Pagina 1 din 3 123 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 25

Subiect: Afiliere emag prin profitshare, perioada de recurenta, castiguri in 2018.

BlackSEO este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    12
    Data înscrierii
    18th September 2018
    Posturi
    226
    Putere Rep
    12

1 out of 2 members found this post helpful.

Implicit Afiliere emag prin profitshare, perioada de recurenta, castiguri in 2018.

Din vara asta am intrat si eu pe afilierea din ro si principalul magazin pe care il promovez este emag momentan, intrebarea mea este pentru cei care lucreaza de ceva timp cu emag... cat au scazut veniturile in comparatie cand perioadata de recurenta era de 3 zile ?

Din ce am citit pe online vad ca multi sunt descurajati de cand cu schimbarile astea... si cred ca e un moment perfect pentru a intra in afiliere in ro.

Sunt curios cam ce castiguri aveti pe luna din afilierea in ro ? Eu mi-am pus un targhet pana la anul de minim 10k lei pe luna... succes la toata lumea

Mishu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    29th March 2013
    Vârstă
    55
    Posturi
    1.307
    Putere Rep
    29

Implicit

Imi place ca ai planuri mari!
    Si ce strategie vrei sa aplici? Tintesti o nisa anume, vrei sa mergi pe ceva generalist sau vrei sa mergi simultan cu mai multe proiecte nisate?
    Nu vreau sa de descurajez dar targetul tau pare cam nerealist...

Reputatie:
    12
    Data înscrierii
    18th September 2018
    Posturi
    226
    Putere Rep
    12

Implicit

Cu un site merg generalist, iar cu mai multe merg pe nise O sa fac undeva pana la maxim 10 siteuri si iar ca si strategie voi merge o perioada cu 3 siteuri pana ajung sa produca o suma cat sa platesc pe cineva sa se ocupe de continut iar dupa voi incepe altele.

Nu ma descurajezi... dar mie nu mi se mare deloc nerealist dupa calculele mele din statisticile ce le am acum in profitshare... ultimele 30 zile 1700 click-uri 26 conversii si 150 lei comisioane.. cu un site de 130-200 vizite pe zi... e destul de simplu. pentru a face minim 350 lei pe zi sa ating targhetul am nevoie de aproximativ 3000-4500 vizite pe zi in total din toate siteurile... nerealist era poate daca ziceam un targhet de 50.000 pe luna

Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    29th March 2013
    Vârstă
    55
    Posturi
    1.307
    Putere Rep
    29

Implicit

4500? O nimica toata!
    Iar calculele sunt aproape corecte, nu ai luat in calcul ca trafic mai mare inseamna rata de conversie mai mica (graficul e mereu o curba, nu o linie greapta), continut cumparat (ieftin) inseamna mai putina calitate, concurenta difera de la o nisa la alta si nu cu toate ai atata noroc, ca fiecare nisa are o capacitate de conversie care se imparte la toti si nu poate fi depasita, etc,etc.
    Nu e imposibil dar nu e nici usor. In locul tau eu as pune un target mai mic si cand as ajunge acolo as stabili urmatorul prag.
    Bafta si spor la treaba!

Reputatie:
    12
    Data înscrierii
    18th September 2018
    Posturi
    226
    Putere Rep
    12

Implicit

Citat Postat în original de Mishu Vezi Post
    4500? O nimica toata!
    Iar calculele sunt aproape corecte, nu ai luat in calcul ca trafic mai mare inseamna rata de conversie mai mica (graficul e mereu o curba, nu o linie greapta), continut cumparat (ieftin) inseamna mai putina calitate, concurenta difera de la o nisa la alta si nu cu toate ai atata noroc, ca fiecare nisa are o capacitate de conversie care se imparte la toti si nu poate fi depasita, etc,etc.
    Nu e imposibil dar nu e nici usor. In locul tau eu as pune un target mai mic si cand as ajunge acolo as stabili urmatorul prag.
    Bafta si spor la treaba!
    Nu e usor nu am spus asta... dar cred ca esti cam negativist de felul tau... eu sunt total invers

Da, concurenta difera de la o nisa la alta.. dar in nici una nu e nevoie de noroc... doar de timp si resurse.. si in functie de asta ma adaptez cu continut si backlink-uri.

Mersi si mult succes si tie!!

raducu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    13th August 2011
    Locaţie
    Targoviste
    Vârstă
    33
    Posturi
    183
    Putere Rep
    25

Implicit

De când emag a scăzut perioada de comisionare la 1 zi, lucrurile au mers foarte slab. În ultima vreme de la emag am foarte multe comisioane de sub 10 lei. Nu știu ce să zic cu afilierea, multă concurență, comisioane mici, ai nevoie de articole mari, nu prea se mai merită.
    Să faci 4500 de vizitatori unici/zi este foarte greu, mai ales când site-uri de genul clovis acaparează tot.

Empire este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    14th December 2010
    Locaţie
    BM
    Vârstă
    40
    Posturi
    360
    Putere Rep
    26

Implicit

Cam asa arata de la schimbare:

sgyw7yC.jpg

Reputatie:
    12
    Data înscrierii
    18th September 2018
    Posturi
    226
    Putere Rep
    12

Implicit

Citat Postat în original de raducu Vezi Post
    De când emag a scăzut perioada de comisionare la 1 zi, lucrurile au mers foarte slab. În ultima vreme de la emag am foarte multe comisioane de sub 10 lei. Nu știu ce să zic cu afilierea, multă concurență, comisioane mici, ai nevoie de articole mari, nu prea se mai merită.
    Să faci 4500 de vizitatori unici/zi este foarte greu, mai ales când site-uri de genul clovis acaparează tot.
    da sunt constient ca e greu ca sunt multe siteuri si aici pe afiliere... dar nu foarte multi investesc si in seo din ce am observat... si eu pe asta o sa ma bazez cel mai mult.. tot ce produc.. reinvestesc in primul an si dupa probabil 50/50.

Concurenta multa e si afara pe afiliere.. si tot se merita, doar ca acolo e avantajul ca sunt alte comisioane si ai de unde alege in comparatie cu ro.

Mersi de raspuns

Citat Postat în original de Empire Vezi Post
    Cam asa arata de la schimbare:

sgyw7yC.jpg
    ti-au scazut si numarul comisioanelor semnificativ?

Empire este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    14th December 2010
    Locaţie
    BM
    Vârstă
    40
    Posturi
    360
    Putere Rep
    26

Implicit

Asta nu pot zice sigur, deoarece am articole sezoniere si de ele depinde traficul. Dar logic ar fi trebuit sa scada si numarul comisioanelor.

Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    29th March 2013
    Vârstă
    55
    Posturi
    1.307
    Putere Rep
    29

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

@BlackSeo
    Cred ca oamenii ti-au spus tot ce era de spus. Pentru restul foloseste-ti logica, nu e greu...
    Empire are dreptate, in afiliere sunt multe chestii influentate de sezon, indiferent de nisa, de la numarul de vizite, rata de click, rata de conversie, valoarea medie a comisionului, etc. Ca sa faci o statistica trebuie sa folosesti perioada corespunzatoare din anii trecuti dar chiar si asa obtii un rezultat care cumuleaza performanta personala cu modificarile din programul de afiliere.

@Empire, la cat mai multe! La mine arata ceva mai bine, recunosc...
    In urma cu cativa ani am fost foarte dezamagit de rata mica de conversie in conditiile in care eu promovam un produs sau o nisa si aveam comisioane si pe altele, adica la noroc...
    Am decis sa merg cat se poate pe o targetare cat mai clara si pe call to action cat mai clar pentru a trimite trafic cat mai targetat si sa imbunatatesc rata de conversie. Am reusit, vand ceea ce promovez, in medie 9 din 10 comisioane sunt pe produsul sau nisa promovata. Din pacate vremurile s-au cam schimbat, nu stiu daca asta mai inseamna mare lucru.
    Cu comision de 1% trebuie sa vinzi de 1.000.000 de lei ca sa faci 10.000 de lei comisioane, ce vrea BlackSeo... La fel ca si el am si eu curiozitatile mele dar deja stiu ca nimeni nu da din casa. Mai ajunge oare cineva la performanta asta?

Pagina 1 din 3 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Afiliere Emag ProfitShare
    De Popescu Marian în forumul Affiliate Marketing
    Răspunsuri: 4135
    Ultimul Post: 20th May 2024, 23:12
  2. profitshare emag sau afiliere 2 parale?
    De stefan_hellzone în forumul Dezbateri SEM
    Răspunsuri: 31
    Ultimul Post: 19th March 2013, 23:18
  3. Răspunsuri: 48
    Ultimul Post: 15th March 2013, 03:11
  4. Afiliere Emag ProfitShare
    De Lupanu în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 28
    Ultimul Post: 31st January 2011, 23:21
  5. Afiliere Emag ProfitShare
    De Popescu Marian în forumul Comert electronic, e-Commerce
    Răspunsuri: 57