29th April 2012, 17:39
0 out of 2 members found this post helpful.
Eu totusi cred ca sunt penalizari si nu doar modificari de rank si o sa va dau un exemplu concret:la cuvantul "marile crize" eram pe locul 1 respectiv 2 si cred ca mai aveam o pagina undeva pe locul 6 acum pe prima pagina este site-ul incont .info care a luat continut de la mine (articolele intregi sau paragrafe) unele chiar cu link si eu apar cu 2 pagini pe pagina 2(am mai urcat cateva pozitii fata de ieri.Ei ar fi trebuit sa nu rankeze prea mult pe cuvintele acestea pentru ca este duplicat si astfel in primele 15 cautari exista doua duplicat deci nu prea seamana a crestere a calitatii rezultatelor. Cred ca penalizarea este pe domeniu pentru ca am cazut pe aproape toate cuvintele dar dubios este ca la 2 cautari am cazut doar cu o pozitie cand cauti in google dar daca dai in serps un cuvant nu mai este in top 64 si era pe 2 iar altul este pe 7 si era pe 1.
Sper ca intelegeti ceva din ce am scris mai sus
Este gresit ce am spus? Daca da ce anume gresesc? Nu sunt expert eu imi dau ca parerea de aceea am scris ca eu cred ca asa este nu am spus ca sunt sigur. Spuneti ce e gresit ca asa mai invata lumea.
29th April 2012, 19:45
1 out of 2 members found this post helpful.
(inteleg opinia subiectiva a celor care detin un astfel de director)
Chiar daca am un director web, pot sa afirm ca sunt destul de obiectiv, am cel putin 5 site-uri care au fost doar inscrise in directoare si nu au fost penalizate, pe mine nu ma incalzeste cu nimic ca cineva inscrie la mine in director.
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama