Pagina 77 din 577 PrimulPrimul ... 2767757677787987127177 ... UltimulUltimul
Rezultate 761 la 770 din 5770

Subiect: 2parale, afiliatii si marketingul afiliat

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    81
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    81

0 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de Dragos Nicu Vezi Post
    La ce magazine te referi aici? Sau vorbesti la general? Ca daca vorbesti la general nu prea imi vine sa cred.. iar daca vorbesti despre Altex atunci da, te cred.
    Dragos, am un contract care nu imi permite sa fac publice cifre. Dar pot sa obtin informatii de la destui prieteni din online care sunt "anexati" magazinelor diverse. Sunt destul de implicat in afiliere si in online ca sa consider ca am dreptate cand sustin ca media este de 8%. Siguri, in unele cazuri de nisa, poate sa fie mai mare de atat. Nu inteleg de ce esti surprins, afilierea este foarte la inceput, sumele imense sunt investite (inca) in multe alte forme de reclama. Fac pariu ca sumele platite in profitshare sunt undeva la 0.1% din sumele platite pentru campania lor tv.

RoManiac este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    31st March 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.045
    Putere Rep
    47

Implicit

Doamne D-zeule pana am scris eu un comentariu au aparut 5 intre timp

Reputatie:
    81
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    81

Implicit

funny! nu sunt acceptat intr-o noua campanie de fashion 2parale, pentru ca, citez:

site-urile din portofoliul dvs nu se incadreaza in profilul consumatorului de luxury fashion care cumpara de pe site-ul nostru.
    Well, inca un magazin ce face marketing afiliat dupa ureche si va vegeta pe un linistitor loc 30-39 in categoria Fashion. Apropo, cati dintre voi v-ati listat in contul 2Parale toate siteurile care le folositi pentru afiliere?

Sunt neconsolat, numarul campaniilor notate cu rosu+bold SUSPENDAT/RESPINS a crescut la 5. Atat de multi nu vor sa le generez vanzari...
    Asta e, or sa faca niste sute de milioane restul magazinelor de prin 2p

Dragos Nicu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    20th January 2008
    Locaţie
    Sibiu, RO
    Posturi
    2.011
    Putere Rep
    42

Implicit

Citat Postat în original de Serban Cristian Vezi Post
    Dragos, am un contract care nu imi permite sa fac publice cifre. Dar pot sa obtin informatii de la destui prieteni din online care sunt "anexati" magazinelor diverse. Sunt destul de implicat in afiliere si in online ca sa consider ca am dreptate cand sustin ca media este de 8%. Siguri, in unele cazuri de nisa, poate sa fie mai mare de atat. Nu inteleg de ce esti surprins, afilierea este foarte la inceput, sumele imense sunt investite (inca) in multe alte forme de reclama. Fac pariu ca sumele platite in profitshare sunt undeva la 0.1% din sumele platite pentru campania lor tv.
    Iara mi-ai facut referire la 2 magazine foarte mari, Altex si emag..
    Cum ziceam, posibil sa ai dreptate, dar o sa mai incerc sa fac research pe aceasta tema cand va mai fi cazul. (ca momentan nu ma intereseaza asa tare, incat sa fiu captivat de subiect)

@ Stiu ca afilierea e la inceput in Romania, dar pentru magazinele medii din 2parale media de < 8% mi se parea (si pare in continuare) cam mica.
    Poti sa dai de mine usor, @contact.

RoManiac este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    31st March 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.045
    Putere Rep
    47

Implicit

funny! nu sunt acceptat intr-o noua campanie de fashion 2parale, pentru ca, citez:

Well, inca un magazin ce face marketing afiliat dupa ureche si va vegeta pe un linistitor loc 30-39 in categoria Fashion. Apropo, cati dintre voi v-ati listat in contul 2Parale toate siteurile care le folositi pentru afiliere?

Sunt neconsolat, numarul campaniilor notate cu rosu+bold SUSPENDAT/RESPINS a crescut la 5. Atat de multi nu vor sa le aduc vanzari...
    @Serban e bine si asa . macar ai idee cu ce te confrunti de la inceput. Ma gandesc ce era in Romania daca era un site gen WalMart .com care nu accepta bloggeri Stipulat clar in termeni si conditii

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    101
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    48
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    101

Implicit

Acum 10 minute si pe mine ma respins cineva deoarece considera ca este posibil ca mamicamea.ro sa fie virusat. Dar virustotal spune ca nu este, am pluginuri si servicii platite care verifica periodic
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Reputatie:
    81
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    81

Implicit

bun motiv.

Claudiu B este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    24th October 2010
    Locaţie
    Zimnicea - Teleorman
    Vârstă
    42
    Posturi
    624
    Putere Rep
    32

Implicit

Una peste alta, sunt de acord cu @Stefania. Totul trebuie sa inceapa de undeva. Buuun. Facem o asociatie, ceva... Nu poti sa recunosti o meserie care nu exista. Poate peste cativa ani vom fi recunoscuti. Cum sa cumperi fructul marananasstrugure, cand nu exista? Dar daca niste “baieti” incruciseaza aceste 3 fructe, in laborator, va rezulta fructul mai sus amintit. Nu e relevant de cat timp se ocupa @Stefania de marketing afiliat. Sunt dispus sa testez/pun in aplicare orice idee buna/revolutionara, chiar daca vine din partea unui pusti de 11 ani (@Stefania - No offense). Nu vom fi luati in seama acum, dar peste cativa ani vor fi “obligati” sa ne asculte parerea. Cineva spunea mai sus ca magazinele nu au nevoie de afiliati, ci viceversa. Voua cum v-ar conveni? 30% din X sau 100% din nimic.

Reputatie:
    81
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    81

Implicit

Care este ideea revolutionara? No offense, ca sa te citez...

Claudiu B este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    24th October 2010
    Locaţie
    Zimnicea - Teleorman
    Vârstă
    42
    Posturi
    624
    Putere Rep
    32

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Trebuia sa scriu “revolutionara”. Era un exemplu pur ipotetic. Vroiam doar sa subliniez ca mi se pare buna ideea Stefaniei.

LE: @Serban - Hai sa lasam mistourile si superioritatea deoparte.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 3 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 3 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •