Pagina 576 din 577 PrimulPrimul ... 76476526566574575576577 UltimulUltimul
Rezultate 5.751 la 5.760 din 5770

Subiect: 2parale, afiliatii si marketingul afiliat

mike07 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    30th April 2008
    Posturi
    524
    Putere Rep
    37

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de Empire Vezi Post
    Deci sa inteleg ca asa e sistemul 2performant si n-am ce face. E bine de stiut.
    Nu tine de "sistemul 2performant".. tine de fiecare advertiser in parte. In plus, trebuie sa ti seama si de faptul ca advertiserii au un abonament cu un numar limitat de afiliati pe care ii poate accepta. In functie de ce au ales, e posibil ca advertiser-ul pe care l-ai ales tu sa aibe toate locurile ocupate.. asa ca cel mai bine ii contactezi prin platforma si le spui ca esti interesat de programul lor si vezi ce iti raspund. La multi care te tin mult in pending este vorba si de indiferenta.. dupa asta iti poti da seama si de cat de interesati sunt de afiliere. Daca le trimiti mesaj si nu iti raspund nici dupa 1 saptamana, poti sa tragi si singur concluziile...

Mishu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    29th March 2013
    Vârstă
    55
    Posturi
    1.307
    Putere Rep
    29

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Poate sunt si advertiseri care accepta functie de profilul afiliatilor. La CEL am aplicat simultan cu un prieten. El a fost acceptat imediat, eu abia dupa ce le-am scris si am detaliat proiectul. E clar ca nu a fost o chestiune de neglijenta, pur si simplu nu i-a atras profilul meu. Deci scrie-le!

bogumil este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    17th April 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    83
    Putere Rep
    26

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de Empire Vezi Post
    Am aplicat la un site mai nisat din Office supplies, si la cel.ro, insa cel din urma nu ma asteptam sa ma lase in pending atata vreme. Deci sa inteleg ca asa e sistemul 2performant si n-am ce face. E bine de stiut.
    Eu am avut experiente neplacute cu CEL, de la comisioane anulate aiurea (cu invocarea unor motive care nu se regaseau in TOS) si pana la modul de comunicare, asa ca de la boier la sclav pe plantatie...
    La un moment dat au anulat in masa comisioane, problema a ajuns pana la 2P care au promis ca vor incerca sa ii convinga sa revina asupra deciziei. Nu s-a intamplat nimic. Asa ca le-am spus adio.

BelaShop este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    19
    Data înscrierii
    18th January 2015
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    65
    Putere Rep
    19

Implicit

Eu am renuntat de mult la Cel. Din 10 comisioane 3 erau anulate pe motive aiurea. Nu se merita sa pierzi timpul degeaba . La 2p e ok acum , inainte era destul de aiurea dar au inceput sa mearga bine in ultimul timp.

Empire este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    14th December 2010
    Locaţie
    BM
    Vârstă
    40
    Posturi
    360
    Putere Rep
    26

3 out of 3 members found this post helpful.

Implicit

Abia dupa ce am intrat in 2performant am ajuns sa apreciez cu adevarat profitshare.

Am fost in sfarsit acceptat azi la un magazin care ma interesa (dupa o luna) si dupa ce am facut doua linkuri am cautat 5 minute prin meniuri pagina cu linkurile create, ca poate voi mai avea nevoie de ele pe viitor si sa stiu de unde sa le iau.

Am trimis un mail, ca nu-mi venea sa cred ca nu exista acea pagina, iar Călin de la suport mi-a zis sa folosesc taguri si sa scurtez cu goo.gl ca sa tin evidenta. M-am simtit ca atunci cand mergi la ghiseu sa iei o adeverinta, si ti se zice ca trebuie mai intai sa mergi in celelalt capat al orasului ca sa completezi o cerere, apoi sa mergi la posta pentru un timbru fiscal de 0.50 lei si pe la trezorerie ca sa platesti o taxa.

Nu-i vorba, pot scurta si pot salva linkurile intr-un fisier text daca vreau sa stiu care ce e, dar profitshare face chestia asta automat.

Benko Zoltan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    23
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Vârstă
    52
    Posturi
    359
    Putere Rep
    23

Implicit

Eu sunt incepator in acest domeniu si caut solutii pentru a lucra mai usor. M-am gandit la un moment dat sa fac pagini pe un site pe care sa le redirectionez catre linkul afiiliat si sa tin asa evidenta. Astfel daca fac o postare pe fb sau oriunde linkul va fi spre siteul meu, spre o pagina redirectionata. Exista un plugin wordpress cu care se poate rezolva asa ca pot face cautarea in siteul respectiv daca vreau sa schimb ceva de exemplu linkul affiliat. Nu stiu in ce masura este idea buna sau daca nu implica anumite probleme de functionare. Nu stiu daca google nu va avea probleme cu aceste redirectionari, eventual pun noindex la aceste pagini care de fapt nu sunt reale ci doar redirectionari sa nu am surprize. Chiar as fi curios sa va aud parerea.

N.Paul este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    9th May 2012
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    32
    Posturi
    439
    Putere Rep
    27

Implicit

Citat Postat în original de Benko Zoltan Vezi Post
    Eu sunt incepator in acest domeniu si caut solutii pentru a lucra mai usor. M-am gandit la un moment dat sa fac pagini pe un site pe care sa le redirectionez catre linkul afiiliat si sa tin asa evidenta. Astfel daca fac o postare pe fb sau oriunde linkul va fi spre siteul meu, spre o pagina redirectionata. Exista un plugin wordpress cu care se poate rezolva asa ca pot face cautarea in siteul respectiv daca vreau sa schimb ceva de exemplu linkul affiliat. Nu stiu in ce masura este idea buna sau daca nu implica anumite probleme de functionare. Nu stiu daca google nu va avea probleme cu aceste redirectionari, eventual pun noindex la aceste pagini care de fapt nu sunt reale ci doar redirectionari sa nu am surprize. Chiar as fi curios sa va aud parerea.
    Întreabă cel mai bine la suport 2parale/2performant dacă acceptă ceea ce dorești să faci. Nu de alta, dar posibil să contravină cu termenii și condițiile!
    ░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░

Reputatie:
    23
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Vârstă
    52
    Posturi
    359
    Putere Rep
    23

Implicit

Citat Postat în original de N.Paul Vezi Post
    Întreabă cel mai bine la suport 2parale/2performant dacă acceptă ceea ce dorești să faci. Nu de alta, dar posibil să contravină cu termenii și condițiile!
    Am intrebat dar nu am primit inca raspuns.

Empire este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    14th December 2010
    Locaţie
    BM
    Vârstă
    40
    Posturi
    360
    Putere Rep
    26

Implicit

Vezi pluginul https://wordpress.org/plugins/quick-...direct-plugin/
    Google n-are ce indexa deoarece paginile alea vor avea 301.

Reputatie:
    23
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Vârstă
    52
    Posturi
    359
    Putere Rep
    23

Implicit

Citat Postat în original de N.Paul Vezi Post
    Am primit raspunsul ieri, nu contravine cu nimic.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •