de urmat http://www.hmtweb.com/marketing-blog...inbound-links/

BV87FFF este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    12th January 2011
    Locaţie
    Brasov [sau] Fagaras
    Vârstă
    39
    Posturi
    24
    Putere Rep
    0

Implicit

Eu n-as scoate nimic. Din contra, as cauta sa pun link-uri de cat mai buna calitate, din surse de incredere. As pune chiar si link-uri slab cotate cu ancore si surse cat mai diversificate.

Ar fi prea idioti aia de la Google sa te "amendeze" pentru linkuri de slaba calitate pentru ca tu ca webmaster nu ai control asupra lor, asta ar insemna anarhie. Chestia asta se intampla doar la siteurile noi, cu preponderenta in prima luna de indexare, pentru a evita webspam-ul.

Am facut mai multe siteuri de afiliere, crescand treptat ritmul de inscriere de la unul la altul. 3 au iesit perfect, pozitia 1 pe cuvant cheie, domeniu cu potrivire exacta, al 4-lea mi l-a aruncat in sandbox, la urmatoarele doua am scazut viteza de publicare a linkurilor si nu mi le-a taxat. Mai mult de atat, nu vorbesc de siteuri ci de ... pagini. O singura pagina, pusa pe un domeniu exact match, facuta sa fie in topul cautarii si sa dea vizitatorul click pe reclama.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

2 out of 3 members found this post helpful.

Implicit

Din pacate overoptimization si negative seo sunt o realitate, am un site curat, cu link-uri putine si de calitate, si cineva fara acordul meu mi-a pus un link site-wide pe un site ilegal (imi trimisese email sa pun si eu la schimb lonk reciproc dar am refuzat) si a fost penalizat, 3 pozitii pe main page si 3-10 pagini pe caturarile din paginile secundare
    Am convingerea ca nimeni nu face un director web doar ca sa ajute alte site-uri...Nu suna romaneste Macar pentru reclame sau link back...Si eu am avut director web dar l-am vandut cand nu l-am mai considerat productiv.
    Dca tu nu ai capacitatea de a oferi ceva gratuit, nu inseamna ca toti romanii sunt la fel. Am facut acum 6 ani acest director doar ca era la moda, si vroiam sa imi promovez si eu mai usor propriile site-uri.
    A fost penalizare pentru ca au fost declasate masiv si paginile secundare catre care nu exista link extern, si nici overoptimization
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Maskatu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    2nd July 2007
    Locaţie
    Ploiesti
    Posturi
    75
    Putere Rep
    36

2 out of 4 members found this post helpful.

Implicit

Dca tu nu ai capacitatea de a oferi ceva gratuit, nu inseamna ca toti romanii sunt la fel. Am facut acum 6 ani acest director doar ca era la moda, si vroiam sa imi promovez si eu mai usor propriile site-uri.
    Tu singur spui ca ai facut acel director cu un scop: promovarea site-urilor proprii. Cat de romaneste si cat de gratuit suna asta?

Oricum, te asigur ca nu cunosti ce am facut eu gratuit si ce nu, cum de altfel nici eu nu te cunosc pe tine, ca sa-mi permit mici atacuri la persoana, asa cum o faci tu. Presimt, un fight off topic si mai presimt ca imi pierd timpul degeaba. Cine a vrut sa inteleaga ce am avut de spus, a inteles cu siguranta si nu am postat mesajul referitor la directoare ca sa-mi atrag antipatia detinatorilor de directoare. Daca am avut sau nu dreptate, se va vedea in curand cu siguranta.

I'm out from here...
    Ultima modificare făcută de Maskatu; 29th April 2012 la 21:27.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

1 out of 3 members found this post helpful.

Implicit

Pai tu ai spus despre mine ca am un interes sa imi promovez directorul si de asta sustine contrarul, deci tu ai fost primul care ma atacat.
    Am depasit de mult nivelul in care a avea un director web este ceva important, si il tin acolo sa fie daca tot este facut, reclamele de pe site sunt oferite cadou.
    Nu sunt un pusti care sa tina de ideea de directoare web, eu aici pe forum incerc sa aflu cauzele reale ale penalizarii nu sa sustin ideea de directoare web, am spus doar ca site-urile ce au doar link-uri din directoare web nu au fost afectate de pinguin, dar daca pe tine atat te duce asta e.
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

AntonioTony este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    64
    Data înscrierii
    9th February 2011
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    43
    Posturi
    1.090
    Putere Rep
    64

Implicit

Citat Postat în original de Maskatu Vezi Post
    Pentru cei (din ce in ce mai putini) care inca mai cred si sustin ca inscrierea in directoare este benefica si poate urca/sustine un site in pozitii de top(inteleg opinia subiectiva a celor care detin un astfel de director), propun un mic exercitiu de imaginatie. Cum ar fi ca Google sa recomande folosirea directoarelor, pentru a ajuta site-urile sa urce in clasament? Cum ar suna asta in 2012 ? Credeti ca ar fi posibil? Daca raspunsul este nu, ce masuri credeti ca va lua impotriva site-urilor care folosesc astfel de tactici clare de manipulare a rezultatelor?
    Si acum, lovitura de gratie: credeti ca Google va aprecia aceste linkuri ca fiind absolut naturale, in contextul atentionarilor gen unnatural links?
    Din proprie experienta spun ca directoarele inca conteaza. Ca exemplu, am dat drumul acum vreo 2 luni la 3 site-uri cu domeniu exact match, site-uri pe care le-am inscris treptat in vreo 250 de directoare si au cateva link-uri pe niste site-uri de anunturi.
    N-am facut nimic altceva si sunt pe prima pagina cu toate 3 site-urile, iar unul este pe o cautare cu concurenta mare.
    Colac peste pupaza, am urcat 2-3 pozitii in ultima saptamana.
    Ma gasiti pe www.SeoPower.ro.

Pagina 40 din 83 PrimulPrimul ... 30383940414250 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Google ? Ce algoritm foloseste? eu nu mai inteleg nimic
    De urania în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 23
    Ultimul Post: 19th March 2011, 14:01
  2. schimbari la google ?
    De dcosmin83 în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 7th December 2008, 14:13
  3. schimbari google
    De mariuslmm în forumul Google
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 17th May 2008, 16:54
  4. Schimbari Google
    De Ciprian Sorlea în forumul Google
    Ultimul Post: 31st August 2006, 14:25
  5. Google Cumpara Un Nou Algoritm De Cautare
    De Ben Boingeanu în forumul Stiri despre motoarele de cautare, SEO si Marketing
    Ultimul Post: 15th April 2006, 22:04

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •