12th September 2012, 15:38
0 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
Dragos Nicu
La ce magazine te referi aici? Sau vorbesti la general? Ca daca vorbesti la general nu prea imi vine sa cred.. iar daca vorbesti despre Altex atunci da, te cred.
Dragos, am un contract care nu imi permite sa fac publice cifre. Dar pot sa obtin informatii de la destui prieteni din online care sunt "anexati" magazinelor diverse. Sunt destul de implicat in afiliere si in online ca sa consider ca am dreptate cand sustin ca media este de 8%. Siguri, in unele cazuri de nisa, poate sa fie mai mare de atat. Nu inteleg de ce esti surprins, afilierea este foarte la inceput, sumele imense sunt investite (inca) in multe alte forme de reclama. Fac pariu ca sumele platite in profitshare sunt undeva la 0.1% din sumele platite pentru campania lor tv.
12th September 2012, 15:43
funny! nu sunt acceptat intr-o noua campanie de fashion 2parale, pentru ca, citez:
site-urile din portofoliul dvs nu se incadreaza in profilul consumatorului de luxury fashion care cumpara de pe site-ul nostru.
Well, inca un magazin ce face marketing afiliat dupa ureche si va vegeta pe un linistitor loc 30-39 in categoria Fashion. Apropo, cati dintre voi v-ati listat in contul 2Parale toate siteurile care le folositi pentru afiliere?
Sunt neconsolat, numarul campaniilor notate cu rosu+bold SUSPENDAT/RESPINS a crescut la 5. Atat de multi nu vor sa le generez vanzari...
Asta e, or sa faca niste sute de milioane restul magazinelor de prin 2p
12th September 2012, 18:36
Care este ideea revolutionara? No offense, ca sa te citez...
12th September 2012, 18:48
1 out of 1 members found this post helpful.
Trebuia sa scriu “revolutionara”. Era un exemplu pur ipotetic. Vroiam doar sa subliniez ca mi se pare buna ideea Stefaniei.
LE: @Serban - Hai sa lasam mistourile si superioritatea deoparte.