Pagina 50 din 83 PrimulPrimul ... 40484950515260 ... UltimulUltimul
Rezultate 491 la 500 din 823

Subiect: Schimbari majore de algoritm in google - Aprilie 2012

joc
    joc este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    12th November 2010
    Locaţie
    Salt Lake City
    Posturi
    25
    Putere Rep
    29

Implicit

Intrebarea importanta este pentru cat timp o sa fi siturile penalizate; stie cineva? Daca scoatem linkurile si keyword stuffing de pe ici pe colo revenim la suprafata? Parca Danny Sullivan de la SEL zicea ca o sa-l intrebe pe Matt dar inca nu am auzit nimic concret.

avram este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    61
    Data înscrierii
    7th May 2011
    Posturi
    1.361
    Putere Rep
    61

Implicit

eu scos linkurile sitewide din site-uri proprii ( vreo 6-7) pentru un site si am scazut inca 10 pozitii din pag 2 in 3... am se le pun la loc . Celelalte la care nu am facut modificari si-au pastrat pozitiile, in general am pierdut fix 9 -10 locuri din primele 3

vertedi este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    3rd January 2011
    Locaţie
    Alba Iulia
    Posturi
    511
    Putere Rep
    29

0 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Eu nu cred ca site-urile penalizate vor reveni in curand. Unul din site-urile mele, la cautarea pe google cu comanda site:site-ulmeu.ro , nici nu mai apare index-ul, de o saptamana. Am postat si ceva articole dar degeaba. Problema este ca chiar nu am facut SPAM, cu acel site, nu link-uri ascunse, nu densitate mare. Moasasa stie de ce la penalizat!

tymbark este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    5th November 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    1.355
    Putere Rep
    50

Implicit

Am observat si eu ca dupa update-ul asta paginile supra-optimizate on-page au fost deindexate, le-am modificat si acum rankeaza pe prima pagina pt keyword-urile principale (longtail ce-i drept, dar este totusi ceva competitie). Deci clar se pot redresa lucrurile daca e vb doar de penalizari pt supra-optimizare. Legat de backlink-uri, aici e mai greu, pt ca depinde ce backlink-uri considera google ca fiind spam. Poate un link dintr-un comment pe un blog in engleza despre IT cu link spre un site in romana despre rochii, posibil sa fie considerat spam. Aici este interpretabil si e greu de gasit "vinovatii" (link-urile care au condus la penalizare)

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Citat Postat în original de vertedi Vezi Post
    Eu nu cred ca site-urile penalizate vor reveni in curand. Unul din site-urile mele, la cautarea pe google cu comanda site:site-ulmeu.ro , nici nu mai apare index-ul, de o saptamana. Am postat si ceva articole dar degeaba. Problema este ca chiar nu am facut SPAM, cu acel site, nu link-uri ascunse, nu densitate mare. Moasasa stie de ce la penalizat!
    Totusi, daca zici ca nici macar nu apare nu e indexat homepage-ul, clar ai facut ceva "murdar". Eu chiar si pe paginile secundare pt care am facut link building mai agresiv, ai picat din top 100 (initial stateau in top 10), dar sunt indexate. Deci la tine trebuie sa fie ceva exagerat de anormal, ca sa nu zic altfel
    Signatura lipsa

joc
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    12th November 2010
    Locaţie
    Salt Lake City
    Posturi
    25
    Putere Rep
    29

Implicit

Daca nu mai este in index nu este doar penalizare, ti l-au scos din index si va trebuie sa le scrii pentru reconsiderare - dupa ce repari lucrurile. Cateva din siturile mele inca au "snippets" in google la cautarea "situlmeu.ro" deci inseamna ca unele pagini inca au ceva autoritate dar in general nu ma mai clasez bine pe "cuvant cheie bani grei"

@avram tu unde ai avut acele linkuri sitewide, footer sau presarate prin articole, etc?

edy12006 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    34
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    42

Implicit

Citat Postat în original de avram Vezi Post
    eu scos linkurile sitewide din site-uri proprii ( vreo 6-7) pentru un site si am scazut inca 10 pozitii din pag 2 in 3... am se le pun la loc . Celelalte la care nu am facut modificari si-au pastrat pozitiile, in general am pierdut fix 9 -10 locuri din primele 3
    Asa cum zicea cineva mai sus, la siteurile care au fost depunctate in serps, nu este penalizare. E vorba doar de scaderea valorii backlinkurilor. Si eu am scos tot ce am avut sitewide pe nise irelevante si am pastrat numai pe siteurile de nisa. Acum urmeaza sa aduc linkuri relevante noi. In momentul de fata cred ca s-a cam stabilizat updateul, deci e timpul sa revenim la treaba.

100R este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    1st December 2010
    Posturi
    749
    Putere Rep
    42

1 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Normal omul asta are dreptate cu initiativa lui, firmele care au potential financiar mare pot fenta Google cu anumite lucruri.

https://twitter.com/#!/Penguin_Spam
    https://twitter.com/#!/Penguin_Spam/...93856526745600

E de pe TrafficPlanet

Maskatu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    2nd July 2007
    Locaţie
    Ploiesti
    Posturi
    75
    Putere Rep
    36

3 out of 3 members found this post helpful.

Implicit

Daca ne spui si despre ce site e vorba, poate am putea sa te/ne ajutam.

Off Topic (nu pot sa ma abtin)

Postul asta ar trebui sa-l citeasca clientii tai care sunt indemanati sa citeasca despre seo, pe site-urile tale de profil.
    Ar cam trebui sa stii cu ce se mananca treburile astea, daca e sa ne luam dupa cum te autointitulezi aici: Expert SEO Google – expert in motoare de cautare. Dupa titulatura asta, pana si Matt pare un liceean anemic si timid...

*Va rog sa ma iertati. Nu obisnuiesc sa ma iau de lume aiurea, dar mai imi sare si mie tandara! Incercand sa ajut si sa aflu ce site are omu' de nu-i mai gaseste "index-ul", am descoperit adevarate "comori" seo si titulaturi de-ti sta mintea...
    Nici macar Krumel - care este o adevarata enciclopedie mereu actualizata, despre SEO, SEM si alte acronime (dificil de pronuntat pentru unii, daramite de studiat) - nu ar indrazni niciodata sa se autointituleze "Expert SEO Google – expert in motoare de cautare".
    Desi vastele cunostinte acumulate de Krumel sunt asimilate prin studiu personal asiduu, inversunare si experienta practica, modestia lui este de-a dreptul dezarmanta: "Nimicul lui Krumel" (descrierea site-ului cu cele mai valoroase informatii gratuite din Romania, din domeniul SEO).
    Iar altii care iau informatiile de pe alte site-uri, le schimba putin cuvintele si le pun pe site-uri cu titluri sofisticate, fara ca informatia sa se prinda macar de ei, taie facturi pentru seo si promovare.
    Am zis.

joc
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    12th November 2010
    Locaţie
    Salt Lake City
    Posturi
    25
    Putere Rep
    29

Implicit

Pai daca e doar scadere in valoare de ce ai scos linkurile irelevante? Nu sunt de acord, sigur exista si o penalizare de un fel sau altul. Cel putin dupa observatiile mele. Dupa ce am scos ceva linkuri am revenit un pic pe unele cautari.

Citat Postat în original de edy12006 Vezi Post
    Asa cum zicea cineva mai sus, la siteurile care au fost depunctate in serps, nu este penalizare. E vorba doar de scaderea valorii backlinkurilor. Si eu am scos tot ce am avut sitewide pe nise irelevante si am pastrat numai pe siteurile de nisa. Acum urmeaza sa aduc linkuri relevante noi. In momentul de fata cred ca s-a cam stabilizat updateul, deci e timpul sa revenim la treaba.

alias74 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    28th November 2010
    Locaţie
    Rome
    Vârstă
    52
    Posturi
    616
    Putere Rep
    36

Implicit

din moment ce nu-l mai gasesti cu indexul in serp e penalizat rau daca nu chiar trimis in sandbox (speranta de revenire de acolo e destul de mica spre inexistenta), teoretic ar trebui sa-i aduci linkuri relevante de pe nisa sa mentii un ritm constant in aducerea acestora si sa pui continut de calitate pe site, teoretic, asta mergea mai demult

Pagina 50 din 83 PrimulPrimul ... 40484950515260 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Google ? Ce algoritm foloseste? eu nu mai inteleg nimic
    De urania în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 23
    Ultimul Post: 19th March 2011, 14:01
  2. schimbari la google ?
    De dcosmin83 în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 7th December 2008, 14:13
  3. schimbari google
    De mariuslmm în forumul Google
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 17th May 2008, 16:54
  4. Schimbari Google
    De Ciprian Sorlea în forumul Google
    Ultimul Post: 31st August 2006, 14:25
  5. Google Cumpara Un Nou Algoritm De Cautare
    De Ben Boingeanu în forumul Stiri despre motoarele de cautare, SEO si Marketing
    Ultimul Post: 15th April 2006, 22:04

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •