0 out of 1 members found this post helpful.
Eu nu cred ca site-urile penalizate vor reveni in curand. Unul din site-urile mele, la cautarea pe google cu comanda site:site-ulmeu.ro , nici nu mai apare index-ul, de o saptamana. Am postat si ceva articole dar degeaba. Problema este ca chiar nu am facut SPAM, cu acel site, nu link-uri ascunse, nu densitate mare. Moasasa stie de ce la penalizat!
1 out of 2 members found this post helpful.
Normal omul asta are dreptate cu initiativa lui, firmele care au potential financiar mare pot fenta Google cu anumite lucruri.
https://twitter.com/#!/Penguin_Spam
https://twitter.com/#!/Penguin_Spam/...93856526745600
E de pe TrafficPlanet
3 out of 3 members found this post helpful.

Postat în original de
vertedi
Eu nu cred ca site-urile penalizate vor reveni in curand. Unul din site-urile mele, la cautarea pe google cu comanda site:site-ulmeu.ro , nici nu mai apare index-ul, de o saptamana. Am postat si ceva articole dar degeaba. Problema este ca chiar nu am facut SPAM, cu acel site, nu link-uri ascunse, nu densitate mare. Moasasa stie de ce la penalizat!
Daca ne spui si despre ce site e vorba, poate am putea sa te/ne ajutam.
Off Topic (nu pot sa ma abtin)
Postul asta ar trebui sa-l citeasca clientii tai care sunt indemanati sa citeasca despre seo, pe site-urile tale de profil.
Ar cam trebui sa stii cu ce se mananca treburile astea, daca e sa ne luam dupa cum te autointitulezi aici: Expert SEO Google – expert in motoare de cautare. Dupa titulatura asta, pana si Matt pare un liceean anemic si timid...
*Va rog sa ma iertati. Nu obisnuiesc sa ma iau de lume aiurea, dar mai imi sare si mie tandara! Incercand sa ajut si sa aflu ce site are omu' de nu-i mai gaseste "index-ul", am descoperit adevarate "comori" seo si titulaturi de-ti sta mintea...
Nici macar Krumel - care este o adevarata enciclopedie mereu actualizata, despre SEO, SEM si alte acronime (dificil de pronuntat pentru unii, daramite de studiat) - nu ar indrazni niciodata sa se autointituleze "Expert SEO Google – expert in motoare de cautare".
Desi vastele cunostinte acumulate de Krumel sunt asimilate prin studiu personal asiduu, inversunare si experienta practica, modestia lui este de-a dreptul dezarmanta: "Nimicul lui Krumel" (descrierea site-ului cu cele mai valoroase informatii gratuite din Romania, din domeniul SEO).
Iar altii care iau informatiile de pe alte site-uri, le schimba putin cuvintele si le pun pe site-uri cu titluri sofisticate, fara ca informatia sa se prinda macar de ei, taie facturi pentru seo si promovare.
Am zis.