Mie astazi mi-a aparut un comision ca fiind aprobat iar mai tarziu in asteptare![]()
Mie astazi mi-a aparut un comision ca fiind aprobat iar mai tarziu in asteptare![]()
Trimite mesaj la afiliat@2parale.ro si deschide un ticket. Si eu am avut o pb asemanatoare, cu niste comisioane care imi apareau platibile (adica erau achitate de advertiseri) si deodata m-am trezit cu ele in stadiul de aprobate (urmau sa fie achitate de advertiseri). Dar le-am dat mesaj si s-a rezolvat pb.
Signatura lipsa
Ok, acuma am trimis un mail. Multumesc
asta are, asta n-are, asta e câștigătoare
░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░
oarecum offtopic.
Comert online @ clickshop
Doar doua luni, un fleac. Este un tv din serie anterioara, nu o "ultima aparitie".Din pacate va comunicam ca produsele comandate de dumneavoastra nu au ajuns in depozitele noastre. Din acest motiv nu va putem expedia comanda dumneavoastra AUF-BE-****** din data de 19.04.13 la termenul stabilit..... Comanda dumneavoastra va pleca asadar din depozitele noastre in data de 14.06.13.
Asa da .. poti renunta la notificari
!!Singura problema este ca nu functioneaza filtrarea ..
░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░
Exact. +1 de la mine pt 2pIn sfarsit un update cu adevarat asteptat (eu, personal, il astept de ceva vreme... m-am saturat si eu de advertiseri care trimit cate 2 mesaje pe zi)
![]()
Signatura lipsa
De 3 zile am trimis mail cu problema mea si inca nu am primit niciun raspuns![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)