Pagina 30 din 83 PrimulPrimul ... 2028293031324080 ... UltimulUltimul
Rezultate 291 la 300 din 823

Subiect: Schimbari majore de algoritm in google - Aprilie 2012

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    3.421
    Putere Rep
    94

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Parerea mea e ca trebuie ca site-urile afectate de penalizare sa nu face schimbari. Nu inca.

Modificari aparute brusc (linkuri scoase) nu vor face decat sa confirme faptul ca site-ul respectiv face spam. In plus, site-urile de unde se scot linkurile vor fi bagate in lista celor suspicioase si care vand linkuri.
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

zaho este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    4th October 2010
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    34
    Posturi
    242
    Putere Rep
    30

Implicit

Citat Postat în original de edy12006 Vezi Post
    Probabil e doar un alt test sa vada daca scoatem linkurile. Problema este ca eu deja am inceput sa scot niste ibl-uri sitewide ce proveneau din siteuri non-relevante. Sper sa nu fac mai mult rau decat bine.

In tot acest timp cand ai urcat in cautari ai mai adaugat link-uri catre site ? (link exchange, backlink-uri, advertoriale)

barzafurioasa este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    26th May 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    43
    Posturi
    282
    Putere Rep
    34

Implicit

Citat Postat în original de rlucian_23 Vezi Post
    Destul de multa panica se pare ca a creat G. Cred ca trebuie sa ne relaxam si sa discutam peste cateva zile. Sunt convins ca fac teste si strang date despre cum actioneaza la o astfel de schimbare utilizatorul final.

@Krumel. Intr-un post anterior veneai cu observatia ca nu ar mai conta linkurile din directoare. Pot sa infirm asta in cazul meu pentru mai multe situri care au 99% linkuri din directoare si nu au fost penalizate.

Sa auzim de bine! Sa revenim la "normal".
    Poate doar ai avut noroc sau vine mai tarziu la tine. Poti sa te uiti in alexa sau daca ai alt tool pentru vazut toate linkurle mele si sa vezi ca din 176 de domenii care au link catre mine peste 30 de domenii nu sunt directoare deci undeva la 20%-25% am linkuri si din alte surse bloguri alte site-uri(nu link reciproc) si totusi dupa ce am avut o crestere in trafic de 70-80% pentru 2 zile(probabil pentru ca erau penalizate alte site-uri) acum am ajuns sa am aproape 0 trafic pentru ca aproape cuvintele cheie cu care eram pe prima pagina si aduceau trafic nu mai exista .Nu cumpar linkuri nu fac nika ce poate sa il determine pe G sa ma penalizeze.Ce probabil a vazut el au fost linkurile din directoare si poate un amarat de site care nu stiu de ce imi da site-wide si primesc de la el 40k linkuri si nu are nici formular de contact ceva, este facut doar din feed RSS.
    Eu zic ca google a cam facut treaba asta aiurea si cred ca are multe erori in algoritm.
    Eu am bagat azi o cerere de reconsiderare -astept sa vad ce se intampla saptamanile viitoare.

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Citat Postat în original de lovelife Vezi Post
    La mine au fost penalizate si pagini care respectau recomandarile pentru optimizare onpage si ce nu aveau link-uri de nici un fel
    Am vorbit cu un amic care are un site spre care a adus multe link-uri de tip spam, si surprinzator a spus ca i sa triplat traficul de la noul update
    Pai cred ca se da penalizare pe tot siteul nu doar pe anumite pagini si de aceea sunt penalizate si pagini care nu incalca regulile sau pe keywordul folosit in optimizarea agresiva.(este doar o parere a mea).

Si eu am o saptamana de cand astept sa imi fie indexate cateva pagini.

Citat Postat în original de edy12006 Vezi Post
    Eu in perioada 14-18 am avut cresteri masive (peste 80%) dupa care, pe 23-24 am inceput sa pic in cautari. Deci cel mai probabil eu am fost afectat de pinguin.
    Eu pe 23-24 am avut cresterile in cautari si azi adica 27 am cea mai proasta zi

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    102
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    102

Implicit

Pai cred ca se da penalizare pe tot siteul nu doar pe anumite pagini si de aceea sunt penalizate si pagini care nu incalca regulile sau pe keywordul folosit in optimizarea agresiva.(este doar o parere a mea).
    Paginile catre care am multe link-uri rankeaza bine, de asta e ciudat
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    3.421
    Putere Rep
    94

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Cred ca am gasit ceva in cazul a 2 site-uri pe .com penalizate de aceast update.

La site-urile afectate in cazul vostru, luati prima propozitie din paginile importante, introduceti-o intre ghilimele si faceti o cautare in google. Care e primul rezultat ? E site-ul vostru ?
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Wonders este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    24th March 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    51
    Putere Rep
    28

Implicit

Citat Postat în original de matei Vezi Post
    Probleme de indexare la altcineva in afara de mine?
    Am postat pe blog acum 2 ore si inca nu a fost indexat postul respectiv, de obicei dureaza 1 minut maxim 10. (blog wordpres self hosted)

RedHat este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    23rd September 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    896
    Putere Rep
    47

Implicit

Citat Postat în original de Nichita Vezi Post
    Cred ca am gasit ceva in cazul a 2 site-uri pe .com penalizate de aceast update.

La site-urile afectate in cazul vostru, luati prima propozitie din paginile importante, introduceti-o intre ghilimele si faceti o cautare in google. Care e primul rezultat ? E site-ul vostru ?

Doar tagurile si paginile apar, nici urma de pagina articolului

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    97
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    97

Implicit

Supriza
    Pe prima pozitie apare un site pe subdomeniu wp, care mi-a copiat cu nerusinare articolul cu tot cu linkurile interioare
    Pe locul 2 apare woio . ro , si io amaratul abia pe pozitia 3.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    3.421
    Putere Rep
    94

Implicit

Citat Postat în original de RedHat Vezi Post
    Doar tagurile si paginile apar, nici urma de pagina articolului
    Noindex pe taguri. Duplicate intern.

@RobRoy, problema cred ca e una generala. Google nu stie care de unde a copiat. Site-ul original e declasat iar cel care a copiat, nu apare nici el in cautari, neavand destule linkuri.

kalu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    15th October 2010
    Posturi
    64
    Putere Rep
    29

Implicit

E alt site cu continutul meu pe prima pagina . Eu sunt penultimul din toate rezultatele afisate.
    If you can't explain it simply, you don't understand it well enough.

Pagina 30 din 83 PrimulPrimul ... 2028293031324080 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Google ? Ce algoritm foloseste? eu nu mai inteleg nimic
    De urania în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 23
    Ultimul Post: 19th March 2011, 15:01
  2. schimbari la google ?
    De dcosmin83 în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 7th December 2008, 15:13
  3. schimbari google
    De mariuslmm în forumul Google
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 17th May 2008, 17:54
  4. Schimbari Google
    De Ciprian Sorlea în forumul Google
    Ultimul Post: 31st August 2006, 15:25
  5. Google Cumpara Un Nou Algoritm De Cautare
    De Ben Boingeanu în forumul Stiri despre motoarele de cautare, SEO si Marketing
    Ultimul Post: 15th April 2006, 23:04

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •