Pagina 572 din 577 PrimulPrimul ... 72472522562570571572573574 ... UltimulUltimul
Rezultate 5.711 la 5.720 din 5770

Subiect: 2parale, afiliatii si marketingul afiliat

avram este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    59
    Data înscrierii
    7th May 2011
    Posturi
    1.361
    Putere Rep
    59

Implicit

Marketing lies are so common that you can just assume marketers are liars.
    ░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░

Dragos Bunea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    4th January 2011
    Locaţie
    Tulcea
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.036
    Putere Rep
    49

Implicit

Ok, atunci toata lumea minte si luam asta ca atare. Daca nu se dau cifre, toata lumea presupune si intreaba de ce. Daca se dau cifre se spune ca nu sunt adevarate.
    "Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"

johny2k este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    22nd May 2013
    Locaţie
    GB
    Posturi
    107
    Putere Rep
    0

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

@dragos habar nu aveam de chestia cu aplicatia, dar e doar vina lor. cat de greu era sa ne lase si nou un mic mesaj: "ba baieti, numai asteptati aplicatia, ca pe noi ne doare undeva de ea". chiar si asa era o chestie ok.
    in plus, atunci cand deschizi cate un tichet, ne trimit niste raspunsuri care denota faptul ca ne trateaza ca pe niste sclavi pe plantatie. daca nu esti un afiliat de top sau unul care se baga in seama cu ei pe la nu stiu ce chilabale, esti tratat ca un "prost in cap". din partea mea cel mai bine e sa tratezi direct cu adviseri, insa momentan nici ei nu inteleg cat si cum ii poate ajuta un afiliat. dovada ca doar maxim 1% din ei au un om specializat pentru marketing online. hai ca deja am luat-o pe aratura.
    mersi oricum ca m-ai informat, tai aplicatia de lista de dorinte pentru la anul

Mishu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    29th March 2013
    Vârstă
    55
    Posturi
    1.307
    Putere Rep
    29

Implicit

Personal sunt foarte dezamagit de tot ce s-a intamplat.
    Dupa ce in 2P am livrat (cel putin luna asta) click-uri directe catre advertiseri, dintr-o greseala care nu-mi apartine, au mai facut praf si BF-ul devasandu-l, lungindu-l si tragandu-l de par. Pai ori e o zi pe care o astepta toata lumea, ori nu mai e! Pana anul asta nu mai auzisem sa organizezi Black Friday intr-o marti...
    In opinia mea a fost o greseala, puteau fi numite altfel campaniile respective de reduceri.
    Dezamagit de rezultate, eu am scos link-urile 2P inainte de 18.
    Aplicatia, decat sa fie ca cea anterioara, mai bine nu. Asa ca dati-le ragaz sa faca ceva calumea.

johny2k este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    22nd May 2013
    Locaţie
    GB
    Posturi
    107
    Putere Rep
    0

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

@mishu aici nu pot sa tac. pai in pana mea, noi suntem de vina. sau macar cei care se duc pe la intalnirile astea cu marile magazine. de vreo 3 ani tipam in gura mare pe unde apucam: "nu mai diluati ideea de BF, nu mai faceti BF de Pasti, de Craciun, de sf. Gheorghe sau cu ocazia faptului ca a nascut vitica in batatura!!!!". Asa si??? Ei isi vad de treaba lor pentru ca apa, aerul si fraierul nu termina niciodata. Le spune cineva clar si raspicat: "prietene, pardon, dar esti idiot! pierzi si tu ca magazin, pierdem si noi astia de ne crapam mintile cum sa facem sa va trimitem trafic si sa va facem vanzari"?.

Tu te chinui, platesti "scriitori", cumperi advertoriale, iti strofoci mintea sa gasesti produsul perfect la pretul perfect si adaugi continut unic intr-un review pe care oricum l-au mai facut inca 50 ca tine. La sfarsit te chinui sa promovezi articolul pe unde stii tu mai bine si el (magazinul) ce face? Face BF o luna de zile! Si gata, il doare in paispe de tine, afiliat.

Pai cum sa tii ma nene ma BF o luna de zile??? Altex si Flanco mai aveau putin si incepeau de pe 15 august ca sa prinda si inceputul noului an scolar. Si apoi cum sa vii tu in cea mai mare zi de reduceri din an cu reduceri de 20 - 30% si cate unul, maxim doua produse cu reduceri mai serioase pe spatele carora iti faci reclama o luna de zile, desi tu stii ca se vand in primele 2 minute.
    Eu anul asta, am ales sa ma relaxez de BF si sa imi vad de altele. Am ales sa ies la o bere si ... aia e. Sa fii ei sanatosi ca si cu noi si fara noi ei tot fac bani. Doar noi ne dam de ceasul mortii cu afilierea, pt adviseri e o chestie asaaa .... la etc, samd.

Sper ca nu am suparat pe nimeni de pe aici cu elucubratiile mele, iar daca am facut-o, imi cer scuze anticipat!

EPoX este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    9th January 2006
    Locaţie
    Romania / Iasi
    Vârstă
    39
    Posturi
    435
    Putere Rep
    36

Implicit

Tare greu mai aproba astia comisioanele offfffff.........

avram este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    59
    Data înscrierii
    7th May 2011
    Posturi
    1.361
    Putere Rep
    59

Implicit

░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.717
    Putere Rep
    30

Implicit

Acu vazui ca mai am 2 comisioane aprobate si neplatite in vechea platforma ... din aprilie! Pfff!
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

edy12006 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    32
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    40

Implicit

Si eu am pe aia veche comisioane care nu au fost transferate pe varianta noua. Ma gandeam ca se transfera singure, moca, gratuit, din principiu, automat, etc.
    Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
    Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.

gmc
    gmc este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    21
    Data înscrierii
    4th December 2013
    Posturi
    148
    Putere Rep
    21

Implicit

Citat Postat în original de edy12006 Vezi Post
    Si eu am pe aia veche comisioane care nu au fost transferate pe varianta noua. Ma gandeam ca se transfera singure, moca, gratuit, din principiu, automat, etc.
    trebuie facuta cerere de transfer din platforma veche si vor apare in platforma noua comisioanele aprobate in platforma veche
    Succesul este ca si sarcina. Toata lumea te felicita, dar nimeni nu stie de cate ori ai fost f....

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •