Pagina 577 din 577 PrimulPrimul ... 77477527567575576577
Rezultate 5.761 la 5.770 din 5770

Subiect: 2parale, afiliatii si marketingul afiliat

dufix este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    15
    Data înscrierii
    8th July 2016
    Posturi
    140
    Putere Rep
    15

Implicit

Salutare!
    Tocmai ce m-am inscris si eu in 2performant si as vrea sa fac niste teste, dar am o mica nelamurire. Unele campanii nu accepta trafic platit din social media si adwords, doar ca nu prea inteleg.

Se dau 2 situatii:
    1. Cumpar reclama direct pentru link-ul afiliat, deci vizitatorul cand va da click se va duce direct pe pagina de magazin a advertiserului.
    2. Cumpar reclama pentru o pagina din site-ul meu, iar de acolo vizitatorul da sau nu click pe butonul/linkul ce face trimitere catre pagina magazinului.

Ambele sunt interzise sau doar situatia de la punctul 1?

Multumesc frumos!

ppc-social.jpg

catalinux19 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    23
    Data înscrierii
    7th October 2013
    Locaţie
    Romania
    Vârstă
    35
    Posturi
    475
    Putere Rep
    23

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de dufix Vezi Post
    Salutare!
    Tocmai ce m-am inscris si eu in 2performant si as vrea sa fac niste teste, dar am o mica nelamurire. Unele campanii nu accepta trafic platit din social media si adwords, doar ca nu prea inteleg.

Se dau 2 situatii:
    1. Cumpar reclama direct pentru link-ul afiliat, deci vizitatorul cand va da click se va duce direct pe pagina de magazin a advertiserului.
    2. Cumpar reclama pentru o pagina din site-ul meu, iar de acolo vizitatorul da sau nu click pe butonul/linkul ce face trimitere catre pagina magazinului.

Ambele sunt interzise sau doar situatia de la punctul 1?

Multumesc frumos!

ppc-social.jpg
    Doar situatia 1.

dufix este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    15
    Data înscrierii
    8th July 2016
    Posturi
    140
    Putere Rep
    15

Implicit

Multumesc mult de tot!

EPoX este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    9th January 2006
    Locaţie
    Romania / Iasi
    Vârstă
    39
    Posturi
    434
    Putere Rep
    36

Implicit

Tare greu mai aproba astia comisioanele astea, am de anu trecut in asteptare cateva comisioane, pana vin banii ti se lungesc urechile..

postasul666 este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    10th February 2018
    Posturi
    15
    Putere Rep
    0

Implicit

Salutare! Vin si eu in fata domniilor voastre cu ceva nelamuriri si sper sa le rezolv...
    Tot incerc sa fac promovare prin adwords si am niste neclaritati. Am incropit astazi un anunt, l-am postat si cand am vazut cum apare online l-am si scos. Dar pana l-am scos am „impuscat” si un comision de 16 lei si parca am baut redbull, am prins aripi. Am tot cautat pe internet cum se face un anunt dar nu am gasit nimic explicit si parca nu as vrea sa fac ceva gresit. Daca va intrebati de ce am scos imediat anuntul va pot spune ca am vazut ca linkul de la acest anunt nu era de genul https://l.profitshare. ro/l/1234567 ci era chiar adresa site-ului promovat. E normal asa ceva? Dar hai sa va zic cum fac eu:

1. Selectez campanie noua
    2. La tipul de campanie aleg „reteaua de cautare”
    3. Selectez „vanzari”
    4. Dau un nume campaniei
    5. Aleg locatia, limba si bugetul
    6. La licitare am lasat „maximizati numarul de clickuri”
    7. Setez data de incheiere a reclamei
    8. Aleg cuvintele cheie
    9.Creez anuntul. Aici am mari nelamuriri...
    Ce trec la adresa URL finala? Trec adresa site-ului pe care-l promovez? Iar la optiuni pentru „adresele url ale anunturilor” trec linkul de afiliere?
    Facand acest lucru nu incalc termenii si conditiile deoarece in anunt apare numele site-ului promovat?
    Cu speranta ca ma veti lamuri ma retrag cuminte in „carapacea” mea.

tiroid este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    21
    Data înscrierii
    6th September 2013
    Vârstă
    37
    Posturi
    107
    Putere Rep
    21

Implicit

Salut,

Pentru cei ce promoveaza CEL.ro prin 2performant, va prezint o situatie:
    1. Un amic imi solicita link-ul de afiliere ca sa faca o comanda pe Cel.ro - in valoare de aprox 2000 ron;
    2. Se face cerere de retur (produsul nu satisfacea nevoile), se accepta cu -10% penalizare iar banii se adauga in contul clientului ca si avans marfa;
    3. Se face prin acelasi link de afiliere o noua comanda pe Cel.ro - in valoare de aprox 4500 ron, se calculeaza cei aprox 1800 ron retur + se achita diferenta de bani.
    Comanda a ramas la client, nu s-au mai facut retururi, totul ok.

Status astazi in 2performant: ambele comisioane sunt anulate pe motivul: "Incalcare termeni si conditii program afiliere. https://2performant.com/programs/electronics-itc/cel-ro/".

Nu blamez pe nimeni, nu este vorba de un comision de 20 euro + TVA, este doar o situatie reala pe care am dorit sa o impartasesc cu voi.

Spor!

Claudyou este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    19th May 2013
    Locaţie
    Cluj Napoca
    Posturi
    533
    Putere Rep
    25

Implicit

Le-ai scris sa vezi ce explicatie iti dau?
    Daca nici prietenilor, rudelor, apropiatilor nu se mai pot recomanda produse ..
    Fara semnatura.

croif este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    18th February 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    168
    Putere Rep
    34

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

CEL.ro sunt tepari de peste 10 ani in relatiile cu clientii lor. De ce crezi tu ca s-ar comporta diferit cu afiliatii?

Citat Postat în original de tiroid Vezi Post
    Salut,

Pentru cei ce promoveaza CEL.ro prin 2performant, va prezint o situatie:
    1. Un amic imi solicita link-ul de afiliere ca sa faca o comanda pe Cel.ro - in valoare de aprox 2000 ron;
    2. Se face cerere de retur (produsul nu satisfacea nevoile), se accepta cu -10% penalizare iar banii se adauga in contul clientului ca si avans marfa;
    3. Se face prin acelasi link de afiliere o noua comanda pe Cel.ro - in valoare de aprox 4500 ron, se calculeaza cei aprox 1800 ron retur + se achita diferenta de bani.
    Comanda a ramas la client, nu s-au mai facut retururi, totul ok.

Status astazi in 2performant: ambele comisioane sunt anulate pe motivul: "Incalcare termeni si conditii program afiliere. https://2performant.com/programs/electronics-itc/cel-ro/".

Nu blamez pe nimeni, nu este vorba de un comision de 20 euro + TVA, este doar o situatie reala pe care am dorit sa o impartasesc cu voi.

Spor!

Popa Mihai este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    21st November 2010
    Locaţie
    Germania
    Vârstă
    34
    Posturi
    877
    Putere Rep
    29

Implicit

Foloseste cineva WP All Import pentru a importa feed-uri din 2performant?

L-am instalt de curand, am importat produsele, dar nu le gasesc in categoria produselor de la woocomerce unde ar trebui sa fie...

A mai patit cineva asa ceva?

Multumesc!

johny2k este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    22nd May 2013
    Locaţie
    GB
    Posturi
    107
    Putere Rep
    0

Implicit

@popa mihai eu il folosesc si sunt f multumit, in plus nu ar trebui sa iti faca probleme. La import ai grija sa alegi "woocommerce products" iar apoi la "Taxonomies, Categories, Tags" poti trece in ce categorie vrei sa fie adaugate produsele. Eu il folosesc de mai mult de un an si niciodata nu a avut erori. Spor.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 2 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 2 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •