Pagina 28 din 83 PrimulPrimul ... 1826272829303878 ... UltimulUltimul
Rezultate 271 la 280 din 823

Subiect: Schimbari majore de algoritm in google - Aprilie 2012

tanshi este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    3rd March 2011
    Locaţie
    Ramnicu Sarat, Buzau
    Vârstă
    44
    Posturi
    214
    Putere Rep
    29

3 out of 3 members found this post helpful.

Implicit

Permiteti o gluma?

Probabil cel mai afectat de Penguin Update a fost Guvernul Ungureanu
    The best things in life aren't things

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Citat Postat în original de tanshi Vezi Post
    Permiteti o gluma?

Probabil cel mai afectat de Penguin Update a fost Guvernul Ungureanu
    Gluma, gluma, dar acum creste tare si EURO, si corelat cu crestere CPC, costurile de promovare devin insuportabile
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

msoft este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    5th January 2011
    Posturi
    67
    Putere Rep
    28

Implicit

la faza cu 1 mai ma gandesc si eu ca se fac aceste teste in perioada aceasta tocmai sa nu fie afectate foarte mult vanzarile. Oricum multa lume e cu gandul in alta parte decat la cumparaturi online de 1 mai.
    Nu stiu de ce, dar de 2-3 saptamani asteptam niste schimbari in jurul datei de 1 mai. Nu ma gandeam la nimic anume....si in orice caz speram ceva de bine, nu de rau....

Problema cu adwords -- cred in continuare ca nu asta e intentia. AdWords exista de atata timp...nu e de ieri de alaltaieri. Cum au castigat atatia bani pana acum la fel castiga si de acum incolo.

Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    3rd March 2011
    Locaţie
    Ramnicu Sarat, Buzau
    Vârstă
    44
    Posturi
    214
    Putere Rep
    29

Implicit

Legat de cresterea CPC - se poate sa nu fie o crestere artificiala facuta de cei de la Google - pur si simplu regula cererii/ofertei. Cum multi au pierdut trafic organic, au recurs la PPC, concurenta pe PPC a crescut si binenteles a crescut si CPC. Mie mi se pare logic, chiar daca asta pica prost pentru advertiseri, care astfel au fost loviti de doua ori dupa parerea mea.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de tanshi Vezi Post
    Legat de cresterea CPC - se poate sa nu fie o crestere artificiala facuta de cei de la Google - pur si simplu regula cererii/ofertei. Cum multi au pierdut trafic organic, au recurs la PPC, concurenta pe PPC a crescut si binenteles a crescut si CPC. Mie mi se pare logic, chiar daca asta pica prost pentru advertiseri, care astfel au fost loviti de doua ori dupa parerea mea.
    Asta am sustinut si eu, a crescut cererea datorita caderilor traficului organic, si cum cererea depaseste mult oferta a crescut si CPC
    Dar este un efect tintit prin afectarea traficului organic al magazinelor online
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Maskatu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    2nd July 2007
    Locaţie
    Ploiesti
    Posturi
    75
    Putere Rep
    36

Implicit

Propun un topic nou referitor la efectele noului algoritm asupra Adwords, Adsense.

Pana atunci, revin:
    ...a identificat cineva vreun tipar potrivit caruia, printre site-urile declasate in serps s-ar regasi si cele care folosesc tags mai mult sau mai putin abuziv?
    Multumesc!

avram este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    61
    Data înscrierii
    7th May 2011
    Posturi
    1.361
    Putere Rep
    61

Implicit

Citat Postat în original de lovelife Vezi Post
    Cat de tare este google
    Am un site ce aparent nu a fost afectat de google (trafic constant), autoritate mare, bouncerate 7%, continut original si nou peste 150 de pagini zilnic, am zis azi sa caut pe google o fraza absolut unica dintr-un post vechi de o zi de pe forum , surpriza este ca ies pe locul 2 si pe locul 1 iese un blog wordpress in care nu se gasesc decat 3 din cele peste 20 de cuvinte din fraza
    Aici e o remarca interesanta ... pe un site afectat de noul algoritm care contine si texte unice, daca cauti exact o fraza, ai sa observi ca nu regasesti continutul tau unic printre primele cautari sau pagini. Chiar asta face noul algoritm
    The change will decrease rankings for sites that we believe are violating Google’s existing quality guidelines
    Exact ce a facut Panda anul trecut prin martie al doilea update pe contiuntul in engleza ... si din nefericire nu prea isi mai revin siteurile in cautari
    Ultima modificare făcută de avram; 27th April 2012 la 18:16.

Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    3rd March 2011
    Locaţie
    Ramnicu Sarat, Buzau
    Vârstă
    44
    Posturi
    214
    Putere Rep
    29

Implicit

Nu stiu daca s-a mai specificat lucrul acesta, linkuri spre articole s-au pus, dar nu-mi aduc aminte sa fi vazut scris clar ca au fost 2 update-uri in ultima perioada, fiecare actionand diferit:

Pe 19 Aprilie, Panda 3.5 - pentru calitatea site-urilor
    Pe 24 aprilie, Penguin - pentru webspam

Dupa Panda in general se stie cum te refaci - adaugi continut de calitate, elimini continut copiat de la altii, etc

Dar dupa Penguin cum iti revii?
    Pentru chestiile on-page/onsite sfaturile sunt aici 6 Changes Every SEO Should Make BEFORE the Over-Optimization Penalty Hits - Whiteboard Friday | SEOmoz si in webmasters guidelines de la Google.
    Pentru offpage se pare ca trebuie neaparat profile de linkuri naturale, daca nu, mai bine deloc.
    Acum ma intreb ce considera Pinguinul profile naturale....daca viziunea lui coincide cu viziunea mea

sir_tisma este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    2nd November 2010
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Posturi
    113
    Putere Rep
    29

Implicit

Nu am citit toate paginile acestui thread, asa ca este posibil ca cineva sa fi mentionat aceeasi situatie: pe 4 conturi de google pe care folosesc analytics am primit voucher de 150 de lei de unde rezulta (mai mult sau mai putin) incurajarea folosirii acestui serviciu in detrimentul seo-ului.
    Director de articole -> articole.pro

Selfer este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    4th February 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    42
    Posturi
    106
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de lovelife Vezi Post
    Cat de tare este google
    Am un site ce aparent nu a fost afectat de google (trafic constant), autoritate mare, bouncerate 7%, continut original si nou peste 150 de pagini zilnic, am zis azi sa caut pe google o fraza absolut unica dintr-un post vechi de o zi de pe forum , surpriza este ca ies pe locul 2 si pe locul 1 iese un blog wordpress in care nu se gasesc decat 3 din cele peste 20 de cuvinte din fraza

Acelasi lucru l-am observat si eu astazi. Am cautat azi un thinkpad si anume "Lenovo ThinkPad X61", si stupoare pe pozitia 1 era un blog wordpress. Mentionez ca siteuri precum azerty, emag sau pcgarage erau de la pagina 2 in sus
    Sunt pasionat de jocuri mahjong cele mai tari jocuri din Ciocovenii de sus si de jos :D

Pagina 28 din 83 PrimulPrimul ... 1826272829303878 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Google ? Ce algoritm foloseste? eu nu mai inteleg nimic
    De urania în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 23
    Ultimul Post: 19th March 2011, 14:01
  2. schimbari la google ?
    De dcosmin83 în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 7th December 2008, 14:13
  3. schimbari google
    De mariuslmm în forumul Google
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 17th May 2008, 16:54
  4. Schimbari Google
    De Ciprian Sorlea în forumul Google
    Ultimul Post: 31st August 2006, 14:25
  5. Google Cumpara Un Nou Algoritm De Cautare
    De Ben Boingeanu în forumul Stiri despre motoarele de cautare, SEO si Marketing
    Ultimul Post: 15th April 2006, 22:04

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •