Pagina 574 din 577 PrimulPrimul ... 74474524564572573574575576 ... UltimulUltimul
Rezultate 5.731 la 5.740 din 5770

Subiect: 2parale, afiliatii si marketingul afiliat

Popa Mihai este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    21st November 2010
    Locaţie
    Germania
    Vârstă
    35
    Posturi
    877
    Putere Rep
    29

Implicit

Citat Postat în original de lecktronix Vezi Post

Ca sa n-o mai lungesc prea tare, sfatul meu e sa incepi proiectele bazandu-te pe mai multe forme de monetizare nu doar pe afiliere. Astfel poti avea o continuitate, o anumita stabilitate in ceea ce faci. De multe ori chiar si o intarziere de cateva zile a platilor te poate pune in incurcatura. Bineinteles ca totul depinde si de amploarea proiectului tau.

Pentru mine, de exemplu, stabilitatea (sa stiu ca la fiecare sfarsit de luna primesc banii) este foarte importanta. Astfel stiu sigur pe ce bani ma bazez si pot sa fac planuri/investitii pe termen indelungat.
    Un sfat foarte bun citit in ultimul timp. Un coleg imi recomanda, probabil din propria experienta, sa folosesc fie adsense fie afiliere pe un blog si nu amandoua. Eu combin aceste doua tipuri de monetizare a unui proiect. Plus am de gand in viitor sa folosesc propriile metode de monetizare directa.

Bafta in proiectele pe care le dezvolti!

dotcom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    17th March 2013
    Posturi
    147
    Putere Rep
    24

Implicit

Recomand afilierea ca ceva part time. Nu poti sa renunti la un job stabil pentru asa ceva.

Zicand asta poate ca voi fi un Gica Contra, dar gasesti aici un articol despre rentabilitatea afiliereii pe termen lung Why You Will Never Make A Living With A Blog Using Affiliate Marketing – Davy Russell
    In esenta autorul iti recomanda sa "vinzi" propriul serviciu/produs deoarece vei face mai multi bani decat daca te-ai baza pe castiguri din afiliere. Advertiserii schimba frecvent regulile, micsoreaza comisioane sau perioada de recurenta, iar rentabilitatea scade de la o perioada la alta.

Afilierea nu e ceva pe termen lung. Uita-te la toti "super afiliatii" romani si din afara. Acum, multi fac altceva...

Sumele acelea colosale (facute in diferite imprejurari) de pe diferite site-uri sunt afisate pentru a te atrage sa cumperi ceea ce vand.

catalinux19 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    7th October 2013
    Locaţie
    Romania
    Vârstă
    35
    Posturi
    478
    Putere Rep
    24

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Pentru multi e part time, stai linistit, dar asta nu-i opreste sa castige lejer 500-1000e /luna

colibry este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    10th February 2015
    Locaţie
    Zalau
    Vârstă
    39
    Posturi
    15
    Putere Rep
    0

Implicit

Salutare tuturor, nu am mai scris de mult la acest topic si sper sa fie locul potrivit unde scriu acest mesaj. Avem nevoie de un Affiliate Manager pentru administrarea contului nostru de 2performant ex 2parale (peste 400 de afiliati). Daca e cineva aici care face deja acest tip de serviciu si doreste sa avem o discutie pe aceasta tema va rog un mesaj privat cu o adresa de email sau skype id. Multumesc si bafta tuturor!

soferiauto este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    9th February 2017
    Vârstă
    32
    Posturi
    47
    Putere Rep
    0

1 out of 3 members found this post helpful.

Implicit

au inceput sa aprobe foarte greu unele comisioane, cred ca o sa ma mut definitiv la profitshare

colibry este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    10th February 2015
    Locaţie
    Zalau
    Vârstă
    39
    Posturi
    15
    Putere Rep
    0

Implicit

Cred ca tine doar de advertiserii cu care lucrezi, nu e o chestie generala. La fel se poate intampla in orice program de afiliere. Noi(www.smartprotection.ro) de exemplu aprobam in 24-48 de ore comisioanele si nu cred ca 2performant intarzie cu plata catre afiliati. Nu ni sa plans nimeni de 2 ani de zile. Deci e bine sa sapi putin mai adanc sa vezi exact problema Mult succes in afiliere!

tetele este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    27th May 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    281
    Putere Rep
    41

Implicit

Citat Postat în original de soferiauto Vezi Post
    au inceput sa aprobe foarte greu unele comisioane, cred ca o sa ma mut definitiv la profitshare
    2017-02-21_1311.png
    Altele, insa, sunt deja platibile catre afiliati dupa o zi. Daca te uiti la advertiseri in cat timp platesc, probabil ca poti selecta dintre ei inclusiv dupa criteriul asta.

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    95
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.027
    Putere Rep
    95

Implicit

Tudor, e program prepaid, ar fi si culmea sa se proceseze platile la interval mai mare de timp
    oricum colegul de mai sus e doar la vanatoare de posturi. Probabil are ceva de vanzare
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

tetele este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    27th May 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    281
    Putere Rep
    41

Implicit

Citat Postat în original de Robert Vezi Post
    Tudor, e program prepaid, ar fi si culmea sa se proceseze platile la interval mai mare de timp
    Nu e neaparat asa. Si programele pre-paid au un termen legal in care trebuie sa accepte retururile, motiv pentru care unii advertiseri proceseaza dupa cateva zile comisioanele. Ce-i drept, cand le-au aproobat, ele devin platibile imediat.

Ma rog, ce subliniam eu este ca daca pentru unii conteaza foarte mult circulatia rapida a investitiei de promovare, exista posibilitatea sa afli cam cat de repede iti recuperezi banii promovand fiecare program.

Gabi Vlad este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    17th June 2015
    Posturi
    6
    Putere Rep
    0

Implicit

Invitatie promovare Evio Fashion - Evio.ro in reteaua 2Performant: "Promoveaza Evio Fashion (Evio.ro) in reteaua 2Performant si iti oferim un cont de gazduire gratuit cu certificat SSL si IP dedicat inclus". Detalii aici: https://evio.ro/invitatie-promovare-...ua-2performant

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •