18th December 2017, 18:39
1 out of 1 members found this post helpful.
Postat în original de
dufix
Salutare!
Tocmai ce m-am inscris si eu in 2performant si as vrea sa fac niste teste, dar am o mica nelamurire. Unele campanii nu accepta trafic platit din social media si adwords, doar ca nu prea inteleg.
Se dau 2 situatii:
1. Cumpar reclama direct pentru link-ul afiliat, deci vizitatorul cand va da click se va duce direct pe pagina de magazin a advertiserului.
2. Cumpar reclama pentru o pagina din site-ul meu, iar de acolo vizitatorul da sau nu click pe butonul/linkul ce face trimitere catre pagina magazinului.
Ambele sunt interzise sau doar situatia de la punctul 1?
Multumesc frumos!
ppc-social.jpg
Doar situatia 1.
22nd September 2018, 11:28
1 out of 1 members found this post helpful.
CEL.ro sunt tepari de peste 10 ani in relatiile cu clientii lor. De ce crezi tu ca s-ar comporta diferit cu afiliatii?
Postat în original de
tiroid
Salut,
Pentru cei ce promoveaza CEL.ro prin 2performant, va prezint o situatie:
1. Un amic imi solicita link-ul de afiliere ca sa faca o comanda pe Cel.ro - in valoare de aprox 2000 ron;
2. Se face cerere de retur (produsul nu satisfacea nevoile), se accepta cu -10% penalizare iar banii se adauga in contul clientului ca si avans marfa;
3. Se face prin acelasi link de afiliere o noua comanda pe Cel.ro - in valoare de aprox 4500 ron, se calculeaza cei aprox 1800 ron retur + se achita diferenta de bani.
Comanda a ramas la client, nu s-au mai facut retururi, totul ok.
Status astazi in 2performant: ambele comisioane sunt anulate pe motivul: "Incalcare termeni si conditii program afiliere. https://2performant.com/programs/electronics-itc/cel-ro/".
Nu blamez pe nimeni, nu este vorba de un comision de 20 euro + TVA, este doar o situatie reala pe care am dorit sa o impartasesc cu voi.
Spor!