Au inceput si la mine sa se miste usor, usor comisioanele in Platite. Sunt semne bune pana acum! Sa speram ca se incadreaza in termen.
Au inceput si la mine sa se miste usor, usor comisioanele in Platite. Sunt semne bune pana acum! Sa speram ca se incadreaza in termen.
Cum am spus, se misca lucrurile la comisioanele ce trebuei sa treaca in platibile, sper ca pana maine seara sa fie o suma care sa ma multumeasca. In legatura cu mesajul nu cred ca sunt prea multi afiliati care l-au primit si nu vreau sa incalc una din ultimele reguli impuse de 2parale (desi multi advertiseri le incalca pe ale lor de cate ori au ocazia fara sa pateasca mai nimic) asa ca o sa tin privat totul deocamdata. Daca situatia va escalada si nu se va ajunge la un numitor comun o sa se afle pana la urma pentru ca dupa cum am spus, nu cred ca sunt singura in aceasta situatie.
Content writer & marketing afiliat
Nu stiu cum e la voi, dar la mine sumele din Platite se actualizeaza treptat si dupa 14 ale lunii, de cand cu platile automate astept cuminte pana in jur de 20 ale lunii si atunci cer plata. Nu m-am implicat in discutile despre nemultumiri nu din cauza jobului ci pentru ca nu am avut motive. Din pacate unele probleme personale nu mi-au permis sa fiu foarte implicat, dar ( ca intotdeauna ) cand am sesizat ceva, am dat mail la 2p. Pe luna aprilie plata s-a facut pe 21, pe luna mai au intarziat 3 sau 4 zile, dar nu a fost bai.
Modulul de plati, schimbarea sediului si modificarile interne din 2p cred ca sunt motivele animozitatilor din ultimul timp.
La alegere, fie
sarcasme (fr.)
fie
misto - definitie | DEX online.
Oricum ar fi, in Profitshare contractele sunt mai bune. Acolo, pe fashion, sunt platite deja comisioanele si pe anul viitor. Sau trebuia sa scriu "déja", peut-etre, cu vreo doua accente pe care seopedia nu le lasa.
Confirm, tocmai au intrat in cont banii de la PS, comisioanele aferente vanzarilor BF 2013 pentru La redote, din 2p aceleasi comisioane aferente lui BF 2012 sunt inca neplatite...
eu ce sa mai zic nu am primit banii la unele comisioane din noiembrie 2012
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
tu poate te referi la magazine care au plecat din 2parale si nu platesc ....
Asa am si eu din 2011 ,dar dupa cum vezi au pierdut procesul tarafasahion si tre' sa plateasca
Dosar nr: 11324/299/2013, Judecatoria Sectorul 1
Autorizează creditorul să treacă la executarea silită a obligației
Am si eu com. din noiembrie 2012 ,dar sunt comisioane de la laredoute (au disparut din 2p si au zis ca platesc dar....).Lasa ca platesc la aia din PS
Ultima modificare făcută de avram; 14th June 2013 la 17:43.
░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░
Stie cineva daca retrageriile trebuie facute neaparat azi sau se pot face si saptamana viitoare? Am niste comisioane despre care stiu ca au fost platite de catre advertiseri si nu imi apar ca achitate, am vazut ca si azi au mai aparut si alte comisioane cu stadiul achitat si vreau sa stiu daca fac azi retreagerea sau pot sa mai astept cateva zile poate mai apar si alte comisioane.
Content writer & marketing afiliat
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)