2nd October 2018, 15:25
1 out of 2 members found this post helpful.
Afiliere emag prin profitshare, perioada de recurenta, castiguri in 2018.
Din vara asta am intrat si eu pe afilierea din ro si principalul magazin pe care il promovez este emag momentan, intrebarea mea este pentru cei care lucreaza de ceva timp cu emag... cat au scazut veniturile in comparatie cand perioadata de recurenta era de 3 zile ?
Din ce am citit pe online vad ca multi sunt descurajati de cand cu schimbarile astea... si cred ca e un moment perfect pentru a intra in afiliere in ro.
Sunt curios cam ce castiguri aveti pe luna din afilierea in ro ? Eu mi-am pus un targhet pana la anul de minim 10k lei pe luna... succes la toata lumea
9th October 2018, 16:50
1 out of 1 members found this post helpful.
@BlackSeo
Cred ca oamenii ti-au spus tot ce era de spus. Pentru restul foloseste-ti logica, nu e greu...
Empire are dreptate, in afiliere sunt multe chestii influentate de sezon, indiferent de nisa, de la numarul de vizite, rata de click, rata de conversie, valoarea medie a comisionului, etc. Ca sa faci o statistica trebuie sa folosesti perioada corespunzatoare din anii trecuti dar chiar si asa obtii un rezultat care cumuleaza performanta personala cu modificarile din programul de afiliere.
@Empire, la cat mai multe! La mine arata ceva mai bine, recunosc...
In urma cu cativa ani am fost foarte dezamagit de rata mica de conversie in conditiile in care eu promovam un produs sau o nisa si aveam comisioane si pe altele, adica la noroc...
Am decis sa merg cat se poate pe o targetare cat mai clara si pe call to action cat mai clar pentru a trimite trafic cat mai targetat si sa imbunatatesc rata de conversie. Am reusit, vand ceea ce promovez, in medie 9 din 10 comisioane sunt pe produsul sau nisa promovata. Din pacate vremurile s-au cam schimbat, nu stiu daca asta mai inseamna mare lucru.
Cu comision de 1% trebuie sa vinzi de 1.000.000 de lei ca sa faci 10.000 de lei comisioane, ce vrea BlackSeo... La fel ca si el am si eu curiozitatile mele dar deja stiu ca nimeni nu da din casa. Mai ajunge oare cineva la performanta asta?