Pagina 39 din 83 PrimulPrimul ... 29373839404149 ... UltimulUltimul
Rezultate 381 la 390 din 823

Subiect: Schimbari majore de algoritm in google - Aprilie 2012

BV87FFF este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    12th January 2011
    Locaţie
    Brasov [sau] Fagaras
    Vârstă
    39
    Posturi
    24
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Tom Vezi Post
    Dap, acum 6 luni locul 1 la "web design" era un baiat din pitesti cu peste 4000 root din "theme". A fost penalizat prin iarna, era pag 4-6, acum vad ca nu mai e deloc!

E singurul exemplu cu linkuri din "theme" pe care il stiu.

Sunt curios cum vede link-ul din footer pe "web design", pentru ca 99% din linkuri vin de pe site-uri "ne-relevante" pentru nisa!
    Linkurile catre "optimizare seo" cred ca le vede rau pt site-ul respectiv.
    Despre cine ocupa locul 1 pe cuvantul "web design" poti citi aici: Cel mai tare caz de Black Hat Seo din Romania, nepenalizat ! | FLORIN BENTIA. Pentru cei care nu aveti chef sa dati click, baietii aia au facut un plugin social media in care au ascuns un link cu ancora "web design" folosindu-se de CSS: text-indent:-999px.

Concluzia mea dupa 5 zile si statistici din vreo 100 de siteuri: Google a exterminat directoarele.

Indiferent de cat de inteligente sau neghioabe au fost campaniile de link building, unele siteuri au ramas neclintite. DAR siteurile care au link-uri doar din directoare s-au dus la vale, chiar daca vorbim de 3-400 de directoare, 3-4 ancore. In cazul meu nu vad nici o penalizare, siteurile au cazut ca si cum linkurile din directoare nu ar mai conta.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Citat Postat în original de slobodan Vezi Post
    Si daca tocmai in asta consta noul algoritm, intr-un dans permanent pe serps, de la o ora la alta, in functie de cine stie ce date (activitatea pe site, fluctuatiile de trafic, activitatea celui care face cautarile, cine stie ce alte minuni)? Ar fi interesant.
    Site-urile ce nu au fost afectate de algoritm, sau pagini neafectate ale unor site-uri lovite puternic sunt stabile pe aceleasi pozitii de la inceput update. Nu se va mentine un joc de pozitii.
    Sunt cateva cuvinte cheie mai sensibile la care se schimba permanent top 10, si asta am observat de cel putin 6 luni
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

barzafurioasa este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    26th May 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    43
    Posturi
    282
    Putere Rep
    34

0 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Eu totusi cred ca sunt penalizari si nu doar modificari de rank si o sa va dau un exemplu concret:la cuvantul "marile crize" eram pe locul 1 respectiv 2 si cred ca mai aveam o pagina undeva pe locul 6 acum pe prima pagina este site-ul incont .info care a luat continut de la mine (articolele intregi sau paragrafe) unele chiar cu link si eu apar cu 2 pagini pe pagina 2(am mai urcat cateva pozitii fata de ieri.Ei ar fi trebuit sa nu rankeze prea mult pe cuvintele acestea pentru ca este duplicat si astfel in primele 15 cautari exista doua duplicat deci nu prea seamana a crestere a calitatii rezultatelor. Cred ca penalizarea este pe domeniu pentru ca am cazut pe aproape toate cuvintele dar dubios este ca la 2 cautari am cazut doar cu o pozitie cand cauti in google dar daca dai in serps un cuvant nu mai este in top 64 si era pe 2 iar altul este pe 7 si era pe 1.
    Sper ca intelegeti ceva din ce am scris mai sus

Este gresit ce am spus? Daca da ce anume gresesc? Nu sunt expert eu imi dau ca parerea de aceea am scris ca eu cred ca asa este nu am spus ca sunt sigur. Spuneti ce e gresit ca asa mai invata lumea.

Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

DAR siteurile care au link-uri doar din directoare s-au dus la vale, chiar daca vorbim de 3-400 de directoare, 3-4 ancore
    Gresit, eu stiu site-uri ce au link-uri doar din directoare si sunt fruntase. Este drept ca multi nu stiu sa inscrie un site in directoare web si de asta sunt penalizati.
    Eu totusi cred ca sunt penalizari si nu doar modificari de rank
    E vorba di de una si de alta, find un algoritm nou apar si schimbari de rank si in acelasi timp sau bagat algoritmi ce determina penalizare (domeniu sau pagina individuala), un astfel de algoritm poate sa insemna deindexare, se scaderea din pozitia"meritata" conform algoritmilor de rank 10, 20, 30. 50, 100 de pozitii

barzafurioasa este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    26th May 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    43
    Posturi
    282
    Putere Rep
    34

Implicit

Probabil ca asa este cum spui tu si cei care nu au fost penalizati au suferit doar modificari de rank in plus sau in minus. Eu consider ca am fost penalizat pe majoritatea keywordurilor.Este posibil sa fie de vina inscrierile in directoare pe care le-am facut in prima luna cand am lansat domeniul(doar 1-2 ancore si cam aceiasi descriere sau mai bine zis aceiasi insiruire de cuvinte cheie).Abia dupa primele luni am mai citit si eu si am mai schimbat ancore si descrieri. Urat ca dau retroactiv -am vazut oameni care ziceau ca nu au mai facut SEO pe siteul lor de 2-3 ani si tot au primit penalizare,este posibil sa fi facut si altceva gresit.Multam de raspuns.

edy12006 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    34
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    42

Implicit

Astazi (fata de ieri) am avut unele cresteri. La doua dintre cuvinte am urcat cu 2 pagini, la altele am urcat cateva pozitii.
    In mare parte este vorba despre paginile spre care am scos unele linkuri sitewide si am adus linkuri din advertoriale cu alte anchore ca sa diversific.

Inca nu am o parere clara, insa tind sa cred ca de aici se trag aceste cresteri.

Cata. este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    1st August 2005
    Posturi
    330
    Putere Rep
    38

Implicit

Nu ai cum sa tragi concluzii acum, sunt multi factori in joc si oricare poate determina cresteri si scaderi.

Important e ca au mai disparut din bazaconile care apareau zilele trecute!

Maskatu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    2nd July 2007
    Locaţie
    Ploiesti
    Posturi
    75
    Putere Rep
    36

Implicit

Pentru cei (din ce in ce mai putini) care inca mai cred si sustin ca inscrierea in directoare este benefica si poate urca/sustine un site in pozitii de top(inteleg opinia subiectiva a celor care detin un astfel de director), propun un mic exercitiu de imaginatie. Cum ar fi ca Google sa recomande folosirea directoarelor, pentru a ajuta site-urile sa urce in clasament? Cum ar suna asta in 2012 ? Credeti ca ar fi posibil? Daca raspunsul este nu, ce masuri credeti ca va lua impotriva site-urilor care folosesc astfel de tactici clare de manipulare a rezultatelor?
    Si acum, lovitura de gratie: credeti ca Google va aprecia aceste linkuri ca fiind absolut naturale, in contextul atentionarilor gen unnatural links?

scoopo este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Locaţie
    constanta
    Vârstă
    40
    Posturi
    409
    Putere Rep
    32

Implicit

Cred-ca mai avem de asteptat pina se va vedea ceva clar.Deci rabdare,daca mai ai cu sa te intretii....

Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

1 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

(inteleg opinia subiectiva a celor care detin un astfel de director)
    Chiar daca am un director web, pot sa afirm ca sunt destul de obiectiv, am cel putin 5 site-uri care au fost doar inscrise in directoare si nu au fost penalizate, pe mine nu ma incalzeste cu nimic ca cineva inscrie la mine in director.

Pagina 39 din 83 PrimulPrimul ... 29373839404149 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Google ? Ce algoritm foloseste? eu nu mai inteleg nimic
    De urania în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 23
    Ultimul Post: 19th March 2011, 14:01
  2. schimbari la google ?
    De dcosmin83 în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 7th December 2008, 14:13
  3. schimbari google
    De mariuslmm în forumul Google
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 17th May 2008, 16:54
  4. Schimbari Google
    De Ciprian Sorlea în forumul Google
    Ultimul Post: 31st August 2006, 14:25
  5. Google Cumpara Un Nou Algoritm De Cautare
    De Ben Boingeanu în forumul Stiri despre motoarele de cautare, SEO si Marketing
    Ultimul Post: 15th April 2006, 22:04

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •