Permiteti o gluma?
Probabil cel mai afectat de Penguin Update a fost Guvernul Ungureanu![]()
Permiteti o gluma?
Probabil cel mai afectat de Penguin Update a fost Guvernul Ungureanu![]()
The best things in life aren't things
la faza cu 1 mai ma gandesc si eu ca se fac aceste teste in perioada aceasta tocmai sa nu fie afectate foarte mult vanzarile. Oricum multa lume e cu gandul in alta parte decat la cumparaturi online de 1 mai.
Nu stiu de ce, dar de 2-3 saptamani asteptam niste schimbari in jurul datei de 1 mai. Nu ma gandeam la nimic anume....si in orice caz speram ceva de bine, nu de rau....
Problema cu adwords -- cred in continuare ca nu asta e intentia. AdWords exista de atata timp...nu e de ieri de alaltaieri. Cum au castigat atatia bani pana acum la fel castiga si de acum incolo.
Legat de cresterea CPC - se poate sa nu fie o crestere artificiala facuta de cei de la Google - pur si simplu regula cererii/ofertei. Cum multi au pierdut trafic organic, au recurs la PPC, concurenta pe PPC a crescut si binenteles a crescut si CPC. Mie mi se pare logic, chiar daca asta pica prost pentru advertiseri, care astfel au fost loviti de doua ori dupa parerea mea.
Propun un topic nou referitor la efectele noului algoritm asupra Adwords, Adsense.
Pana atunci, revin:Multumesc!...a identificat cineva vreun tipar potrivit caruia, printre site-urile declasate in serps s-ar regasi si cele care folosesc tags mai mult sau mai putin abuziv?
Aici e o remarca interesanta ... pe un site afectat de noul algoritm care contine si texte unice, daca cauti exact o fraza, ai sa observi ca nu regasesti continutul tau unic printre primele cautari sau pagini. Chiar asta face noul algoritmExact ce a facut Panda anul trecut prin martie al doilea update pe contiuntul in engleza ... si din nefericire nu prea isi mai revin siteurile in cautariThe change will decrease rankings for sites that we believe are violating Google’s existing quality guidelines
Ultima modificare făcută de avram; 27th April 2012 la 18:16.
Nu stiu daca s-a mai specificat lucrul acesta, linkuri spre articole s-au pus, dar nu-mi aduc aminte sa fi vazut scris clar ca au fost 2 update-uri in ultima perioada, fiecare actionand diferit:
Pe 19 Aprilie, Panda 3.5 - pentru calitatea site-urilor
Pe 24 aprilie, Penguin - pentru webspam
Dupa Panda in general se stie cum te refaci - adaugi continut de calitate, elimini continut copiat de la altii, etc
Dar dupa Penguin cum iti revii?
Pentru chestiile on-page/onsite sfaturile sunt aici 6 Changes Every SEO Should Make BEFORE the Over-Optimization Penalty Hits - Whiteboard Friday | SEOmoz si in webmasters guidelines de la Google.
Pentru offpage se pare ca trebuie neaparat profile de linkuri naturale, daca nu, mai bine deloc.
Acum ma intreb ce considera Pinguinul profile naturale....daca viziunea lui coincide cu viziunea mea![]()
Nu am citit toate paginile acestui thread, asa ca este posibil ca cineva sa fi mentionat aceeasi situatie: pe 4 conturi de google pe care folosesc analytics am primit voucher de 150 de lei de unde rezulta (mai mult sau mai putin) incurajarea folosirii acestui serviciu in detrimentul seo-ului.
Director de articole -> articole.pro
Citat Postat în original de lovelife Vezi Post
Cat de tare este google
Am un site ce aparent nu a fost afectat de google (trafic constant), autoritate mare, bouncerate 7%, continut original si nou peste 150 de pagini zilnic, am zis azi sa caut pe google o fraza absolut unica dintr-un post vechi de o zi de pe forum , surpriza este ca ies pe locul 2 si pe locul 1 iese un blog wordpress in care nu se gasesc decat 3 din cele peste 20 de cuvinte din fraza
Acelasi lucru l-am observat si eu astazi. Am cautat azi un thinkpad si anume "Lenovo ThinkPad X61", si stupoare pe pozitia 1 era un blog wordpress. Mentionez ca siteuri precum azerty, emag sau pcgarage erau de la pagina 2 in sus![]()
Sunt pasionat de jocuri mahjong cele mai tari jocuri din Ciocovenii de sus si de jos :D
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)