Pagina 48 din 83 PrimulPrimul ... 38464748495058 ... UltimulUltimul
Rezultate 471 la 480 din 823

Subiect: Schimbari majore de algoritm in google - Aprilie 2012

puthre este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    21st February 2011
    Locaţie
    București
    Posturi
    2.154
    Putere Rep
    83

Implicit

Eu observ site-uri care ajung pe primul loc, stau cateva zile apoi zboara in pagina 5, apoi urmatorul sta pe primul loc cateva zile/ore si zboara si el pe pagina 3. Par foarte volatile primele locuri.
    Caut cu jingle.ro.

kalu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    15th October 2010
    Posturi
    64
    Putere Rep
    29

Implicit

Citat Postat în original de Dragos Bunea Vezi Post
    La inceputul thread-ului am spus ca am un site care a picat de pe locul 2 pe pagina 22 si ulterior oscila intre pagina 26 si 27, iar pana azi nu s-a miscat de acolo, dar acum am verificat din nou si a urcat pe pagina 20. Singurul lucru pe care l-am facut a fost sa public un articol pe site, atat. Sper sa-si revina si sa ajunga inapoi in top 30 macar. Vom vedea. Voi ceilalti cu site-uri afectate ce rezultate aveti dupa o spatamana?
    Eu de pe pozitia 3 pe prima pagina, am zburat pe pagina 17..... acum a ajuns pe pagina 12 la mine.... si celalate keyworduri care au cazut, inclusiv si de alte situri afectate au mai urcat niste pozitii chiar 1-2 pagini......probabil inca se mai aseaza.
    If you can't explain it simply, you don't understand it well enough.

tolby este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    15th November 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    41
    Posturi
    43
    Putere Rep
    29

Implicit

Nu stiu ce sa zic in ceea ce priveste adaugarea de continut nou pentru a urca. Eu cu site-urile de prezentare sunt pe aceleasi locuri cu acelasi continut de ani de zile,iar cu cele in care se adauga continut nou parca scad mai rau.
    De asemenea observ ca la o cautare a cuvantului "anunturi" pe primul loc era anuntul.ro ,iar acum vad ca este mercador si anuntul.ro nici nu se mai vede. Chestia este ca ba apare pe primul loc, ba se duce la mama naibii.
    De asemenea stiu ca competitorii mei au backlinkuri cu aceasi ancora la greu si tot pe aceleasi locuri sunt, deci nu stiu cat de veridica este si aceasta presupunere.

Este o totala harababura update-ul asta si nu inteleg pe ce algoritm se bazeaza sa ai un rank mai bun :

continut nou?
    backlinlkuri mai multe ?
    ancore diversificate?
    Backlinkuri de pe aceasi nisa ?
    backlinkuri din text unic ? etc

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    3.421
    Putere Rep
    94

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

O analiza mai amanuntita a acestui update si cateva idei pentru eliminarea penalizarii.

Penguin Analysis: SEO Isn't Dead, But You Need to Act Smarter | Microsite Masters
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    3.421
    Putere Rep
    94

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

O analiza mai amanuntita a acestui update si cateva idei pentru eliminarea penalizarii.

Penguin Analysis: SEO Isn't Dead, But You Need to Act Smarter | Microsite Masters
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

puthre este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    21st February 2011
    Locaţie
    București
    Posturi
    2.154
    Putere Rep
    83

Implicit

E un google dance teribil la keywords-urile pe care le urmaresc pe google.ro. Cred ca ni se pregateste ceva .
    Caut cu jingle.ro.

edy12006 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    34
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    42

Implicit

Citat Postat în original de puthre Vezi Post
    E un google dance teribil la keywords-urile pe care le urmaresc pe google.ro. Cred ca ni se pregateste ceva .
    A inceput si la mine iarasi de azi-noapte. Vad ca danseaza intruna.

barzafurioasa este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    26th May 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    43
    Posturi
    282
    Putere Rep
    34

Implicit

Dupa cum am zis acum ceva posturi am facut un reconsideration req dupa Pinguin - va dau raspunsul poate ajuta sau poate nu(unii poate l-au primit deja).
    "Dear site owner or webmaster of ...... We received a request from a site owner to reconsider...... for compliance with Google's Webmaster Guidelines. We reviewed your site and found no manual actions by the webspam team that might affect your site's ranking in Google. There's no need to file a reconsideration request for your site, because any ranking issues you may be experiencing are not related to a manual action taken by the webspam team. Of course, there may be other issues with your site that affect your site's ranking. Google's computers determine the order of our search results using a series of formulas known as algorithms. We make hundreds of changes to our search algorithms each year, and we employ more than 200 different signals when ranking pages. As our algorithms change and as the web (including your site) changes, some fluctuation in ranking can happen as we make updates to present the best results to our users. If you've experienced a change in ranking which you suspect may be more than a simple algorithm change, there are other things you may want to investigate as possible causes, such as a major change to your site's content, content management system, or server architecture. For example, a site may not rank well if your server stops serving pages to Googlebot, or if you've changed the URLs for a large portion of your site's pages. This article has a list of other potential reasons your site may not be doing well in search. If you're still unable to resolve your issue, please see our Webmaster Help Forum for support. Sincerely, Google Search Quality Team "

De-Koon este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    30th April 2011
    Locaţie
    Botosani, Romania
    Posturi
    48
    Putere Rep
    28

Implicit

Toate update-urile la algoritmul Google se invart intr-un cerc: Google face un algoritm nou, se pierd rank-uri in rezultatele cautarilor, apar noi tehnici sau unelte ca sa pacaleasca algoritmul respectiv, rank-urile cresc din nou, Google schimba algoritmul

Tocmai de aceea Google a penalizat site-urile prea "optimizare". Probabil sunt cele care au pacalit ultimul update.

tymbark este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    5th November 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    1.355
    Putere Rep
    50

Implicit

Citat Postat în original de barzafurioasa Vezi Post
    Dupa cum am zis acum ceva posturi am facut un reconsideration req dupa Pinguin - va dau raspunsul poate ajuta sau poate nu(unii poate l-au primit deja).
    "Dear site owner or webmaster of ...... We received a request from a site owner to reconsider...... for compliance with Google's Webmaster Guidelines. We reviewed your site and found no manual actions by the webspam team that might affect your site's ranking in Google. There's no need to file a reconsideration request for your site, because any ranking issues you may be experiencing are not related to a manual action taken by the webspam team. Of course, there may be other issues with your site that affect your site's ranking. Google's computers determine the order of our search results using a series of formulas known as algorithms. We make hundreds of changes to our search algorithms each year, and we employ more than 200 different signals when ranking pages. As our algorithms change and as the web (including your site) changes, some fluctuation in ranking can happen as we make updates to present the best results to our users. If you've experienced a change in ranking which you suspect may be more than a simple algorithm change, there are other things you may want to investigate as possible causes, such as a major change to your site's content, content management system, or server architecture. For example, a site may not rank well if your server stops serving pages to Googlebot, or if you've changed the URLs for a large portion of your site's pages. This article has a list of other potential reasons your site may not be doing well in search. If you're still unable to resolve your issue, please see our Webmaster Help Forum for support. Sincerely, Google Search Quality Team "
    Acelasi mail l-am primit si eu pe mai multe site-uri. Este un raspuns pe care-l trimit ei automat, nici macar n-au bunul simt sa-l personalizeze nitel. Sau daca tot e automat, de ce trimit raspunsul dupa 1-2 sapt? Sa puna un autoresponder si gata. Nu te lua dupa ce zice in mail, la site-urile mele nu era nicio problema on-site. Erau niste link-uri care-mi penalizau site-urile, le-am scos si site-urile si-au revenit.
    Signatura lipsa

slobodan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    28th August 2006
    Vârstă
    46
    Posturi
    582
    Putere Rep
    38

Implicit

Citat Postat în original de Nichita Vezi Post

Mersi mult Nichita, e foarte util articolul. Acum am inteles si eu de ce cadeam in serps tocmai la paginile pentru care faceam rost de linkuri noi si asta dinainte de pinguin. Aveam eu o banuiala dar toti ziceau ca nu vad bine, multam fain, din pacate nu pot sa-ti dau decat un vot pozitiv, altfel ti-as fi dat vreo 10

Pagina 48 din 83 PrimulPrimul ... 38464748495058 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Google ? Ce algoritm foloseste? eu nu mai inteleg nimic
    De urania în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 23
    Ultimul Post: 19th March 2011, 14:01
  2. schimbari la google ?
    De dcosmin83 în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 7th December 2008, 14:13
  3. schimbari google
    De mariuslmm în forumul Google
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 17th May 2008, 16:54
  4. Schimbari Google
    De Ciprian Sorlea în forumul Google
    Ultimul Post: 31st August 2006, 14:25
  5. Google Cumpara Un Nou Algoritm De Cautare
    De Ben Boingeanu în forumul Stiri despre motoarele de cautare, SEO si Marketing
    Ultimul Post: 15th April 2006, 22:04

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •