Pagina 76 din 577 PrimulPrimul ... 2666747576777886126176576 ... UltimulUltimul
Rezultate 751 la 760 din 5770

Subiect: 2parale, afiliatii si marketingul afiliat

Dragos Nicu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    20th January 2008
    Locaţie
    Sibiu, RO
    Posturi
    2.011
    Putere Rep
    42

Implicit

Citat Postat în original de LensFlare Vezi Post
    @Dragos Nicu ce e asa greu de crezut ca un magazin online (din .ro) nu se bazeaza prea mult pe afiliati?
    Pot sa vad si eu niste statistici, va rog? Ca sa nu-mi mai fie greu de crezut. Cu siguranta nu se bazeaza foarte mult (inca) pe afiliati, dar < 8% mi se pare prea putin, in cazul general desigur.
    Poti sa dai de mine usor, @contact.

LensFlare este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Posturi
    1.114
    Putere Rep
    41

Implicit

De ex. eMag a facut publice (nu am link dar banuiesc ca gasesti la un search pe google) sumele platite catre afiliati si vanzarile totale ale magazinului, faci tu calculul.

tetele este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    27th May 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    281
    Putere Rep
    42

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

De ex. eMag a facut publice (nu am link dar banuiesc ca gasesti la un search pe google) sumele platite catre afiliati si vanzarile totale ale magazinului, faci tu calculul.
    Sa ne incredem in spusele detinatorilor autodeclarati a 75% din piata de afiliere, zic!

Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Posturi
    1.114
    Putere Rep
    41

0 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

@tetele esti un pic subiectiv, eu vroiam sa spun ca la emag vanzarile prin profitshare erau foarte mici.

Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    20th January 2008
    Locaţie
    Sibiu, RO
    Posturi
    2.011
    Putere Rep
    42

Implicit

@tetele esti un pic subiectiv, eu vroiam sa spun ca la emag vanzarile prin profitshare erau foarte mici.
    LensFlare, cum ziceam si mai sus. Sunt capabil sa-mi dau seama de exceptii precum eMAG, Altex si asa mai departe (care pe langa, mai au si magazine offline), insa eu vorbesc de situatia per general, nu cred ca la marea majoritate a magazinelor din Romania care folosesc printre altele si afilierea (si se ocupa de acest aspect) au un procent de < 8% . Pur si simplu, nu cred.. dar nici nu dau cuiva in cap pentru ca n-am statistici la indemana momentan. Sau sa-l cred pe cuvant pe Kidu ca e afiliat manager?

RoManiac este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    31st March 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.045
    Putere Rep
    47

Implicit

Este absolut normal ca deocamdata 8% sa vina din afiliere la veniturile unui magazin online. Pana reusesti sa creezi o masa critica de afiliati activi dureaza.
    Dureaza pana ce afiliatii realizeaza ca intr-adevar derapajele celor de la fashionup nu sunt intamplatoare si alternativa 3suisses este mai profitabila.
    Dureaza pana ce o parte din afiliatii Emag sa se convinga ca Altex sau ClickShop le pot aduce mai multi bani datorita procentului mic de respingere a comisioanelor. Si asa mai departe... In opinia mea cam in 5 ani se vor aseza lucrurile si la noi.

Partea proasta in Romania este ca exista alternative foarte putine in cazul unor neintelegeri. Pe fashion daca dai rateu cu fashionup sau matar nu ramane decat un singur magazin in care am incredere si anume 3suisses. Pe IT aceeasi poveste ... ai dat chix cu Oktal ramane un singur magazin intr-adevar serios si anume Altex sau ClickShop.

In lipsa alternativelor afiliatii raman in continuare si promoveaza magazinele ce dau tepe bazandu-ze mai mult pe cantitate decat pe calitate in speranta ca promovand 10.000 de produse in loc de 100 vor castiga mai mult. E o discutie lunga aici ...
    Ultima modificare făcută de RoManiac; 12th September 2012 la 15:38.

Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    20th January 2008
    Locaţie
    Sibiu, RO
    Posturi
    2.011
    Putere Rep
    42

Implicit

Nu vreau sa fiu gica contra. Dar voi cand spuneti asta va bazati doar pe spusele lui Serban? Sau ma poate lamuri si pe mine cineva?

Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Posturi
    1.114
    Putere Rep
    41

Implicit

@Dragos hai sa privim problema din alt unghi. Preferi sa promovezi magazine mari / cunoscute sau magazine mici care pot disparea din 2parale / piata in cateva luni?

Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    20th January 2008
    Locaţie
    Sibiu, RO
    Posturi
    2.011
    Putere Rep
    42

Implicit

@Dragos hai sa privim problema din alt unghi. Preferi sa promovezi magazine mari / cunoscute sau magazine mici care pot disparea din 2parale / piata in cateva luni?
    Irelevant

Cristian D este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    18th May 2012
    Locaţie
    Pitesti
    Vârstă
    33
    Posturi
    293
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Dragos Nicu Vezi Post
    LensFlare, cum ziceam si mai sus. Sunt capabil sa-mi dau seama de exceptii precum eMAG, Altex si asa mai departe (care pe langa, mai au si magazine offline), insa eu vorbesc de situatia per general, nu cred ca la marea majoritate a magazinelor din Romania care folosesc printre altele si afilierea (si se ocupa de acest aspect) au un procent de < 8% . Pur si simplu, nu cred.. dar nici nu dau cuiva in cap pentru ca n-am statistici la indemana momentan. Sau sa-l cred pe cuvant pe Kidu ca e afiliat manager?
    N-ar trebui sa te mire acest procent de sub 8%. Totusi marketingul afiliat nu a evoluat atat de mult la noi. Raporteaza acest lucru la majoritatea utilizatorilor de internet, nu la majoritatea membrilor din aceasta comunitate.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •