Elefant.
ProTV-ul sau tipul cu black friday Romania, inclin spre black friday Romania, am eu motivele mele sa cred ca el e afiliatul care a depasit 1.000 de actiuni generate.
In alta ordine de idei, mie inca imi creste numarul de click-uri pentru ziua de ieri si la fel cresc si vanzarile generate pentru ziua de azi... ne tin in suspans
"Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"
au zis actiuni nu vanzari/comisioane. deci si leadurile intra la numaratoare
Are cineva click-uri inregistrate in sistem de azi? Eu cred ca nici de ieri nu le am pe toate ca sunt prea putine livrate.
Merg mesajele?
Nu de alta dar am incercat sa trimit spre Flanco mesaj si nu e la procesate.
Buna ziua,
In cele 30 minute in care a functionat site-ul ati primit 9 comenzi de la vizitatorii trimisi de mine.
Ca sa va faceti o idee asupra pierderilor, am trimis pe putin 7400 vizitatori spre site-ul dvs. din care mare parte ca urmare a campaniilor PPC, platite din buzunarul meu. In intervalul orar de functionare am trimis sub 1% din total vizitatori, pentru ca campaniile au mers de 2-3 saptamani.
Nu este firesc ce ati facut, cu o zi inainte promovati "cel mai mare eveniment de shopping al anului pe www.flanco.ro" insa site-ul nu functioneaza.
Munca, bani, timp si nervi pierduti pentru a va trimite vizitatori pe site pe care dvs ii chemati in magazin astfel ca noi, fraierii, pardon partenerii dvs de publicitate sa primim fix 0 beneficii.
Afiliere nu se face doar cand aveti criza de vizitatori pe site. In mod firesc, cand sunt de cules laurii si beneficiile ar trebui sa fim rasplatiti si noi, afiliatii, in mod proportional.
Astept feedback-ul dvs.
Ii mai apare cuiva asa?
![]()
3 vanzari si 1 lead, v-am luatTot 0 clickuri si tot 0 conversie.
Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)