Ma interesa sa stiu daca a mai intampinat cineva problema, poate am gresit eu ceva sau categoria respectiva se comisioneaza altfel.
De la 2parale astept un raspuns concret de aprox 2 saptamani.
Ma interesa sa stiu daca a mai intampinat cineva problema, poate am gresit eu ceva sau categoria respectiva se comisioneaza altfel.
De la 2parale astept un raspuns concret de aprox 2 saptamani.
Matar ofera un comision de 15% in luna septembrie in Profitshare.
In 2parale comisionul a ramas de 10%, daca nu ma insel.
Nu inteleg de ce fac chestia asta? Personal ca si afiliat care lucreaza pe fashion 80%, nu as promova Matar in Profitshare nici macar pentru ca au crescut comisionul cu 5%. Cati afiliati de fashion sunt in Profitshare de au facut aceasta crestere?
Nu promovez Matar in profitshare, din mai multe motive; cele mai importante motive sunt acelea ca tehnic cele doua platforme nu se compara si nu se compara suportul. In 2parale partea tehnica a platformei si suportul pe email sunt net superioare . De ce un afiliat axat pe fashion s-ar duce sa faca promovarea Matar in Profitshare? Daca stie cineva un motiv, sa-l spuna.
Ultima modificare făcută de Stefania Trandafir; 3rd September 2013 la 22:24. Motiv: explicatie
Inseram si linkuri de profitshare si linkuri de 2parale sa plateasca 25%. Nu pentru bani, doar asa just 4 fun![]()
Poate ca e o strategie de a atrage afiliatii din 2parale in PS, te-ai gandit la asta?
Pe tine te atrage cu ceva? M-am gandit la asta, dar pe mine nu ma atrage cu nimic!!! Dimpotriva...s-ar putea sa ma piarda definitiv ca si afiliat.
Ce ai de pierdut? Cat timp sunt in ambele platforme faci bani in amandoua.
Cand (si sunt sigur ca o vor face) va ramane doar in una din ele iti muti linkurile acolo.
Profitshare a inceput sa aiba suport mai bun. Inainte se balbaiau mult la comisioanele care dispareau din senin fara explicatii. Acum vad ca nu mai exista problema asta, cel putin eu n-am mai observat-o in ultima luna.
Probabil in Profitshare e mai ieftin pentru ei, altfel nu aveau nici un motiv sa se mute acolo... mai ales ca majoritatea afiliatilor pe fashion sunt in 2Parale. Dar cum bine spune RedHat mai sus, pui link-uri din ambele platforme si iei comision dublu.
Sunt in asentimentul tau.
Nu din cauza suportului sau a partii tehnice ci din cauza problemelor mari de credibilitate a PS.
Pe langa motivele invocate mai sus, nu am timp de pierdut si asta ma intereseaza cel mai mult. Chestia asta cu mutatul linkurilor mi se pare nemotivanta chiar si pentru un comision de 5% in plus. Plus ca atitudinea lor fata de afiliatii din 2p cu care au facut bani pana acum, mi se pare nepotrivita...ca sa nu folosesc un cuvant mai dur.
In plus a crescut foarte mult rata lor de respingere a valorii comisioanelor, cu 50% peste media din fashion...chestie care nu ''da'' bine. Si analiza ar putea continua... .
Cine stie poate au in plan sa se mute cu totul la Profitshare (nu este nicio pierdere din punctul meu de vedere) si acum incearca o migrare masiva de afiliati
Comision dublu? hahahahaha...ha
Momentan este/sunt 2 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 2 vizitatori)